evo nove fore sto su servirali kreatori LOST-a na ovoj slici se nalaze dva traga o tome sta nas ceka u 6oj sezoni a na nama je to da otkrijemo LET THE GAMES BEGIN
Ja sam odgledao prve 4 sezone odmah po zavrsetku, ali petu nisam jos. Zato sam rijesio da opet krenem od pocetka i gledam desetak epizoda nedeljno. Tim tempom cu kraj pete odgledat polovinom maja taman kad zavrsi 6. To mi je idealno jer bi me cekanje ubilo :)
ja kad imam sezonu citavu... gledam kako je prikazivana po datumima u americi i pravim pauze kada je za bozic recimo pauza... potpuno drugaciji ugodjaj... imas vremena i razmisljati i odmoriti se i pozeljeti seriju :D
ja kad imam sezonu citavu... gledam kako je prikazivana po datumima u americi i pravim pauze kada je za bozic recimo pauza... potpuno drugaciji ugodjaj... imas vremena i razmisljati i odmoriti se i pozeljeti seriju :D
Treba to moći :)
Upravo je to razlog zasto cekam da cijela sezona zavrsi pa je tek onda gledam. Ko da izdrzi nedelju dana ili cak i mjesec izmedju epizoda. Svaka cast onome ko moze, ali ja ne mogu
Što se ove "resetirane" radnje tiče ili kako je na Lostpediji rečeno Flashsideways sigurno je da se svi sad pitamo koja je svrha svega toga, no vjerujem da nečeg mora biti, ne vjerujem da su L&C ovo napravili da bi gledali nekakvu alternativnu radnju već da nas i tu čeka puno toga...
Što se Flockea tiče i njegovog pljuvanja po Lockeu, ne vjerujem i dalje da je Lockeova (pravi) priča završena...
Koja limunada... Jučer sam gledao 1. epizodu 6. sezone, ide sve po starom... umjesto da objasne nešto od prije, oni još više zakompliciraju... Ajmo se kladit da nam ni nakon zadnje epizode pola toga neće bit jasno.