Lijepa kolekcija Nevera. Po ovome bi rekao da najviše voliš Nevera i Zagora. Čudan spoj.
U pravilu najviše volim SF-ove bilo koje vrste. Nathan je tu neprikosnoven, a Zagor nije tu samo zbog prisutnosti SF-a u puno priča nego i zbog sentimentale.....ipak sam odrastao uz njega......
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Lijepa kolekcija Nevera. Po ovome bi rekao da najviše voliš Nevera i Zagora. Čudan spoj.
U pravilu najviše volim SF-ove bilo koje vrste. Nathan je tu neprikosnoven, a Zagor nije tu samo zbog prisutnosti SF-a u puno priča nego i zbog sentimentale.....ipak sam odrastao uz njega......
za nekog bez imena i porekla imas interesantnu kolekciju
Kako to mislis bez imena i porijekla......
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Kako to mislis bez imena i porijekla......
Pa vidis, ako hoces da znas nesto o meni ides na moj profil i vidis kako se zovem i odakle sam... E ja to kod tebe nisam mogao ustanoviti - pa cak i kad citah medzju redove Sve cista zezancija, ali ipak (po meni) bolje je da bar nesto znas o coveku kojim razmenis po neku rec.
Ma ne da je bitno, ali meni je uvek interesatno da vidim koliko je neko star ili sl. kad da neki komentar. Pogotovo kad se neko sa 20god. seca kako je kupovao Zagora iz ZS u trafici
Sad skupljam pare za Absolute Planetary Vol. 1 & 2, da ih uvatim u preorderu, jer će se oba volumea 100% rasprodat u roku odmah.
Bogami, to mi nije palo na pamet. Radujem se još od letos ovom reprintu keca, ali kontam da ga oni sigurno rade u dovoljnoj količini da potraje bar do kraja godine... Pa nisu valjda pilićari koji bi odštampali samo par stotina primeraka (pričam u okviru američkog miljea, naravno:).
Sad skupljam pare za Absolute Planetary Vol. 1 & 2, da ih uvatim u preorderu, jer će se oba volumea 100% rasprodat u roku odmah.
Bogami, to mi nije palo na pamet. Radujem se još od letos ovom reprintu keca, ali kontam da ga oni sigurno rade u dovoljnoj količini da potraje bar do kraja godine... Pa nisu valjda pilićari koji bi odštampali samo par stotina primeraka (pričam u okviru američkog miljea, naravno:).
ma vjerojatno će ga bit do kraja fgodine, ali ne želim riskirat. Jer, definitivno će bit likova koji će kupit 3-4-5 komada da ih prodaju na ebayu, onih koji će kupit 2 da jedan sačuvaju, drugi prodaju, pa će ih bit poslanih i u američke strip prodavaonice itd. jednostavno se ne želim zajebavat s tim. Sad ću ubrzo imat pare i odma ću naručit.
Naručio sam iz stripovinakvadrat Whiteout 1 i 2 definitive editions . i to je prekriženo sa popisa...
...dravo ja sam novi na forumu i želio bih postaviti jedno pitanje? kao da stavim slike??? imam 17 god. i skupljam stripove i ovih dana bih želio da pstavim i ja svoju kolekcijicu
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
...dravo ja sam novi na forumu i želio bih postaviti jedno pitanje? kao da stavim slike??? imam 17 god. i skupljam stripove i ovih dana bih želio da pstavim i ja svoju kolekcijicu
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Malo cistio kroz studio pa sklepo nekoliko fotke.... Ima jos puno toga,ali me mrzelo da slikam....t.e da silazim u podrum......vise fotke najverovatnije oko leta...:)
Fala fala....:) Imam uste bajagi...ama sega pram nekoj transferi i nemam bash vreme da sredvam...naleto pravam studijo novo(t.e se preselvam vo podrum na pogolema povrshina) pa ke ima poke raboti :) Vklucuvajki i prav pancir sas panisher logo(se nadevam :))