Cijenio bi kada bi vas kolege stripaše imao kao prijatelje na Facebooku Ja sam tamo (a i inače ) Luka Pezerović.Tko hoće samo nek mi kaže kako mu je nick na forumu :)
Cijenio bi kada bi vas kolege stripaše imao kao prijatelje na Facebooku Ja sam tamo (a i inače ) Luka Pezerović.Tko hoće samo nek mi kaže kako mu je nick na forumu :)
da tamo je cela planeta?podrzavam taj facebook,ali se ne uklapam sa svaki sljam na zemlji.mislim ok.vecina je mozda i pozitivna i opet ok.ali na facebooku ima milion laznih nikova,tako da neznas s kim pricas.licno je moj prijatelj doziveo masu nebuloznosti.muvao je neku ribu koja je ustvari bila musko?a ima i pozitivnih stvari:moj veliki prijatelj je dovuko ribu cak iz irana,sa kojom je kontaktirao godinama?ipak sam porodicno-zaostao da bi i tamo zavuko korenje.jebiga,al uopsteno internet je smrt za nove generacije definitivno.
male,a velike stvari ubijaju vecinu opterecenih i nestvarnih desavanja. svako od nas ima svoj stav i svi smo ukljuceni vanseriski,jer niko od nas nema svoju frekvenciju osim razmisljanja da je facebook car i dar svega sto nas okruzuje.
Mislio sam da mi se jave na FB-u i da napisu koji im je nik na forumu, ali moze i tako, da mi ovde kazu kako im je ime i prezime.... Radim nocnu, pa sam prolupai svakako...
Ej, evo meni danas 2 nova prijatelja, ko je ko? Koji su vam nikovi ovde... Vele, tebe sam odmah poznao..
dobro,ja te odavno imam u prijateljima
Basšđ danas sam postao prijatelj s Weleom. Dakako , informacija za sve : nije moj originalan facebook ; ovaj DROGSY je zamišljen samo za tu grupu forumaši
Konačno sam napravio profil za Udrugu ljubitelja stripova Osijek - Stripos na tom vražjem fejsbučju pa nas dodajte...
Inače, ima dva profila, jedan ne radi, taj koji ne radi se zove Stripos Osijek i ne mogu mu pristupiti, pa sam napravio ovaj novi, Udruga Stripos, dogovor je kako ćemo ga održavati kolega i ja, te Želja ako uskoči...