forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Objasni meni nizem bicu, o Veliko Kefalo, ubedi me, slepo cu te slusati... Ajde kad nisi, koj ces djavo ovde? Samo luzeri pljuju po VC i posecuju ovaj forum. Sta znaci razuman? Sad cu tek da te uhvatim u masinu, pametnjakovicu.

Probaj.
Lažima nećeš uspeti.
Ako uspeš da se urazumiš samo na sekund, uvidećeš da sam ja iskritikovao neimenovano krdo divljih životinja, ali se to isto krdo (verovatno od straha) sjurilo na mene pod parolom "Zajedno smo jači". Naravno, članovi krda su se sami otkrili, kako već to priliči uplaženim bićima.
Ne mislim to što ti kažeš za posetioce ovog foruma, ali mi je zanimljivo kako pljuvanje po jednom izdavaču izjednačavaš sa posetom forumu. Dakle, po tebi svako sa ovog foruma mora da pljuje VČ? To radi samo vas 5-6. Forum je pun normalnih ljudi...

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde, objasni mi sta je pisac hteo da kaze...

Ne znaš da čitaš?
Ok, sad ću ti prepričati.
Dakle:
Neko se krije iza nicka TEx Willer mi je zapretio i izvređao me. Rekao mi je da držim jezik za zubima, jer ćeš u suprotnom ti da me biješ. On je takođe rekao da ću te videti uživo (što je sigurno takođe pretnja).
E sad postaje komplikovanije. Obrati pažnju.
Ja sam ga pitao da li mi to preti (tobom) zato što nema više šta da kaže. Takođe sam zaključio da se ne upoznajem sa muškarcima (ili lažnim muškarcima) sa interneta, tako da je slaba verovatnoća da ću te videti uživo.
Onda si ti rekao da ne razumeš šta piše.

Ali toga se verovatno sećaš.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4780 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by kreŠa

Ako te zabole, zašto non-stop ovde pišeš?

Pa da ne bi ti da mu zabranis?
I ja pisem non-stop o propustima VC jer ih ima i jer hocu da pisem. Da neces mozda da mi zabranis?

Jednostavno pitam zašto, ne mogu ja nikom ništa da zabranim, kao što niko meni ništa ne može da zabrani (ovde na forumu, mislim).

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Sta znaci normalan? Sta znaci sovinizam? Obajasni meni, nizem inteligentnom bicu... Obozavam takve kao ti, obozavam Nisi ti iskritikovao krdo, nego ljude. Razumes? Oni pljuju po izdavacu, a ti po ljudima. Razumes razumni?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

farso od soviniste,ovo je ciber svet,a u ekran stanu svakakve gluposti.
za ovu tvoju sam se slatko nasmejao.nepoznajes me,a lupas da sam za tebe niko i nista.
jesam,za tebe sam nocna mora,koja te opterecuje do te mere da neznas ni sam ko si?

Dete, iskuliraj malo. Ispadaš smešan, a kajaćeš se kad porasteš.
Čim te ne poznajem (usput, to se piše odvojeno. naučićeš kad upišeš drugi razred) znači da si za mene niko i ništa, zar ne?
Takođe, "ne znaš" se piše odvojeno, tj. ovako kako sam ja to napisao.... Ako ti srpski ide tako loše, mogu preko neta da ti održim par časova iz gramatike, ali to se plaća.

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Šovinista

quote:

Ajde, objasni mi sta je pisac hteo da kaze...

Ne znaš da čitaš?
Ok, sad ću ti prepričati.
Dakle:
Neko se krije iza nicka TEx Willer mi je zapretio i izvređao me. Rekao mi je da držim jezik za zubima, jer ćeš u suprotnom ti da me biješ. On je takođe rekao da ću te videti uživo (što je sigurno takođe pretnja).
E sad postaje komplikovanije. Obrati pažnju.
Ja sam ga pitao da li mi to preti (tobom) zato što nema više šta da kaže. Takođe sam zaključio da se ne upoznajem sa muškarcima (ili lažnim muškarcima) sa interneta, tako da je slaba verovatnoća da ću te videti uživo.
Onda si ti rekao da ne razumeš šta piše.

Ali toga se verovatno sećaš.

On ti nije pretio nego ti je objasnio moji fizicki izgled koji si ti totalno promasio. Smesan si Pisi mi na hrvatskom, ne razumem drugi jezik...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 22/01/2010 14:47:36
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4780 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Hehe, niste vi nikakvi čitaoci za moju babu. Žena se seća Kekeca i Mike Miša. I dan danas čita Čeličnu Pandžu, Zagora i Mandraka. Samo njih. I opet nije ona nikakav čitalac jer je vrlo ograničena. Ne želi da čita Martija, Teksa, Gastona i sl.
Ja pročitam 30-ak stripa dnevno, sigurno oko 1500-2000. strana.
Pročitao sam, mislim oko 10.000 različita stripa (što integrala, što američkih svezaka), i sebe smatram načitanim u tom pogledu. Nije veći čitalac ko duže čita, nego onaj ko je više pročitao.

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta znaci normalan? Sta znaci sovinizam? Obajasni meni, nizem inteligentnom bicu... Obozavam takve kao ti, obozavam Nisi ti iskritikovao krdo, nego ljude. Razumes? Oni pljuju po izdavacu, a ti po ljudima. Razumes razumni?

Kako kolekcionare možeš nazvati ljudima?

Elem, evo pomoći oko traženih pojašnjenja. Reci ako ne znaš engleski, možda budem imao vremena da ti prepričam:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sanity

Za ovo bitnije, evo ti i na srpskom link:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/#1064;#1086;#1074;#1080;#1085;#1080;#1079;#1072;#1084;

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
sovinista,pretjerujes...raspolozen si za svadju pa si napao texa i ostale.a ove uvrede upucene bobu tipa "nosati patuljak" samo kazuju kakva si ti osoba.vrijedjas covjeka kojeg nikad nisi vidio
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

On ti nije pretio nego ti je objasnio moji fizicki izgled koji si ti totalno promasio. Smesan si Pisi mi na hrvatskom, ne razumem drugi jezik...

Ako nekome kažeš da drži jezik za zubima (dakle, nasilničko ponašanje), da lupa gluposti (dakle, vređanje) i da će se iznenaditi kad nekog vidi uživo (otvorena pretnja fizičkim nasiljem), kako to drugačije shvatiti?

Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Auu, pa ti ćeš infarkt da dobiješ od toliko čitanja:)
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

sovinista,pretjerujes...raspolozen si za svadju pa si napao texa i ostale.a ove uvrede upucene bobu tipa "nosati patuljak" samo kazuju kakva si ti osoba.vrijedjas covjeka kojeg nikad nisi vidio

Ne.
Nisam ga vređao, samo sam mu dao primer kako bih se ponašao da sam kao on, jer je on mene prvi vređao.
Samo zato što mi je nick Šovinista ne znači da svako može da mi kaže da to jesam, jer bi to onda značilo da on stvarno jeste Bob Rok.
Zar ne?

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/01/2010 : 14:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

farso od soviniste,ovo je ciber svet,a u ekran stanu svakakve gluposti.
za ovu tvoju sam se slatko nasmejao.nepoznajes me,a lupas da sam za tebe niko i nista.
jesam,za tebe sam nocna mora,koja te opterecuje do te mere da neznas ni sam ko si?

Dete, iskuliraj malo. Ispadaš smešan, a kajaćeš se kad porasteš.
Čim te ne poznajem (usput, to se piše odvojeno. naučićeš kad upišeš drugi razred) znači da si za mene niko i ništa, zar ne?
Takođe, "ne znaš" se piše odvojeno, tj. ovako kako sam ja to napisao.... Ako ti srpski ide tako loše, mogu preko neta da ti održim par časova iz gramatike, ali to se plaća.

jadnice i bednice,u tvom profilu,sam potpisujes da si najgluplji student filozofskog fakulteta.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
E ljudi,mislim stvarno!!!Pa ovaj topik sluzi da vidimo kad ce da izadje novi kolekcionarac dilana,i da eventulno prodiskutujemo ponesto o njemu,a ne da se svadjamo,vredjamo i psujemo.Jos na prvim stranicama je svako izneo svoje misljenje,sta ne valja,sta je lose a sta dobro.Slazem se sa svim tim stavovima,i postujem svoj licni.
Ali da li ima neko da kaze kad se ocekuje novi dilan?
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://sr.wikipedia.org/sr-el/#1064;#1086;#1074;#1080;#1085;#1080;#1079;#1072;#1084;

Forum ne podržava link zato što je na ćirilici.
Da bi se došlo do tražene strane, dovoljno je na domaćoj Wikipediji ukucati "šovnizam" kao traženi pojam.

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, niste vi nikakvi čitaoci za moju babu. Žena se seća Kekeca i Mike Miša. I dan danas čita Čeličnu Pandžu, Zagora i Mandraka. Samo njih. I opet nije ona nikakav čitalac jer je vrlo ograničena. Ne želi da čita Martija, Teksa, Gastona i sl.
Pročitao sam, mislim oko 10.000 različita stripa (što integrala, što američkih svezaka), i sebe smatram načitanim u tom pogledu. Nije veći čitalac ko duže čita, nego onaj ko je više pročitao.

Upravo tako.
Drago mi je da ovde ima razumnih ljudi.

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 14:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

jadnice i bednice,u tvom profilu,sam potpisujes da si najgluplji student filozofskog fakulteta.

Oh, dete je naučilo nove reči.
Šta još znaš da kažeš?

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/01/2010 : 15:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oh, dete je naučilo nove reči.
Šta još znaš da kažeš?

fala veliki moj.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 22/01/2010 : 15:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
Da, obično se ne zadržavam mnogo na forumu..naleth na ovo pa isčitavah...

Ne krije li se možda Blažina iza ovog nicka "Šovinista"?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne.
Nisam ga vređao, samo sam mu dao primer kako bih se ponašao da sam kao on, jer je on mene prvi vređao.
Samo zato što mi je nick Šovinista ne znači da svako može da mi kaže da to jesam, jer bi to onda značilo da on stvarno jeste Bob Rok.
Zar ne?

ipak imaj malo postovanja...i ti kreso!ja sam se juce malo posvadjao sa pravednim,pa ga nisam vrijedjao,ipak je stariji.srecom,sve je izgladjeno.
pozdrav za pravednog!
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Da se bar krije. :)
Po priči koju sam ovde uhvatio, Blazina je jedan od vlasnika VČ ili tako nešto.... Da su meni te pare....

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:

ipak imaj malo postovanja...i ti kreso!ja sam se juce malo posvadjao sa pravednim,pa ga nisam vrijedjao,ipak je stariji.srecom,sve je izgladjeno.
pozdrav za pravednog!

Imam i previše poštovanja. Naravno, samo prema onima koji i mene poštuju. Pa, vidiš li ti kako su se oni neargumentovao okomili na mene?
Ako će mene neko da vređa i da preti, ne može da se izvuče tek tako.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4780 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by todorko

quote:

Auu, pa ti ćeš infarkt da dobiješ od toliko čitanja:)

http://comicsworld.wordpress.com/
Plus neki Bonelli i albumi

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4780 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pozdrav za pravednog!

Imam i previše poštovanja. Naravno, samo prema onima koji i mene poštuju. Pa, vidiš li ti kako su se oni neargumentovao okomili na mene?

Ditto.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/01/2010 : 15:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pozdrav za pravednog!

Ditto.

u tvom slucaju,mislim na tellera u topicu o zagorovoj novoj epizodi
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000