dan polako istice, a ja dobio samo 3 maila po osnov ovog topica. SRAMOTA!!! Ili razocarenje:-))). dveribad zasramio sve svojom kolekcijom pa ostali jos samo malo junaci dobro ocuvanog stripa!!!
Inace Sliskovicu, ti si mi jos pre par nedjla napisao da si prodao komplet - kratkim recima PRODANO
da...prodan je bio onda kad sam rekao...jučer čovjek došao sa gotovinom i pokupio ga...dakle,jučer-službeno prodan...
kakav je osecaj bio? Koliko vremena si ga skupljao?
skupljao sam ga od 2002.pa možda do 2008. a,šta da ti kažem...mislio sam da će mi biti krivo ili teško...pa,nije...tko zna,možda me i uhvati sjeta...ili se možda propijem il se počnem kurvat
Poslah ti mail već ima dana pa pogledaj kad stigneš
Jeli bre Renky, ako si mene mislio s tim "poslah ti mail", ja jos nista nisam dobio. Mislio sam da su za tebe jos uvek blagdani . Aj posalji opet rgorgiev@t-home.mk
Pa gdje si bio kad je ovaj Splicanin prodavao prije mjesec dana taj komplet?? Nemoj reci samo ,nisam vidio,! Vidio si to.Kad si nasao moje aukcije u to vrijeme na ebay,morao si naci i taj komplet
Pa gdje si bio kad je ovaj Splicanin prodavao prije mjesec dana taj komplet?? Nemoj reci samo ,nisam vidio,! Vidio si to.Kad si nasao moje aukcije u to vrijeme na ebay,morao si naci i taj komplet
Ma nije da nisam video, ali jas sam se bas tada odlucio da opet pocnem sakupljati stripove (bio sam bas u Srbiji par nedelja, pa kupio sve od VC) i samo sto sam mu potrazio cenu, nakon moje ponude on je to vec bio prodao.
Ma nema Kerber to sto ja trazim, ostalo jos samo nesto, ali ne za taj kriterijum. Inace Kerber zivi u isti grad ko i ja.
Originally posted by bihac-una
Obrati se komsi Kerberu,zasto traziti dalje
Vec sam ti rekao,tesko ces naci celi komplet odjednom,mozda lako ali skupo,evo ja sam ti vec nasao zagor zs 500-1101(80%glanc),zvao sam te,ali sigurno si bio van zemlje..
Ma nema Kerber to sto ja trazim, ostalo jos samo nesto, ali ne za taj kriterijum. Inace Kerber zivi u isti grad ko i ja.
Originally posted by bihac-una
Obrati se komsi Kerberu,zasto traziti dalje
Vec sam ti rekao,tesko ces naci celi komplet odjednom,mozda lako ali skupo,evo ja sam ti vec nasao zagor zs 500-1101(80%glanc),zvao sam te,ali sigurno si bio van zemlje..
Mislis nasao, nadvor od onog sta si imao, kad smo se zadnji put videli??? Aj mozda se viddimo danas ili tokom sutrasnjeg dana