"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
@sdragan u Windowsu - Imas dugme Printscreen (dugme je na tastaturi, obicno je pored F12) - stisnes, i onda samo uradis Paste (CTRL + V ili shift+insert) u paintu i snimis. Samo kad kacis, na primer na tinypic, stavi resize for message boards da bude normalne velicine.
@sdragan u Windowsu - Imas dugme Printscreen - stisnes, i onda samo uradis Paste (CTRL + V ili shift+insert) u paintu i snimis. Samo kad kacis, na primer na tinypic, stavi resize for message boards da bude normalne velicine.
E hvala...uvek sam hteo da pitam kako to radite al' nikako da naidje prilika Inace... ja bolje da ne stavljam sliku...dovoljno je da kazem da imam dvoje klinaca koji non stop nesto ceprkaju,skidaju,instaliraju...destop mi je pun ikonica...a slike se menjaju svakodnevno
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Zeljko, 'ajde smanji sliku, molim te... Ovo moze biti jedan od retkih lepih topica..
@Grujah Daj neki addon za FF za YT... Sto se addonova tice tu nista ne znam.. Uvek me mrzelo to da google-am... A mozes preporuciti jos neki za koji mislis da mi moze koristiti... A iskomentarisi sve.. Ovo moze biti i korisno za razmenu iskustava... Evo na primer Zeljko na desktopu ima ikonice Movie collector programcica koji ce, verujem, zanimati sve filmofile ako vec ne koriste ni jedan... Inace pre 2 dana sam formatirao hdd i instalirao novi win pa nisam stigao da instaliram jos par stvarcica... Daj i neki info o Ubuntuu...
Jedina stvar kod ovih gadgeta koja ne radi (da sam ja primjetio) je da ne prepoznaje vece diskove i 1tb.To sam tek sad upratio.Kod mene su 2 od 1,5tb i on ih prijavaljuje kao 2 od 1tb
Zeljko, 'ajde smanji sliku, molim te... Ovo moze biti jedan od retkih lepih topica..
@Grujah Daj neki addon za FF za YT... Sto se addonova tice tu nista ne znam.. Uvek me mrzelo to da google-am... A mozes preporuciti jos neki za koji mislis da mi moze koristiti... A iskomentarisi sve.. Ovo moze biti i korisno za razmenu iskustava... Evo na primer Zeljko na desktopu ima ikonice Movie collector programcica koji ce, verujem, zanimati sve filmofile ako vec ne koriste ni jedan... Inace pre 2 dana sam formatirao hdd i instalirao novi win pa nisam stigao da instaliram jos par stvarcica... Daj i neki info o Ubuntuu...
Za youtube, evo recimo ovaj: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 iako ih ima milion. Od ostalih, preporucio je manhunter u IE vs FF topicu, ja ih ne korstim previse, ali recimo evo imam DownTheAll (ako imas stranicu sa gomilu linkova, on ih skida sve). Ne znam sta ima zeljko, ja sam ranije imao Yahoo WIdgetse tako na desku, ali meh, batalio sam. A ovde im je smesno kako pise 1TB Free: 226 GB, Used: 1TB .
a Ubuntu.. pa, to ti je besplatan open-sorce operativni sistem na Linuxovom kernelu. Odlikuje ga i konstanti fixevi + regularne nove verzije svakih 6 meseci. Ja sam prvo oklevao da ga stavim jer sam mislio "gde cu time da se bahcem" ali je, bar meni, bio bas user friendly i sad se ne odvajam od njega. Ne bih sad zamarao o tome zasto mislim da je bolji od Windowsa. Mozes dzaba da ga skines sa neta (9.10 je najnoviji), cini mi se cak i da mozes da narucis da ti posalju na kucnu adresu diskove po ceni praznog diska (ako ne i dzaba). EDIT2: I da, ne moras cak ni da ga instaliras da bi ga isprobao, samo skines image, narezes na disk i bootujes ga i pokrenes sa diska.
Desktop mi je pun svakakvih ikona jer uvik nešto radim po fotošopu pa tu sačuvam, al evo ovako izgleda:
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Windowsi XP SP3 s instaliranom temom Royale Noir (tema za XP skinuta s Microsoftovih stranica - nema je u paketu vjerojatno da vam se XP-i ne bi još više sviđali).
Only when all is lost, there is something to live for!
Nego kad smo kod Dektopa, kako se mogu mjenjati theme u xp (sa sp3) Posto vecina onih programa ne rade kao sto su XStyle i slicni ... ? Ovaj program sto ja koristim ima theme i sve to, ali ne mogu da skontam kako da je promjenim.Trazio sam po google i nista :)