forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 smijesne aukcije (?)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 111

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/01/2010 : 22:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Collector

Skoro pa petica......
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1992949
P.S. vredi pogledati i ostalo iz ponude.....

Pa član je nov i očigledno ne zna ocjenjivati. Ne mogu ga osuđivati, bio sam i ja takav. Ne bi bilo loše da mu netko skrene pažnju da pooštri kriterije.
Ima tu puno starijih članova koji ni dan danas veze sa ocjenama nemaju.
Ja sam radio sa jednim koji je imao preko 1000 komentara, a nije znao slati paket već sve u tiskanicama. Pa ako ima preko 2 kile on fino u više tiskanica (a pakiranje užas - bez ikakve zaštite).

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/01/2010 22:15:29
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/01/2010 : 22:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
E ovo su stvari koje me nerviraju
Kako moze kazati i kako srce ime za "skoro pa petica",guzica bolje a ne petica
Postoji li neka mogucnost da se napravi neka komisija ili kriterij ocjenjivanja,pa da je otprilike kod svakog isto kad kaze :dvojka,trica,cetvorka ili peticaa
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/01/2010 : 22:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
3 puta po 5 kuna, teško čini 60.

????
quote:
Nema na njuškalu dilanja van i unutar oglasa. Nisu to aukcije, nitko nije obavezan ni prodati ni kupiti. Svi se mogu (a to često i čine) predomisliti.

O čemu ti? Pročitaj ponovo! Nisam spominja aukcije nego oglas kao sredstvo da oglasi broj telefona za kontakt kako bi se ostvarila prava kupovina.
quote:
Ove cijene su apsolutno sulude, tip ili živi u zemlji snova pa misli da to nešto vrijedi ili peca naivčine.

Tip je jedan od većih aukcijskih dilera stripovima i vrlo dobro zna cijene. Oglas je kao što sam rekao ispis telefona a cijena je tolika da netko ne kupi strip. Iz dva razloga, jer ga je ili će ga vrlo vjerojatno prodati na drugim aukcijama a i ne mora ponavljati oglas ako bi se strip prodao jer će ovaj vječno stajati zbog cijene. Plus, na ovaj način ima reklamu i ovdje.
Jel jasnije?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 20/01/2010 22:24:28
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/01/2010 : 15:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
3 puta po 5 kuna, teško čini 60.

????
quote:
Nema na njuškalu dilanja van i unutar oglasa. Nisu to aukcije, nitko nije obavezan ni prodati ni kupiti. Svi se mogu (a to često i čine) predomisliti.

O čemu ti? Pročitaj ponovo! Nisam spominja aukcije nego oglas kao sredstvo da oglasi broj telefona za kontakt kako bi se ostvarila prava kupovina.
quote:
Ove cijene su apsolutno sulude, tip ili živi u zemlji snova pa misli da to nešto vrijedi ili peca naivčine.

Tip je jedan od većih aukcijskih dilera stripovima i vrlo dobro zna cijene. Oglas je kao što sam rekao ispis telefona a cijena je tolika da netko ne kupi strip. Iz dva razloga, jer ga je ili će ga vrlo vjerojatno prodati na drugim aukcijama a i ne mora ponavljati oglas ako bi se strip prodao jer će ovaj vječno stajati zbog cijene. Plus, na ovaj način ima reklamu i ovdje.
Jel jasnije?

Da. Nije 3 po 5 kn., ima tu više stripova, nisam dobro obratio pažnju.
Jedino nema logike ono ponavljanje da su to vrlo rijetki i vrijedni stripovi. A kao reklama, što da ne. Doduše, s takvim cijenama, mogao bi netko pomisliti da je lud. S druge strane kažu da ne postoji loša reklama. Uglavnom, široko mu polje, tko god da je.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/01/2010 : 02:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

vjerovao ili ne, ali otišli su neki specijalci i po tim cijenama!

Nij ovdje rijec o cijeni vec o nazivu lundes i landes

Nemam potpis...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40638 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/01/2010 : 02:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Postoji li neka mogucnost da se napravi neka komisija ili kriterij ocjenjivanja,pa da je otprilike kod svakog isto kad kaze :dvojka,trica,cetvorka ili peticaa

Nije u pitanju srce ili obraz vec covek ne zna... Svi grese... Pa ja sam prvi bio teski zlocinac u ocenjivanju jer nisam znao... Naucice... Ali kad se svi prave pametni i odmah napadaju, quotaju, e to je za nerviranje... A bili su isti takvi kada su pocinjali ovim da se bave....

Ovde nisam mislio na Collectora ili na nekog posebno vec na kompletan topic..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 22/01/2010 02:59:42
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/01/2010 : 10:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
koristim ovaj topik da ne pokrecem novi pitam jer se ne razumijem u ove aukcije

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2017211

zasto je ovo vako jeftino... i nema cini se rezervne cijene
nis ne kontam

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 10:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

nis ne kontam

Šta je čudno, krenija je od 1 kune pa šta bude

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/01/2010 : 10:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pa ne znam :D imal neka kvaka da nisu nastavci izasli?
da svi cekaju markosa :D da on to izda u integralu

svasta moze biti :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 11:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Koja kvaka? Pa bez obzira jesu li ili nisu izašli... Moga ga je jednostavno baciti, spaliti, pokloniti, ako je do toga.
Ni prva ni zadnja aukcija od jedne kune a bez nastavka

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 22/01/2010 : 17:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
http://www.bolha.com/oglas383711620/tex-gigant-prvi-trije-izdani-albumi-glanc-
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 22/01/2010 : 17:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
ja dajem moje tri texe za 150€

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Edited by - mister-no on 22/01/2010 17:28:27
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 17:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Paaa... Prva dva trenutno i vride oko 600, 700 kn. Sva tri recimo 100E.

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/01/2010 : 17:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by bihac-una

Nije u pitanju srce ili obraz vec covek ne zna... Svi grese... Pa ja sam prvi bio teski zlocinac u ocenjivanju jer nisam znao... Naucice... Ali kad se svi prave pametni i odmah napadaju, quotaju, e to je za nerviranje... A bili su isti takvi kada su pocinjali ovim da se bave....

Ovde nisam mislio na Collectora ili na nekog posebno vec na kompletan topic..

Nije u pitanju pocetnik ili (ne)pocetnik!
Jeli nekom treba 100 godina iskustva da bih znao reci -ovo je novo, a ovo staro?Ako treba,onda brate moj mili.....nemam rijeci
To me nervira totalno
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 22/01/2010 : 18:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
quote:

Paaa... Prva dva trenutno i vride oko 600, 700 kn. Sva tri recimo 100E.

sva tri za 175€ ili po komadu 75€

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 18:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Mene pitaš?

Sva tri 100 E, doduše izgleda malo pretjerano ali prva dva su rasprodana odavno tako da... samo je pitanje trenutka kad će se pojaviti u prodaji i kad će početi bidanje.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 18:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Aha, misliš na njegov oglas

Go to Top of Page

dugapuška
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
429 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 22/01/2010 : 18:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dugapuška a Private Message  Reply with Quote
quote:

nis ne kontam

pa neću se ljutiti ako ga ti učiniš skupljim

www.rdv.ba
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 22/01/2010 : 18:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dugapuška

quote:

nis ne kontam

pa neću se ljutiti ako ga ti učiniš skupljim

Nemam potpis...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/01/2010 : 21:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
otkako su nam zamijenili sanducad haustoru nisam kupio vise od jednog alan forda po turi...

razmislit ću još :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/01/2010 : 23:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

otkako su nam zamijenili sanducad haustoru nisam kupio vise od jednog alan forda po turi...

Pa nije ovo AF

Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2351 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 23/01/2010 : 00:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
A ovo,40 € ?,a pojedinačni se dobro očuvani primjerci daju naći po 10 kn,(na placu i po 5 kn),http://www.bolha.com/oglas2809269/alan-ford-super-serija-1-8

#!??
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2010 : 00:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nije ovo AF

ne moze stati :D u sanduce nema mjesta :D mala rupa :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 23/01/2010 : 02:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bvagner3

A ovo,40 € ?,a pojedinačni se dobro očuvani primjerci daju naći po 10 kn,(na placu i po 5 kn),http://www.bolha.com/oglas2809269/alan-ford-super-serija-1-8

Pa to je super serija

Nemam potpis...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 23/01/2010 : 05:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1994389

ma ko da je s kioska upravo kupljen
Go to Top of Page
Page: of 111 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000