Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/01/2010 : 20:22:36
|
quote: Originally posted by kreŠa Slao sam mail Libellusu da pitam jel tako kod svih, ali mi nisu odgovorili.
Libellus tvoj mail nikad nije dobio, kao sto ne postoji ni jedan mail na koji nije odgovoreno. Ne uspijemo sve odgovoriti isti dan, ali ni jedan mail nije ignoriran. Prema tome, slobodno nam reci u cemu je problem, da vidimo mozemo li kako pomoci. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/01/2010 : 20:39:21
|
quote: Originally posted by kreŠa
Evo Texe, toliko ste me iživcirali, da sam poslikao kompletnog kolekcionarskog Zagora, forkerc ili kakogodsevećzove, riknu, položene i sl. Čim mi otac dođe sa blututom, kunem ti se da ću postaviti slike, ako je to potrebno da mi se skineš sa grbače i da me više ne pratiš po raznim topicima i da me provociraš. Prošli put nije valjao blic, baš me zanima koji će sada biti izgovor za bčaćenje kolekcionarskog Zagora. Marti Misterija dobro urađen? Haha, dobro si me nasmejao. Na polici mi stoje kao šlogirani karanfili, uopšte nisu u skladu, a za tu falinku ne mogu da ih menjam. I jel kukam? Ćutim i trpim, jer boljeg nema. Slao sam mail Libellusu da pitam jel tako kod svih, ali mi nisu odgovorili. Razumem da imaju lične probleme, i ćutim. Evo zamolio bih te da uslikaš svoje Martije, baš da vidim, jer ti ne verujem da ti stoje pod konac, kako i očekujem da stoje.
@cronos: Lepsa ti je kolekcija razlicitih boja rikne, sa izbacenim pricama i losim prevodima?
ti sinko trebas hitno potraziti medicinsku pomoc, okulista drugog, psihijatra prvog... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4780 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 21:13:27
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by kreŠa Slao sam mail Libellusu da pitam jel tako kod svih, ali mi nisu odgovorili.
Libellus tvoj mail nikad nije dobio, kao sto ne postoji ni jedan mail na koji nije odgovoreno. Ne uspijemo sve odgovoriti isti dan, ali ni jedan mail nije ignoriran. Prema tome, slobodno nam reci u cemu je problem, da vidimo mozemo li kako pomoci.
Mail sam poslao na info@libellus.hr, nije bilo nikakvih obavestenja da mail nije poslat. Evo, one bele crtice iznad Martijece slicice mi nisu u jednoj ravni, neke su vislje a neke nize, i bas mi neskladno izgleda. Da li je tako kod svih, ili je problem samo kod mene?
|
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4780 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 21/01/2010 : 21:14:21
|
quote: Originally posted by Curunir
Evo Texe, toliko ste me iživcirali, da sam poslikao kompletnog kolekcionarskog Zagora, forkerc ili kakogodsevećzove, riknu, položene i sl. Čim mi otac dođe sa blututom, kunem ti se da ću postaviti slike, ako je to potrebno da mi se skineš sa grbače i da me više ne pratiš po raznim topicima i da me provociraš. Prošli put nije valjao blic, baš me zanima koji će sada biti izgovor za bčaćenje kolekcionarskog Zagora. Marti Misterija dobro urađen? Haha, dobro si me nasmejao. Na polici mi stoje kao šlogirani karanfili, uopšte nisu u skladu, a za tu falinku ne mogu da ih menjam. I jel kukam? Ćutim i trpim, jer boljeg nema. Slao sam mail Libellusu da pitam jel tako kod svih, ali mi nisu odgovorili. Razumem da imaju lične probleme, i ćutim. Evo zamolio bih te da uslikaš svoje Martije, baš da vidim, jer ti ne verujem da ti stoje pod konac, kako i očekujem da stoje.
@cronos: Lepsa ti je kolekcija razlicitih boja rikne, sa izbacenim pricama i losim prevodima?
ti sinko trebas hitno potraziti medicinsku pomoc, okulista drugog, psihijatra prvog...
Zasto? |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/01/2010 : 21:37:29
|
quote: Originally posted by Curunir
ti sinko trebas hitno potraziti medicinsku pomoc, okulista drugog, psihijatra prvog...
Sasvim jasno,zato vise i ne gubim vreme na rasprave s njim,samo podrzavam misljenja mnogobrojnih stripofila koji misle isto kao i ja. Ovih par sa obe strane barikade koji bezuslovno podrzavaju sve sto je bas s te strane barikade mi nisu vise nimalo interesantni BTW,Libellusova kolekcija MM mi je savrsena i ne dam nikom ni slike da gleda a kamoli uzivo |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 21/01/2010 : 21:44:29
|
quote: Originally posted by Tex Willer
BTW,Libellusova kolekcija MM mi je savrsena i ne dam nikom ni slike da gleda a kamoli uzivo
KreSo, laze te, ja sam video uzivo.
EDIT: I meni je bela linija u ravni. Skrecem paznju, ako ovo cita neki djanki, da ne govorimo o toj liniji. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
Edited by - Kit Carson on 21/01/2010 21:46:41 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/01/2010 : 21:58:01
|
Prema tome, slobodno nam reci u cemu je problem, da vidimo mozemo li kako pomoci.
Evo,ja imam jedan problem - nervira me sto ne pravite forzec kao footapet,sto se ne vidi karton ispod,sto ne stavljate naslov preko sredine ili likova glavnih junaka,sto vam je ujednacen i dobar otisak(ne volim kad nesto izgleda savrseno),sto sve stripove pravite iste visine,sto ne pisete Tex Wiler biblioteka npr.ovako - Tex Wil- ler Bibli- teka i to stavite u jedan sareni krug(po mogucstvu neka pink nijansa. Zamolio bih odgovor odmah |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/01/2010 : 22:07:24
|
quote: Originally posted by lwood
razdrkani
Znas sta,kad bi imao kucu kao onaj toranj u Piz.i verovatno bi izgledali simetricno. Al' onda bi mi sve ostale kolekcije izgledale asimetricno. Ne moz covek da bude pametan |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 21/01/2010 : 22:08:12
|
Prema tome, slobodno nam reci u cemu je problem, da vidimo mozemo li kako pomoci.
Evo,ja imam jedan problem - nervira me sto ne pravite forzec kao footapet,sto se ne vidi karton ispod,sto ne stavljate naslov preko sredine ili likova glavnih junaka,sto vam je ujednacen i dobar otisak(ne volim kad nesto izgleda savrseno),sto sve stripove pravite iste visine,sto ne pisete Tex Wiler biblioteka npr.ovako - Tex Wil- ler Bibli- teka i to stavite u jedan sareni krug(po mogucstvu neka pink nijansa. Zamolio bih odgovor odmah
i mene sve to nervira.libellus bi trebao imati odgovor? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/01/2010 : 22:09:24
|
quote: Originally posted by cronos six
Evo,ja imam jedan problem - nervira me sto ne pravite forzec kao footapet,sto se ne vidi karton ispod,sto ne stavljate naslov preko sredine ili likova glavnih junaka,sto vam je ujednacen i dobar otisak(ne volim kad nesto izgleda savrseno),sto sve stripove pravite iste visine,sto ne pisete Tex Wiler biblioteka npr.ovako - Tex Wil- ler Bibli- teka i to stavite u jedan sareni krug(po mogucstvu neka pink nijansa. Zamolio bih odgovor odmah
i mene sve to nervira.libellus bi trebao imati odgovor?
Pa evo,Dado je zanemeo. Umesto da se obrati nekim zvanicnim izvinjenjem |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Posted - 21/01/2010 : 22:10:45
|
razdrkani
Znas sta,kad bi imao kucu kao onaj toranj u Piz.i verovatno bi izgledali simetricno. Al' onda bi mi sve ostale kolekcije izgledale asimetricno. Ne moz covek da bude pametan
najbolje ti je prodat ostale kolekcije i ostavit samo ovu |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/01/2010 : 22:14:50
|
najbolje ti je prodat ostale kolekcije i ostavit samo ovu
Il' da podignem kucu na kliznom zemljistu,pa kad sklizne na neravno, deo kolekcije mi je simetrican...a kad se opet vrati na ravno onda drugi deo bude simetrican i imam idealnu kolekciju i kucu koja moze da posluzi i kao prevozno sredstvo |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7922 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 21/01/2010 : 22:15:29
|
i tvoja je "nazovi kolekcija" lepa,bez naslovnica,hc,sc,sve zbutano u superbook gde se nezna ,gde je pocetak,a gde kraj+sivi otisak,bar u prvoj knjizi(koju jedino imam,ali brzo cu je liferujem).
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
|
Topic |
|