Pitanje je to DeeCay, jer nama je Micheal Hall jednostavno samo "Dexter" jer fenomenalno odrađuje ulogu i jednostavno meni je on tako obilježen...
Nebi se složio,gledao sam ga puno ranije u seriji"Dva metra pod zemljom" Tamo je glumio dvocijevku,pa samim time ga je ta uloga i trebala obilježit al na sreču nije. Jednostavno je odličan glumac,a kad ti je punac Carpenter imas gdje i učiti.
Gledao sam Gamera, gdje Dexter opet glumi negativca, ali tamo se njegov plastični izraz uopće ne uklapa. OČito najbolje funkcionira u Desxterovoj ulozi...
Meni je C. Hall u Gameru neloš s obzirom da je film, barem meni, čista katastrofa.... Nadam se da će imat neku bolju filmsku ulogu da bi to mogao realnije prosudit. Volio bi ga vidit u nekoj komediji da znam kako se snalazi na tom polju
Pitanje je to DeeCay, jer nama je Micheal Hall jednostavno samo "Dexter" jer fenomenalno odrađuje ulogu i jednostavno meni je on tako obilježen...
Nebi se složio,gledao sam ga puno ranije u seriji"Dva metra pod zemljom" Tamo je glumio dvocijevku,pa samim time ga je ta uloga i trebala obilježit al na sreču nije. Jednostavno je odličan glumac,a kad ti je punac Carpenter imas gdje i učiti.
Gledao sam i ja, i tamo mi je bio odličan, ali neznam, u Dexteru sam ga baš u potpunosti doživio...
Ne kažem ja da će ga drugi obilježiti, meni je ovako barem zasada "obilježen"...
Genijalan kraj 4. sezone, promjene koje će uslijediti sigurno će 5. sezonu učinit dostojnim sequelom 2. sezone. I po meni, to bi trebala biti i zadnja sezona. Moja ideja bi bila konačno Dextera sukobiti s još jednim serijskim ubojicom serijskih ubojica + Debina sumnja u svog brata i sveukupna svjesnost tko je Dexter koja raste- to bi bilo epski.
Odgledao 3. sezonu... Malo kasnim, znam Malo je lošija od prve dvije što jes-jes ali opet... DEFINITIVNO najbolja američka serija novije generacija... Dok gledaš, pažnja ti ne popušta ni za sekundu... Prekjuče sam zaredom odgledao 5 epizoda lol Napraviću malu pauzu pa idem u proždiranje 4. sezone... sviđaju mi je najave... jedva čekam "Tonight*s the night." lol Sjajno, sjajno, sjajno... Masuka je moj idoool lol
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Početak pete sezone, premda je logična i neophodna ekstenzija prethodnih događanja, mi se nimalo ne dopada. Četvrta sezona je bila tako dobra i zaustavila je opadanje kvaliteta zato što su donekle promijenili koncept i ustaljene šablone, dodajući intrigantnog novog lika koji je "ukrao šou" Deksteru. U petom dijelu sage autori, pak, očekuju da se zadovoljimo uobičajenim (ili je ovo više nego razmažen konzumentski krik sa moje strane?). A Deksterova "evolucija" se još uvijek može pokazati kao navlakuša ravna "Izgubljenima".
Originally posted by Mhejl U petom dijelu sage autori, pak, očekuju da se zadovoljimo uobičajenim (ili je ovo više nego razmažen konzumentski krik sa moje strane?). A Deksterova "evolucija" se još uvijek može pokazati kao navlakuša ravna "Izgubljenima".
Pa nije baš tako uobičajena situacija... Serijski ubojica sezone uvukao se na mala vrata kroz Dexterova mala noćna šuljanja i širi se tijekom napredovanja sezone. Sa svakom sezonom autori ipak uspijevaju unijeti nešto originalno, što je za neke druge serije nedostižno. Četvrtu sezonu je teško nadmašiti zbog karakternog negativca, a treća je zaista najslabija.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja stigao do polovice pete sezone, sedma epizoda na rasporedu večeras. Dosadašnji dojmovi ove sezone su mi ipak dosta lošiji u odnosu na prošlu, koja mi je nakon prve vrh vrhova. U biti se nije dogodilo ništa spektakularno tako da nemam blage veze u kojem smjeru će se radnja razvijat???? Ali očekujem da će se sad radnja ubrzano počet razvijat, uostalom autori serije su nas ipak dosta razmazili četvrtom sezonom:))