H. Dz. Vels 1-4 (300 cuda) - Vremeplov - Rat svetova - Nevidljivi covek - Ostrvo doktora Moroa Hitman 1-5 (Fibra) Noc bez kraja (Fibra) Republika lubanje (Fibra) 1629. (Fibra)
Evo, ovako: Zagor Extra 105, 96, 86; Zagor specijal Kineska sekta, Priča o Wandering Fitzyju; Martin Mystére 60, 59, 56. Uglavnom -5, neki i glanceri. 10 kn po kom.
Ja Ti imam Gričku vješticu, komplet od čini mi se 17 romana, izdanje iz 60.ih, pa ako te zanima mogu provjerit gdje mi je to, kaj ćeš podstanarski život, u stanu mi samo par Texeva
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
da, to je isto kao i knjige, samo nekih dvadesetak brojeva u romanima oko pedesetak stranica, kiosk izdanje iz šezdesetih, prvo moram naći, jer imam 3 takva kiosk izdanja, pa nisam 100% siguran da je jedno od njig Grička vještica , provjerim najkasnije za tjedan dana, pa se javim, lako ćemo se dogovorit oko zamjene ili cijene, ljudi smo.... Javim se ovih dana!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Lepo izgleda.. A sad ne znam sta da radim.. Sta da uzimam... Integrale ili ove albume.. Jeftinije mi deluje da uzmem integrale... Ima li i prvih ili samo ovaj?
Prvih sedam je u albumima Bookgloba a Algoritam je nastavio u integralima po 3 epizode(8,9,10).Sumnjam da će Algoritam raditi reprinte prvih 7 albuma,kojih i onako ima u prodaji.
Tebi triba sve crtati doslovno Neće.sada Algoritam ima prava i nastavlja sa integralima.U FR je tajna Povijest sada na 16 ili 17 albumu. Ako hoćeš skupiti prvih 7 moraš ih kupiti od Bookgloba.Koliko znam br.1 je čupav za nabavit a možda i br.2.
Ove knjige bi trebalo relativno lako da pronađeš. Juče sam gledao polovne knjige kod Vuka, Vujaklija 1000 kinti, video sam i Čiča Goria, to sigurno nije više od 100 dinara.
Te ulične prodavce imaš na još nekoliko mesta u gradu, postoje antikvarnice (2 kod Brankovog mosta, jedna u podrumu Prosvetine knjižare u Knez Mihailovoj, imaju i Dveri u Đure Jakšića ili Zmaj Jovinoj, nisam siguran). A konačno tu je i internet prodaja. Ja sam pazario sa ova dva sajta, ostali po mojoj proceni uglavnom deru.
Zar nisi skontao da ne slusam.. A neko voli fudbal neko voajerisanje sa foto-aparatom
ma skužio ja ali samo eto kažem da ja baš ne slušam druge ljude. to ti je isto tak i sa filmovima, nekom se jedan sviđa, drugom drugi i tak se možemo vrtit u krug :)
Nisam ni video ove tvoje postove Nemam aparat, pa ces malo sacekati za slike :) Prve 5 knjige su kiosk izdanja, 6. je Alfino luksuzno, 7. je Evro-giunti (veceg formata). Nisu sve iste visine.