Author |
Topic  |
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 17/01/2010 : 18:17:44
|
quote: Originally posted by kreŠa
@Elfak: Kazi mi neki Bonellijev serijal koji je bolji od Gee, buduci da si je citao i da ti se nije svidela.
Odgovoricu ti kasnije,sad imam cas kendoa,a kasnije imam svirku i jos me zezaju vanzemaljci koji stalno dosadjuju... Nemam vremena bre covece    EDIT:I ne mogu odgovoriti,nemam naocare,jer sam fotofobican    |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 17/01/2010 : 18:27:49
|
quote: Originally posted by Colt
Kako ono ide, "Izdavaci trebaju da uspostave zdravu komunikaciju sa citaocima"...
Sa ZDRAVIM citaocima.   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 17/01/2010 : 18:33:30
|
Za Geu znam da je shitara..a ova mi Lilith nesto poznata ;)..neg' se pitam koji qrac se petlja da spasava ljudski patroljci?! Kakvo li je pa to njesrA |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:35:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I Djole je nahvalio Geu,a njemu,kao i Coltu verujem. Uzimao bih definitivno.
Pa nisi valjda lud da verujes na ovog "gologuzana" i na ovog sljokaru .
   |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:39:17
|
Carsone ne tropaj! Pazi molim te:
tinejdzerka koja preko dana voli sve sto vole mladi a nocu brani Zemlju od cudovista koja dolaze iz drugih dimenzija. Usput prasi gitaru, trenira kendo, nosi tamne naocari buduci da je fotofobicna.
|
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 17/01/2010 : 18:41:46
|
quote: Originally posted by docA
Carsone ne tropaj! Pazi molim te:
tinejdzerka koja preko dana voli sve sto vole mladi a nocu brani Zemlju od cudovista koja dolaze iz drugih dimenzija. Usput prasi gitaru, trenira kendo, nosi tamne naocari buduci da je fotofobicna.
zvuci bezveze. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 17/01/2010 : 18:44:06
|
quote: Originally posted by cronos six
mrzim tinejdz stripove poput ge-e.danju se jurca,a nocu lovi cudovista.
Hehehehehe... Sta je pokvaren ovaj cronos  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:45:18
|
@ docA Uskraticu ti pivo do daljnjeg zbog neargumentovanog komentarisanja. Nisam citao ( kao ni ti), pa zbog toga vise verujem onom ko je citao.
Zamisli najavu za junaka:
Bivsi policajac koji juri nocne more, za prateceg kompanjona ima lik iz filma, leceni alkoholicar koji u slobodno vreme sklapa brod (vec 300 i kusur epizoda).   Da li bi ga kupovao? |
Edited by - Kit Carson on 17/01/2010 18:45:46 |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:46:48
|
quote: Originally posted by Kit Carson
@ docA Uskraticu ti pivo do daljnjeg zbog neargumentovanog komentarisanja. Nisam citao ( kao ni ti), pa zbog toga vise verujem onom ko je citao.
Bivsi policajac koji juri nocne more, za prateceg kompanjona ima lik iz filma, leceni alkoholicar koji u slobodno vreme sklapa brod (vec 300 i kusur epizoda).   Da li bi ga kupovao?
Hm..Ne juri nocne more vec natprirodne pojave..i ne juri ih nego istrazuje    I kao rece mi procitao prve 4 Kidd     |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 17/01/2010 : 18:48:47
|
Bivsi policajac koji juri nocne more, za prateceg kompanjona ima lik iz filma, leceni alkoholicar koji u slobodno vreme sklapa brod (vec 300 i kusur epizoda).   Da li bi ga kupovao?
pratim kad ce da sklopi brod,ovo drugo me ne zanima.dosadno i dodatno mi opterecuje mozak. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:49:09
|
Bivsi policajac koji juri nocne more, za prateceg kompanjona ima lik iz filma, leceni alkoholicar, ali zato kove pa rasipuje, a u slobodno vreme se opusta sklapanjem galije (vec 300 i kusur epizoda).   Da li bi ga kupovao?
DA! |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Posted - 17/01/2010 : 18:53:21
|
quote: Originally posted by elfak nish Hm..Ne juri nocne more vec natprirodne pojave..i ne juri ih nego istrazuje    I kao rece mi procitao prve 4 Kidd    
Mnogo mi bolje zvuci kad kazem "juri ih". 
I ne vataj se za cake. Nisam ja rekao da je DD los. Ove u pocetku sto si naveo su fenomenalne, ali da mi je neko najavio na taj nacin, prokomentarisao bi onako kao vi Geu. To isto ne znaci da ce Gea da mi se dopadne. Mozda jeste sranje od stripa, ali u ovom slucaju kazem da vise verujem ljudima koji su procitali strip, od onih koji komentarisu na osnovu onog sto su culi. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 17/01/2010 : 19:01:30
|

IJAOOOOOOOOOOOOOOOO... Ode mas u propas  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 17/01/2010 : 19:05:21
|
Nema potrebe. Ovaj topik je upravo postao Forumasi sa Juzne pruge 2.  |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/01/2010 : 19:19:29
|
quote: Originally posted by docA
Ne znam šta si ti čitao, al' to o čemu pričaš Gea - nije.
Gea je pre svega meditacija Luke Enoha o jednom okoštalom društvu koje je zaboravilo šta to znači "promena" i koje će na to vrlo brutalno biti podsećeno; o tome da je Borba neophodna za promene, i da u Boribi nema ni dobrih ni zlih; i o duhovnom razvoju glavne junakinje, koja od klinkice postaje... nešto drugo. Ne Spasitelj, jer spasa nema, a i ako ima, on je protivan promenama, i samim tim lažan. Nešto drugo.
Jel' Gea svira gitaru? Da, na sve skupa 6 panela u celom serijalu. Jel' štiti Zemlju od bića iz drugih dimenzija? Ne, i u tome je caka. Jel' trenira borilačke veštine? Naravno, pa nije valjda Bogom dana da se bori, kao još malo svi ostali junaci serijala na kugli zemaljskoj; logično je da mora da trenira. Ali serijal nije o tome, već o onome što sam gore naveo. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/01/2010 : 19:21:25
|
quote: Originally posted by elfak nish
Sa onima koji ne dobiju proliv kad vide neki idiotski strip  
...koji nikada nisu ni videli uživo, a daleko bilo da su ga otvorili, ili čak nekom greškom pročitali, jel' tako? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 17/01/2010 19:21:52 |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 17/01/2010 : 19:24:40
|
quote:
Ne znam šta si ti čitao, al' to o čemu pričaš Gea - nije.
Gea je pre svega meditacija Luke Enoha o jednom okoštalom društvu koje je zaboravilo šta to znači "promena" i koje će na to vrlo brutalno biti podsećeno; o tome da je Borba neophodna za promene, i da u Boribi nema ni dobrih ni zlih; i o duhovnom razvoju glavne junakinje, koja od klinkice postaje... nešto drugo. Ne Spasitelj, jer spasa nema, a i ako ima, on je protivan promenama, i samim tim lažan. Nešto drugo.
Jel' Gea svira gitaru? Da, na sve skupa 6 panela u celom serijalu. Jel' štiti Zemlju od bića iz drugih dimenzija? Ne, i u tome je caka. Jel' trenira borilačke veštine? Naravno, pa nije valjda Bogom dana da se bori, kao još malo svi ostali junaci serijala na kugli zemaljskoj; logično je da mora da trenira. Ali serijal nije o tome, već o onome što sam gore naveo.
Ehm... to nije on rekao vec ja. A mislio sma i da je bilo jasno da karikiram , buduci da je o Gei vec receno jedno 56 puta. |
 |
|
Topic  |
|