forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 14:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Jeste, ipak se radi o alternativnom svijetu sa drugim vremenskim periodom.
Stvar je u tome da se to ne moze zakljuciti za vrijeme filma, vec su autor i reziser dali poslije neke intervjue gdje su masama pojasnili situaciju "sta je pjesnik htjeo da kaze", pa su i najmanje detalje objasnjavali.

I to je po meni najveće izdrkavanje u filmu svih vremena.

Kao što rekoh, film mi nije loš. Ali, neke stvari ne možeš da ostaviš bez oslonca, kao što je to u ovom filmu. Ja još uvek tražim neki smisao, i još uvek sumnjam da sam dobro razumeo radnju filma, pošto nikako da nađem onaj osnovni smisao, ne pričam o kasnijem individualnom mišljenju kod gledaoca.

Ima nešto, ili sam glup kao što reče ovaj naočarko,što ne bih rekao, ili sam prepametan pa sam otišao predaleko, u šta opet sumnjam. I ja sam upao u paradoks.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 14:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Pazi, ti napišeš nešto o filmu za koji ja verujem da ga nisam shvatio, ili da sam ga shvatio ali da svejedno ne vidim šta je to toliko senzacionalno. I to napišeš upravo onako kako sam i ja mislio. I ja se složim sa tobom.

I onda u istom momentu krenem korak dalje, i počinjem da razmišljam da, ako smo taj film dobro shvatili, da meni nema smisla, paralelne dimenzije ili alternativni svetovi više-manje. I to i napišem.

I spomenem još i Terminatora. I ti mi na sve to odgovoriš. I onda ja na to odgovorim, i ubacim smajlije na sve strane da bi ti to razumeo kako sam ja i napisao, a ne da shvatiš kao neko pobadanje ili sl.
I ti ipak shvatiš pogrešno i kreneš da vređaš. I onda ti ja opet kažem kako sam mislio, a ti mi ne veruješ, već pričaš o nekom afektu? A ja mislim da je sa afektom ista stvar kao i sa pijanstvom ("pijan čovek ti kaže ono što ti trezan misli"), ali nebitno.

I još uvek ne razumem o kakvom "kačenju" i "svađi" pričaš kad govoriš o početku ove diskusije?

I nisi mi odgovorio na neka pitanja.

I ja sam argumentovao neke svoje tvrdnje, a ti se nisi ni obazirao na to.

I još uvek mislim da sam bolje razumeo Terminatora, a Donnija smo, ispostavilo se, razumeli isto.

I ne znam odakle ti ovolika negativna energija?

I ne znam, ako već kažeš da se nisi ni sa kim zakačio na forumu, zašto baš samnom (a zašto da ne?)?

I kako to da ne razumeš zašto mislim da ti je tvoj nastup arogantan? Pročitaj svoje postove malo bolje.

I....koji je ovo offtopic, ja tripujem da smo na topicu "filmovi&co", a ovde je u stvari Avatar...

Koliko ja vidim mi se nismo oko ničeg složili. I još uvijek se ne slažemo.
Ti si rekao da Donnie i Terminator imaju jednu "orginalnu" stvarnost (koja je orginalna - ona gdje ne ubiju Dr. Silberman ili gdje ga ubiju, isto vrijedi i za Darka) i od tad nadalje mi se ništa nismo složili.
Evo, ispričavam se što sam te vrjeđao ako se ti nisi sprdao sa mnom. Ne vidim što ne kužiš o kakvoj "svađi" govorim. Ti si mene pljuvao (ili sam to tako vidio) pa sam se ja počeo svađat.
Ne znam na koja ti pitanja nisam odgovorio, meni se čini da jesam. A ove tvoje tvrdnje - koliko sam ja vidio u ovom svem neredu to ništa nije oprečno ovom mom tumačenju. Moje tumačenje se samo nadovezuje na tvoje. I daj mi onda objasni onda ono sa PRVOM i DRUGOM verzijom (ovo je velikim samo da skužiš na što mislim).
Odakle mi negativna energija? Jbg, ja je ne vidim. A možda se nakupilo jer se ne svađam često. Možda bih trebao češće.
I naravno da sad vidim zašto misliš da su moji postovi arogantni. Zbog istog razloga zašto sam ja vidio tvoje sprdnju na svoj račun u tvojim postovima.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 14:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ti si rekao da Donnie i Terminator imaju jednu "orginalnu" stvarnost

Nije tačno. Ja sam rekao da Terminator ima jedno "polaznu" stvarnost, a da je kod Donnija nema.
I ako je ima, onda ima još manje smisla nego što sam ja mislio. I da ne vidim jačinu argumenta o dva ili više paralelnih svetova, pošto, ukoliko dešavanja u filmu poređamo po dešavanjima u posebnim svetovima, i nemaju dodirnih tačaka, a još manje dešavanje iz jednog može da utiče na drugi svet.

To sve, naravno, uz uslov da nisam ništa pobrkao gledajući film, pošto sam par puta izlazio na cigaretu a nisam pauzirao.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 14:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Jeste, ipak se radi o alternativnom svijetu sa drugim vremenskim periodom.
Stvar je u tome da se to ne moze zakljuciti za vrijeme filma, vec su autor i reziser dali poslije neke intervjue gdje su masama pojasnili situaciju "sta je pjesnik htjeo da kaze", pa su i najmanje detalje objasnjavali.

I to je po meni najveće izdrkavanje u filmu svih vremena.

Kao što rekoh, film mi nije loš. Ali, neke stvari ne možeš da ostaviš bez oslonca, kao što je to u ovom filmu. Ja još uvek tražim neki smisao, i još uvek sumnjam da sam dobro razumeo radnju filma, pošto nikako da nađem onaj osnovni smisao, ne pričam o kasnijem individualnom mišljenju kod gledaoca.

Ima nešto, ili sam glup kao što reče ovaj naočarko,što ne bih rekao, ili sam prepametan pa sam otišao predaleko, u šta opet sumnjam. I ja sam upao u paradoks.

Ma kakva objašnjnja. On je samo pojasnio. Pitali ga, on je odgovorio.
As simple as that. Kompliciran film, normalno da ga nisu svi skužili. Kad su pitali Ernest Hemingwaya kad su snimili To Have and Have Not tko je ubio vozača (ili koga već)? On je rekao "Kako da ja znam?". Jedino što se u Donnie Darkou ne može skužit, a moglo bi, je tko je onaj debeli koji đogira što se vidi u dvije scene. I to su pojasnili tko je on, ali da su nakraju odustali od tog aspekta. Normalno je da se ljudi pitaju zašto je netko nešto napravio. Pa ljudi satima debatiraju zašto je neki lik filma ili knjige postupio tako kako je. Nije Tolstoj (ili Donnie Darko) Avatar pa da nemoraš uključit mozak. Neka sad ne ispadne da govorim da je Avatar smeće, nego zna se što se od kojeg filma očekuje.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 14:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ok, neću te pustiti, kad mi ionako ne dopuštaš.

Arogancija u tvojim postovima??? Ma neeeee, samo što "je film komplikovan, ne može ga svako razumeti".

Ok, brainstorm, pitanje za tebe, pošto po tvom načinu pisanja VIDIM da si razumeo film i cepaš od znanja, objasni meni glupom POENTU i TIMELINE filma. A verujem da ima još ljudi koji nisu skužili film, pa pomozi i njima.

Samo mi reci, u kom trenutku je Frank ubijen u odnosu na avionsku nesreću. A i ostalo bi mogao da mi pojasniš, pa da i ja dostignem sledeći nivo Nirvane. Hvala unapred. Nije podjebavanje, ne zezam se, najozbiljnije te MOLIM da mi objasniš te stvari.

Ovoga puta je post bez smajlija, ali eto, podvukao sam ti da me ne bi opet pogrešno shvatio.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 14:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti si rekao da Donnie i Terminator imaju jednu "orginalnu" stvarnost

Nije tačno. Ja sam rekao da Terminator ima jedno "polaznu" stvarnost, a da je kod Donnija nema.
I ako je ima, onda ima još manje smisla nego što sam ja mislio. I da ne vidim jačinu argumenta o dva ili više paralelnih svetova, pošto, ukoliko dešavanja u filmu poređamo po dešavanjima u posebnim svetovima, i nemaju dodirnih tačaka, a još manje dešavanje iz jednog može da utiče na drugi svet.

To sve, naravno, uz uslov da nisam ništa pobrkao gledajući film, pošto sam par puta izlazio na cigaretu a nisam pauzirao.

Ja ti cijelo vrijeme govorim da postoje više verzija jedne stvarnosti ("I u Terminatoru ima više verzija stvarnosti.") Obje su verzije orginalne i po tome ima više verzija orginalne stvarnosti.
I po tome jedna verzija stvarnosti utječe na drugu. (kao što sam rekao npr. kad iz jedne verzije stvarnosti gdje Silberman preživi dođe Terminator koji ubije Silberman te time stvori novu verziju stvarnosti).
Kao što sam rekao ima više verzija stvarnosti.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 14:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pusti se više Silbermana, Terminator sam ja ionako apsolvirao. Meni je Donnie problem, pa sam te zato zamolio da mi objasniš radnji i timeline filma Donnie Darko, uz neko kratko tumačenje za ove sa jeftinijim ulaznicama (mene). Nemoj odmah da se prabacuješ na krajnju filozofiju, uticaje paralelnih svetova jedan na drugi, metafiziku i sl.
Polako od početka, najozbiljnije mislim, ne zezam se, niti se sprdam sa tobom.
Hvala.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 14:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, neću te pustiti, kad mi ionako ne dopuštaš.

Arogancija u tvojim postovima??? Ma neeeee, samo što "je film komplikovan, ne može ga svako razumeti".

Ok, brainstorm, pitanje za tebe, pošto po tvom načinu pisanja VIDIM da si razumeo film i cepaš od znanja, objasni meni glupom POENTU i TIMELINE filma. A verujem da ima još ljudi koji nisu skužili film, pa pomozi i njima.

Samo mi reci, u kom trenutku je Frank ubijen u odnosu na avionsku nesreću. A i ostalo bi mogao da mi pojasniš, pa da i ja dostignem sledeći nivo Nirvane. Hvala unapred. Nije podjebavanje, ne zezam se, najozbiljnije te MOLIM da mi objasniš te stvari.

Ovoga puta je post bez smajlija, ali eto, podvukao sam ti da me ne bi opet pogrešno shvatio.

Uf, pa tko je govorio o tebi i meni.
Normalno da novinar neće pitati Roberta Luketica da mu objasni radnju Plavuše sa Harvarda i zašto je Reese Witherspoon napravila to što je napravila. Pitat će Richard Kellya što mu je značilo to i to kad je Donnie Darko kompliciran film. Ako ti misliš da nije kompliciran onda ne znam koji su ti filmovi komplicirani. Da li ti misliš da ga svatko može razumjet?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/01/2010 : 14:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
I ako budes uopste pisao, molim te, pisi belim slovima, upuceni ce znati kako da procitaju

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

I ako budes uopste pisao, molim te, pisi belim slovima, upuceni ce znati kako da procitaju

Ja ne znam... Možda sam ja lud...
Da li tebi zvuči kao da serem manhunteru da je glup, a kako sam ja pametan?
Normalno da branim svoje uvjerenje, ali ne znam kako ovaj povuče takve paralele (kao sad ovo sad što sam rekao da ne može svatko shvatit radnju film pa je on odmah "skužio" da na njega mislim). Pa gledao sam više puta film, da bih ga shvatio i isto tako su sa mnome gledali ljudi koji film nisu shvatili tako da ne znam u čemu je problem.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2010 : 15:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako me probiju kad se prave da su svu pamet svijeta popili. Objašnjavam čovjeku normalno što i kako, a on se sprda kao da sam zadnja budala na svijetu.

Zabranjeno je toliko paljenje oko filmova...
Prepirke ovog intenziteta su dozvoljene samo oko stripova...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Kako me probiju kad se prave da su svu pamet svijeta popili. Objašnjavam čovjeku normalno što i kako, a on se sprda kao da sam zadnja budala na svijetu.

Zabranjeno je toliko paljenje oko filmova...
Prepirke ovog intenziteta su dozvoljene samo oko stripova...

Pretjerali smo svakako.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 15:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Aman ljudi, ja samo tražim da mi neko objasni film, zar je to toliko strašno????
Eto, dr.strangelove je rekao da je iz više gledanja shvatio poentu filma, i ja ga molim da mi objasni, i podeli svoju mudrost samnom. Bez podjebavanja, skrivenih namera, ili nečeg sličnog.
Čak sam i napisao šta me konkretno zanima, da ne bismo lutali isuviše.

Edited by - manhunter on 15/01/2010 15:09:45
Go to Top of Page

Del10Piero
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 09/11/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Del10Piero's Homepage  Send Del10Piero a Private Message  Reply with Quote
vidim da treba netko malo mudriji(čitaj ja)da vam sve pojasni!!!
al mi se neda sad...

“ I had nothing to offer anybody except my own confusion. ”
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aman ljudi, ja samo tražim da mi neko objasni film, zar je to toliko strašno????
Eto, dr.strangelove je rekao da je iz više gledanja shvatio poentu filma, i ga ga molim da mi objasni, i podeli svoju mudrost samnom. Bez podjebavanja, skrivenih namera, ili nečeg sličnog.

Objasnio sam putovanje kroz vrijeme na prošloj stranici. Ako te nešto zanima samo pitaj. Ako ćeš pitat jer te zanima, a ne zbog drugih razloga.
Kako ti vidiš moju "aroganciju" u svakom postu, tako ja vidim taj tvoj ton sprdnje koliko god ti pisao "bez podjebavanja" i sl.
Ili sam ja stvarno arogantan, a ti me podjebavaš ili je pisani tekst (za razliku od razgovora) puno podložniji slobodnim interpretacijama i zaključcima.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2010 : 15:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto, dr.strangelove je rekao da je iz više gledanja shvatio poentu filma, i ja ga molim da mi objasni, i podeli svoju mudrost samnom. Bez podjebavanja, skrivenih namera, ili nečeg sličnog.

Ma šta te boli ta taj glupi film. Tu ni scenarist nije najsigurniji šta se desilo.

Sa podjebavanjem, skrivenim namjerama, i nečim sličnim.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Točnije - rekao sam da sam ga pogledao da bih ga shvatio, a ne da sam ga shvatio ;-)
Iako moram priznat da mislim da sam ga skužio, ali isto vrlo lako da je netko skužio nešto što ja nisam i zato sam i napisao prije nego što je ovo sve počelo " ovisi o interpretaciji tako da je možda netko od vas došao do drugačijih zaključaka pa bi bilo zanimljivo vidjet koji su "

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Ma šta te boli ta taj glupi film. Tu ni scenarist nije najsigurniji šta se desilo.

Sa podjebavanjem, skrivenim namjerama, i nečim sličnim.

E, alo prika? Ti bi bio sljedeći?

Edited by - dr strangelove on 15/01/2010 15:20:38
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

Ja ne znam... Možda sam ja lud...
Da li tebi zvuči kao da serem manhunteru da je glup, a kako sam ja pametan?
Normalno da branim svoje uvjerenje, ali ne znam kako ovaj povuče takve paralele (kao sad ovo sad što sam rekao da ne može svatko shvatit radnju film pa je on odmah "skužio" da na njega mislim). Pa gledao sam više puta film, da bih ga shvatio i isto tako su sa mnome gledali ljudi koji film nisu shvatili tako da ne znam u čemu je problem.

ma ne znam ja, ja nisam ni citao prepirku, ja kad god otvorim ovu temu, nadam se da je neko napisao nesto o Avataru.
Nego nisam gledao Donija, pa reko da mi ne spojlas

drugim recima, ako napises neki svoj pogled na film ili interepretaciju filma, da to napises u ovom obliku

[ beige ] spojleri [ /beige ]

upuceni ce znati da iscitaju

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Na napočetku smo još i pisali "-spojleri-", ali onda kad se otelo kontroli više se nije znalo tko pije tko plaća.
I ako nisi gledao Donnie Darka, bolje da obilaziš topic neko vrijeme

Možda bi trebali nazvat topic Donnie Darko i Terminator.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/01/2010 : 15:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a ne mogu, taman mi postalo zanimljivo ovo prepucavanje; dosta matematike, hocemo gladijatore!!!!

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 15/01/2010 : 16:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Mene sad zanima da li manhunter stvarno nema pitanja ili je skužio da je bolje nemat posla sa budalom?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29631 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/01/2010 : 17:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
koliko sam ja shvatio,
jedino del10piero zna o čemu govori
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12702 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 15/01/2010 : 18:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Ajde momci prestanite.

Doktore, a šta kažeš na:
http://www.mjyoung.net/time/monkeys.html
http://www.mjyoung.net/time/monkeys1.html
http://www.mjyoung.net/time/mill.html

Zaj...., zar ne?

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/01/2010 : 18:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene sad zanima da li manhunter stvarno nema pitanja ili je skužio da je bolje nemat posla sa budalom?

Kad stvarno ne bih želeo da imam posla sa budalama otišao bih ili u Amazoniju u kuću na drvetu, ili na Južni pol da lovim sa pingvinima.
Dok se to ne desi, ostajem u ovom delu sveta.

Mene samo zanima da li namerno previđaš pitanja koja sam ti postavio, ili sam ja lud?

Edited by - manhunter on 15/01/2010 19:19:16
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000