Poštovani prijatelji, izdavačka kuća "Mirabilis" pažljivo osluškuje želje čitalačke publike a posebno inicijative i predloge koji se daju na ovom forumu koji obuhvata posetioce sa prostora cele ex Jugoslavije i budite uvereni da ćemo se truditi, naravno u skladu sa mogućnostima, da mnogim željama izađemo u u susret.
Ovo kao da je Sekspir napisao
A to bi onda bilo nesto ovakvo:
Prijatelji naši davni i oni nam manje znani znajte da vam Mirabilis žanje želje, htijenja i ostale čitateljske vaše sanje
S prostora sadašnjih i bivših država nam drevnih naših slušamo vam kucaj bila i mogućnostima nam u skladu otvaramo novu nadu!
Ma kakav Sekspir,malo je on dete za Vronskog i njegovee zaplete Sta imas kod Sekspira - ova se kobajagi utepa,on misli da je krepala zaozbiljno,pa se onda on utepa i na kraju kad ona shvati da se on samoutepao misleci da je ona krepala uistinski samoutepa se i ona Jebem ti zaplet,vronski je majstor
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Ma jasno! Kad vec nece manhunter da kljuca topick, da si nastavimo mi juznjaci da si pljaskamo, a? Nesto ne vidim vise da pokazujev interesovanje ovija ostali "the deceived"!
Vidiš, ovo samo potvrđuje moje sumnje da si umešan u čitavu priču. Zašto? Zato što sam sa začudio da uopšte dolaziš u ovaj topic, još pre nego što je sve izašlo na videlo.
A zašto si dolazio? Zato što nisi više mogao da izdržiš da nekome pokažeš da "i ti nešto znaš". Sa tvojim trčanjem pred rudu si i ostale otkrio, pošto ti nisi jedan od organizatora, ne vidim načina.
Mozes li zamoliti Marka da proveri preko kog mail-a i iz kojeg grada i drzave se registrovao clan sa nickom "mirabilis"...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Vidiš, ovo samo potvrđuje moje sumnje da si umešan u čitavu priču. Zašto? Zato što sam sa začudio da uopšte dolaziš u ovaj topic, još pre nego što je sve izašlo na videlo.
A zašto si dolazio? Zato što nisi više mogao da izdržiš da nekome pokažeš da "i ti nešto znaš". Sa tvojim trčanjem pred rudu si i ostale otkrio, pošto ti nisi jedan od organizatora, ne vidim načina.
Mozes li zamoliti Marka da proveri preko kog mail-a i iz kojeg grada i drzave se registrovao clan sa nickom "mirabilis"...
... a, joj, sad sam gotov i ja, a i citava mi ekipa...
Pomalo ne mogu da shvatim da je nekome ovaj topic jos uvek zanimljiv. U Petak ili subotu sam se cudio kako je dostigao 25 stranica, a za ovih pet ili sest dana se nagomilalo jos skoro 50 strana, od cega je 90% totalni offtopic