Author |
Topic  |
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
|
todorko
New Member

Serbia
154 Posts
Member since 19/08/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 10:31:32
|
Meni samo jedno nije jasno - ZAŠTO? Pa on je najavio tog izdavača pre nekoliko meseci, što znači da prevaru sprema odavno. Pa otvoren nalog na FB-u i najave na još nekoliko foruma. Ako je sve laž vronski je ništa drugo do psihopata! |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 10:31:40
|
Poštovani prijatelji, Sve dosadašnje navode vezane za Mirabilis i aktivnosti oko prvog broja "Kapetana Mikija" došle su od predstavnika izdavačke kuće "Mirabilis" i dobio sam ih putem mejlova od gospodina Živadina Stevanovića, direktora ove izdavačke kuće. Dakle, ništa nije nastalo kao neka moja izmišljotina i ne vidim razloga da se moje ime dovodi u takvu nekakvu vezu. Uostalom, danas u 18h je zakazana promocija pa će tada sve definitivno biti jasno a ja zaista ne vidim ijedan logičan razlog da neko mesec dana unapred najavljuje aktivnosti putem raznih medija a da od svega ne bude ništa. S.Milovanović |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 10:37:46
|
ja ti vjerujem, čak i uvaženom gospodinu Stevanoviću iako ga ne poznajem. ajde ako saznaš nešto sigurnije-javi se ti još nama. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Posted - 18/01/2010 : 10:53:30
|
Taman se razocaram,a onda me Vronski nekom izjavom razvedri i vrati mi osmeh na lice.Mozda covek ima i neke hipnoticke moci..
 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 11:08:14
|
a GDE JE ZAKAZANA KONFERENCIJA EVO KRECEM SADA U S.K.C I AKO ZNAM DA NEMA NISTA OD TOGA BAR CU BES ISKALITI NA SLUZBENICIMA S.K.C-A
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 18/01/2010 : 11:12:53
|
quote: Originally posted by vronski 2
Poštovani prijatelji, Sve dosadašnje navode vezane za Mirabilis i aktivnosti oko prvog broja "Kapetana Mikija" došle su od predstavnika izdavačke kuće "Mirabilis" i dobio sam ih putem mejlova od gospodina Živadina Stevanovića, direktora ove izdavačke kuće. Dakle, ništa nije nastalo kao neka moja izmišljotina i ne vidim razloga da se moje ime dovodi u takvu nekakvu vezu. Uostalom, danas u 18h je zakazana promocija pa će tada sve definitivno biti jasno a ja zaista ne vidim ijedan logičan razlog da neko mesec dana unapred najavljuje aktivnosti putem raznih medija a da od svega ne bude ništa. S.Milovanović
Nije valjda da si ti svoju kompletnu aktivnost zasnivao iskljucivo na nailovima sa nepoznatom osobom a da tu osobu nisi ni video ni cuo makar telefonom ili da se je posetio u nekim prostorijama redakcije, da si video primerke originalnog stripa ili bilo kakav materijal koji bi makar malo doprineo autenticnosti cele stvari? |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 11:31:45
|
quote: Originally posted by mrmada
Taman se razocaram,a onda me Vronski nekom izjavom razvedri i vrati mi osmeh na lice.Mozda covek ima i neke hipnoticke moci..

Mandrak madjionicar Made in Serbia...  |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 11:32:46
|
Ovo je prica koju vrlo nerado pricam To je prica o Vronskom zvanom Mulj Jedni ga hvale, drugi zale, treci kazu: E, moj brale, taj je bio kvaran kao supalj zub Odavde pa sve do Peste i do Srema na jug Jos prica bajke o njemu mutni Forumaski krug I kazu: Taj u zivotu nije igr'o na dug I svi se slazu kako danas nema takvih kao Vronski Mulj
Negde je imao imanje, to se znalo vise manje Mada o tom nije prico ni za lek Treb'o je biti veterinar, al' je ter'o neki inat Pa je ziveo od Mikija ceo vek O, taj je pratio karte k'o da vidi kroz njih I uvek 'ladan k'o spricer, uvek opasno tih I samo kad tera maler on bi rekao stih I svi jos pamte reci kojim' maler tera Vronski zvani Mulj
Dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje I pogledi cvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje E, pa da... A Legs je kurva, izvin'te me sto psujem Jer ja samo pricam onako kako cujem I ako su lagali mene i ja lazem vas
Tu pricu zna svako od vraga do popa Jer mnogi su mangupi ostali tropa I Miki se krije i cuci u svakom od nas I ceka pravi cas
Jednom se kart'o s nekim ruskim emigrantom To je bio lihvar bogat kao knez Igr'o je i upravnik poste, zvani Ljupce od miloste I neki svercer kog' je jurio sav srez U, to je partija bila, jos se prica o njoj Kibiceri u transu, 'ladan probija znoj Na stolu kamara para, da ne spominjem broj I povuk'o je broj na osamnaesti mrtav 'ladan Vronski Mulj
A znate l' za ono kad se s izvesnim forumom Igr'o cettres dana, to je bio rat Isle ga stalno karte jake pa je odneo fijaker Crnog konja, tabakeru, sat i stap Cronos je pricao posle da je spil bio star Da je previse pio, da ga poneo zar Pa svi sto gube se ljute, to je poznata stvar A svako gubi bar ponekad, ali nikad Vronski zvani Mulj
Dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje I pogledi cvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje E, pa da... A Legs je kurva, izvinte me sto psujem Jer ja samo pricam onako kako cujem I ako su lagali mene i ja lazem vas
Tu pricu zna svako od vraga do popa Jer mnogi su mangupi ostali tropa I Miki se krije i cuci u svakom od nas I ceka pravi cas
E, gospodo draga, on je nestao bez traga I to celoj prici daje cudan ton Neki se dzambasi kleli da su kod Sombora sreli Jednog tipa sto je bio isti on Mozda ga je odveo Miki cak u Prag ili Bec Vec dugo niko o njemu nije cuo ni rec Da l' se jos drzi na svetu il' je predao mec Pa s andjelima navrh neba stampa Mikija, Bleka ili Legs
Dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje I pogledi cvrsti i lepljivi prsti, ja ipak varam malo bolje E, pa da... A Legs je kurva, izvinte me sto psujem Jer ja samo pricam onako kako cujem I ako su lagali mene i ja lazem vas
Tu pricu zna svako od vraga do popa Jer mnogi su mangupi ostali tropa I Miki se krije i cuci u svakom od nas i ceka pravi cas...
  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 18/01/2010 11:53:12 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/01/2010 : 11:42:37
|
Bravo Bobe, baš prikladno.(na žalost) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Gonzo
Starting Member

42 Posts
Member since 17/01/2010 |
Posted - 18/01/2010 : 11:46:02
|
Cinik i paljevine |
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen |
 |
|
mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts
Posted - 18/01/2010 : 12:10:29
|
@Bob Rok
E kako si je ukomponovao majstore,svaka ti cast.Slatko sam se ismejao.Neka mi ne zameri drug Vronski ali je pesmica legla sve u sesn'est. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 18/01/2010 : 12:17:28
|
quote: Originally posted by ---dp---
Poštovani prijatelji, Sve dosadašnje navode vezane za Mirabilis i aktivnosti oko prvog broja "Kapetana Mikija" došle su od predstavnika izdavačke kuće "Mirabilis" i dobio sam ih putem mejlova od gospodina Živadina Stevanovića, direktora ove izdavačke kuće. Dakle, ništa nije nastalo kao neka moja izmišljotina i ne vidim razloga da se moje ime dovodi u takvu nekakvu vezu. Uostalom, danas u 18h je zakazana promocija pa će tada sve definitivno biti jasno a ja zaista ne vidim ijedan logičan razlog da neko mesec dana unapred najavljuje aktivnosti putem raznih medija a da od svega ne bude ništa. S.Milovanović
Nije valjda da si ti svoju kompletnu aktivnost zasnivao iskljucivo na nailovima sa nepoznatom osobom a da tu osobu nisi ni video ni cuo makar telefonom ili da se je posetio u nekim prostorijama redakcije, da si video primerke originalnog stripa ili bilo kakav materijal koji bi makar malo doprineo autenticnosti cele stvari?
Da vidimo hoće li Vronski smjeti da odgovori na ovo... Sumnjam da bi direktor svoju izdavačku kuću zastupao preko tako sumnjive osobe. A logičan razlog da neko lažno najavljuje izdanja je da je oosba koja ih najavljuje luđak željan pažnje. |
 |
|
Gonzo
Starting Member

42 Posts
Member since 17/01/2010 |
Posted - 18/01/2010 : 12:23:02
|
quote: Originally posted by Mhejl
quote: Originally posted by ---dp---
Nije valjda da si ti svoju kompletnu aktivnost zasnivao iskljucivo na nailovima sa nepoznatom osobom a da tu osobu nisi ni video ni cuo makar telefonom ili da se je posetio u nekim prostorijama redakcije, da si video primerke originalnog stripa ili bilo kakav materijal koji bi makar malo doprineo autenticnosti cele stvari?
Da vidimo hoće li Vronski smjeti da odgovori na ovo... Sumnjam da bi direktor svoju izdavačku kuću zastupao preko tako sumnjive osobe. A logičan razlog da neko lažno najavljuje izdanja je da je oosba koja ih najavljuje luđak željan pažnje.
potpisujem |
Sweet seduction in a magazine, endless pleasure in a limousine, in the back shakes a tambourine, Nicotine from a silver screen |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/01/2010 : 12:26:35
|
Ja novog izdavača smatram vrlo ozbiljnim, jer nije najavija u izdavačkom planu PSDZ i Tima i Dastija, znači da ipak imaju razuma. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts