forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mirabilisa - Novi izdavac?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
ja sam cuo da dolazi i chika ferri na konferenciju i na ulazu dobijete besplatan zagor gigant koji ce on da potpise
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
A bese sledeceg utorka ocekujemo prvi broj Nika rajdera na svim trafikama sirom nase siroke zemlje?

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Ili sam ja to nesto prezupčio?
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message
Meni samo jedno nije jasno - ZAŠTO? Pa on je najavio tog izdavača pre nekoliko meseci, što znači da prevaru sprema odavno. Pa otvoren nalog na FB-u i najave na još nekoliko foruma. Ako je sve laž vronski je ništa drugo do psihopata!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Poštovani prijatelji,
Sve dosadašnje navode vezane za Mirabilis i aktivnosti oko prvog broja "Kapetana Mikija" došle su od predstavnika izdavačke kuće "Mirabilis" i dobio sam ih putem mejlova od gospodina Živadina Stevanovića, direktora ove izdavačke kuće. Dakle, ništa nije nastalo kao neka moja izmišljotina i ne vidim razloga da se moje ime dovodi u takvu nekakvu vezu. Uostalom, danas u 18h je zakazana promocija pa će tada sve definitivno biti jasno a ja zaista ne vidim ijedan logičan razlog da neko mesec dana unapred najavljuje aktivnosti putem raznih medija a da od svega ne bude ništa.
S.Milovanović
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/01/2010 : 10:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ja ti vjerujem, čak i uvaženom gospodinu Stevanoviću iako ga ne poznajem.
ajde ako saznaš nešto sigurnije-javi se ti još nama.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/01/2010 : 10:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Ah, slobodnoga vremena imam i na pretek veceras .
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Taman se razocaram,a onda me Vronski nekom izjavom razvedri i vrati mi osmeh na lice.Mozda covek ima i neke hipnoticke moci..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/01/2010 : 11:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
a GDE JE ZAKAZANA KONFERENCIJA EVO KRECEM SADA U S.K.C I AKO ZNAM DA NEMA NISTA OD TOGA BAR CU BES ISKALITI NA SLUZBENICIMA S.K.C-A

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/01/2010 : 11:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Poštovani prijatelji,
Sve dosadašnje navode vezane za Mirabilis i aktivnosti oko prvog broja "Kapetana Mikija" došle su od predstavnika izdavačke kuće "Mirabilis" i dobio sam ih putem mejlova od gospodina Živadina Stevanovića, direktora ove izdavačke kuće. Dakle, ništa nije nastalo kao neka moja izmišljotina i ne vidim razloga da se moje ime dovodi u takvu nekakvu vezu. Uostalom, danas u 18h je zakazana promocija pa će tada sve definitivno biti jasno a ja zaista ne vidim ijedan logičan razlog da neko mesec dana unapred najavljuje aktivnosti putem raznih medija a da od svega ne bude ništa.
S.Milovanović

Nije valjda da si ti svoju kompletnu aktivnost zasnivao iskljucivo na nailovima sa nepoznatom osobom a da tu osobu nisi ni video ni cuo makar telefonom ili da se je posetio u nekim prostorijama redakcije, da si video primerke originalnog stripa ili bilo kakav materijal koji bi makar malo doprineo autenticnosti cele stvari?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/01/2010 : 11:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Lele,lele...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 18/01/2010 : 11:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
http://www.skc.org.yu/pocetna.html

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/01/2010 : 11:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by mrmada

Taman se razocaram,a onda me Vronski nekom izjavom razvedri i vrati mi osmeh na lice.Mozda covek ima i neke hipnoticke moci..

Mandrak madjionicar Made in Serbia...
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 18/01/2010 : 11:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Ovo je prica koju vrlo nerado pricam
To je prica o Vronskom zvanom Mulj
Jedni ga hvale, drugi zale, treci kazu:
E, moj brale, taj je bio kvaran kao supalj zub
Odavde pa sve do Peste i do Srema na jug
Jos prica bajke o njemu mutni Forumaski krug
I kazu: Taj u zivotu nije igr'o na dug
I svi se slazu kako danas nema takvih kao Vronski Mulj

Negde je imao imanje, to se znalo vise manje
Mada o tom nije prico ni za lek
Treb'o je biti veterinar, al' je ter'o neki inat
Pa je ziveo od Mikija ceo vek
O, taj je pratio karte k'o da vidi kroz njih
I uvek 'ladan k'o spricer, uvek opasno tih
I samo kad tera maler on bi rekao stih
I svi jos pamte reci kojim' maler tera Vronski zvani Mulj

Dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje
I pogledi cvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje
E, pa da...
A Legs je kurva, izvin'te me sto psujem
Jer ja samo pricam onako kako cujem
I ako su lagali mene i ja lazem vas

Tu pricu zna svako od vraga do popa
Jer mnogi su mangupi ostali tropa
I Miki se krije i cuci u svakom od nas
I ceka pravi cas

Jednom se kart'o s nekim ruskim emigrantom
To je bio lihvar bogat kao knez
Igr'o je i upravnik poste, zvani Ljupce od miloste
I neki svercer kog' je jurio sav srez
U, to je partija bila, jos se prica o njoj
Kibiceri u transu, 'ladan probija znoj
Na stolu kamara para, da ne spominjem broj
I povuk'o je broj na osamnaesti mrtav 'ladan Vronski Mulj

A znate l' za ono kad se s izvesnim forumom
Igr'o cettres dana, to je bio rat
Isle ga stalno karte jake pa je odneo fijaker
Crnog konja, tabakeru, sat i stap
Cronos je pricao posle da je spil bio star
Da je previse pio, da ga poneo zar
Pa svi sto gube se ljute, to je poznata stvar
A svako gubi bar ponekad, ali nikad Vronski zvani Mulj

E, pa da...
A Legs je kurva, izvinte me sto psujem

I ceka pravi cas

E, gospodo draga, on je nestao bez traga
I to celoj prici daje cudan ton
Neki se dzambasi kleli da su kod Sombora sreli
Jednog tipa sto je bio isti on
Mozda ga je odveo Miki cak u Prag ili Bec
Vec dugo niko o njemu nije cuo ni rec
Da l' se jos drzi na svetu il' je predao mec
Pa s andjelima navrh neba stampa Mikija, Bleka ili Legs

E, pa da...
A Legs je kurva, izvinte me sto psujem

i ceka pravi cas...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 18/01/2010 11:53:12
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/01/2010 : 11:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
hahahahhahahahahaha oplakah

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/01/2010 : 11:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Ovo je najjace. Vrhunska zabava . Fala Vronskom
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/01/2010 : 11:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Bravo Bobe, baš prikladno.(na žalost)

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 11:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
Cinik i paljevine

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 12:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
@Bob Rok

E kako si je ukomponovao majstore,svaka ti cast.Slatko sam se ismejao.Neka mi ne zameri drug Vronski ali je pesmica legla sve u sesn'est.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 18/01/2010 : 12:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
hahahahaha bobe ti si kralj,hahahahaha
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 12:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Poštovani prijatelji,
S.Milovanović

Nije valjda da si ti svoju kompletnu aktivnost zasnivao iskljucivo na nailovima sa nepoznatom osobom a da tu osobu nisi ni video ni cuo makar telefonom ili da se je posetio u nekim prostorijama redakcije, da si video primerke originalnog stripa ili bilo kakav materijal koji bi makar malo doprineo autenticnosti cele stvari?

Da vidimo hoće li Vronski smjeti da odgovori na ovo... Sumnjam da bi direktor svoju izdavačku kuću zastupao preko tako sumnjive osobe. A logičan razlog da neko lažno najavljuje izdanja je da je oosba koja ih najavljuje luđak željan pažnje.
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 12:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Poštovani prijatelji,
S.Milovanović

Da vidimo hoće li Vronski smjeti da odgovori na ovo... Sumnjam da bi direktor svoju izdavačku kuću zastupao preko tako sumnjive osobe. A logičan razlog da neko lažno najavljuje izdanja je da je oosba koja ih najavljuje luđak željan pažnje.

potpisujem

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2010 : 12:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ja novog izdavača smatram vrlo ozbiljnim, jer nije najavija u izdavačkom planu PSDZ i Tima i Dastija, znači da ipak imaju razuma.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 18/01/2010 : 12:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
http://www.youtube.com/watch?v=Eus2bX5UN4o
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 18/01/2010 : 12:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
kupio Mikija!

drale
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000