Sta je bilo sa Huljicama? Je li to negde skupljeno na gomilu?
Ima jedan album pasica, ne bass naroccito tehniccki odradjen i ne kompletan. Table nikad - problem je nedostatak kvalitetnog materijala jerbo Radovan svoje originale nije mazio ni pazio.
Steta. Strip je bio jako dobar i duhovit. Po meni, ravan Hogaru i Redovu Biliju. Imao je onu dozu odvratnosti South Parka i francuskog sarma. Trebalo bi pogledati kakvi su otisci u Yu stripu.
Sta je bilo sa Huljicama? Je li to negde skupljeno na gomilu?
Ima jedan album pasica, ne bass naroccito tehniccki odradjen i ne kompletan. Table nikad - problem je nedostatak kvalitetnog materijala jerbo Radovan svoje originale nije mazio ni pazio.
mcn
Postoje objavljeni stripovi, pa skeniranje, doterivanje i sl.
Ako treba i crtanje preko crteža, rekonstrukcija. Huljice su kulturno blago i sve što je urađeno mora da ostane za sva vremena! To se ne sme ispustiti.
PS "Zlatarovo zlato" je zagubljeno negdje u arhivu Večernjaka.
Znam.To si mi već rekao prije ali nada ne umire. Uostalom ne trebaju mi originali već ću se potruditi naći nekog ko je izrezivao iz VL i iskopirati.Meni dosta.
PS "Zlatarovo zlato" je zagubljeno negdje u arhivu Večernjaka.
Znam.To si mi već rekao prije ali nada ne umire. Uostalom ne trebaju mi originali već ću se potruditi naći nekog ko je izrezivao iz VL i iskopirati.Meni dosta.
To možda neće biti potrebno. Poslao sam mail gospodinu Đanišu radi informacija o njegovim izdanjima, i rekao mi je da ove godine planira izdati tri naslova u biblioteci Kvadrat, od kojih će jedan biti Devlićevo Zlatarovo zlato.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins