Author |
Topic  |
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 24/01/2010 : 15:46:15
|
Pa jednostavno iz razloga što mi Avatar "osim" 3D nije skoro ništa drugo ponudio. Vizualno je Avatar ljepši, ali akcijske sekvence iz Aliena su mi bolje od onih iz Avatara (3D-u unatoč), a što se tiče ljubavnog aspekata (nužno zlo ) Titanicov "DiCaprio & Winslet" par mi gaze "Worthington & Saldana" any time. Aliens krasi pametna priča, genijalni likovi (ne računajući Ripley koja je uzeta "gotova" od Scotta) i atmosfera, a Titanic odlični glavni i sporedni likovi (Avatar od likova ima samo Stephen Langa koji razvaljuje), hrpa zanimljivih priča i stvarnih činjenica te nenadjebivo potapanje Titanica koje će rullat i za 50 godina  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 24/01/2010 : 16:27:09
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Pa jednostavno iz razloga što mi Avatar "osim" 3D nije skoro ništa drugo ponudio. Vizualno je Avatar ljepši, ali akcijske sekvence iz Aliena su mi bolje od onih iz Avatara (3D-u unatoč), a što se tiče ljubavnog aspekata (nužno zlo ) Titanicov "DiCaprio & Winslet" par mi gaze "Worthington & Saldana" any time. Aliens krasi pametna priča, genijalni likovi (ne računajući Ripley koja je uzeta "gotova" od Scotta) i atmosfera, a Titanic odlični glavni i sporedni likovi (Avatar od likova ima samo Stephen Langa koji razvaljuje), hrpa zanimljivih priča i stvarnih činjenica te nenadjebivo potapanje Titanica koje će rullat i za 50 godina 
Malo toga što si nabrojao ima veze sa režijom |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 24/01/2010 : 16:36:50
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Pa jednostavno iz razloga što mi Avatar "osim" 3D nije skoro ništa drugo ponudio. Vizualno je Avatar ljepši, ali akcijske sekvence iz Aliena su mi bolje od onih iz Avatara (3D-u unatoč), a što se tiče ljubavnog aspekata (nužno zlo ) Titanicov "DiCaprio & Winslet" par mi gaze "Worthington & Saldana" any time. Aliens krasi pametna priča, genijalni likovi (ne računajući Ripley koja je uzeta "gotova" od Scotta) i atmosfera, a Titanic odlični glavni i sporedni likovi (Avatar od likova ima samo Stephen Langa koji razvaljuje), hrpa zanimljivih priča i stvarnih činjenica te nenadjebivo potapanje Titanica koje će rullat i za 50 godina 
Malo toga što si nabrojao ima veze sa režijom
Baš suprotno. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Posted - 24/01/2010 : 17:11:43
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Malo toga što si nabrojao ima veze sa režijom
Baš suprotno.
E baš nije.. |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 24/01/2010 : 17:12:56
|
Pa po tebi ispada i da sam ja redatelj ove gore osobine bi krasile navedene filmove. |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4792 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22355 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 26/01/2010 : 18:10:33
|
Da ne otvaram novu temu.
Kako izgledaju kada ih hranite posle ponoći, i to u 3D tehnologiji? Saznaćemo uskoro.
Holivud najavljuje rimejk hita "Gremlini", koji će biti snimljen u najnovijoj tehnologiji koja omogućuje jedinstveno bioskopsko iskustvo.
Misteriozni, slatki mogvaji koji podivljaju i pretvaraju se u gremline ako ih nahranite posle ponoći prvi put su se na filmu pojavili 1984. godine. Drugi deo filma režisera Džoa Dantea snimljen je 1990. godine.
Internet su preplavile vesti o rimejku, pa je Dante potvrdio da će uskoro snimiti i treći deo filma. Režiser je prošle godine predstavio 3D verziju svog filma "Rupa".
Novi film o gremlinima biće pravi rimejk prvog dela, a ne nastavak ili proširenje originalne priče Krisa Kolambasa.
Nove tendencije?  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/01/2010 : 18:15:48
|
ja znam da Dzordz Lukas planira reizdavanje (ne rimejk ) Ratova zvezda u bioskopima u 3D tehnici!    samo se, naravno, ceka da tehnologija pojeftini dovoljno da bi mu se isplatilo.  mada, ruku na srce, u bilo kakvom obliku da vrati stare Ratove zvezda u bioskope, moze samo da mu se isplati    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 26/01/2010 : 18:36:57
|
hocemo kvantitet, ne kvalitet!!!!    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 26/01/2010 : 19:09:22
|
"Avatar" najgledaniji film svih vremena!
Ostvarenje Džejmsa Kamerona je 25. januara 2010. godine ušlo u istoriju - "Avatar" je zvanično najgledaniji film svih vremena!
3D priča o Na'vima, plavim humanoidima sa planete Pandora i programu "Avatar", posle tri nedelje prikazivanja oborila je rekord po zaradi - milijardu dolara. 25. januara 2010. godine "Avatar" je oborio još jedan rekord, i to onaj najvažniji kojim je upisan u istoriju - postao je najgledaniji film svih vremena!
Milioni gledalaca širom sveta doprineli su da "Avatar" sa trona skine drugo ostvarenje istog reditelja, film "Titanik". Trenutna lista najgledanijih filmova ikada izgleda ovako: "Avatar", "Titanik", "Gospodar prstenova", "Pirati sa Kariba", "Mračni vitez".
Džejms Kameron je skromno na premijeri filma u Londonu krajem prošle godine rekao da će, ukoliko film bude hit (!?), snimiti još dva nastavka.
"Avatar" je naučno-fantastični film čija je radnja smeštena u 2154. godinu. Ljudska rasa na planeti Pandora eksploatiše dragoceni mineral unobtanijum čime preti da uništi rasu Na'vija i njihov ekosistem.
Tuzna istina  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 26/01/2010 19:09:44 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 26/01/2010 : 19:13:24
|
gle, bolje Avatar nego Titanik, Pirati sa Kariba ili ne daj Boze Mracni vitez.... |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Posted - 26/01/2010 : 21:09:10
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Ostvarenje Džejmsa Kamerona je 25. januara 2010. godine ušlo u istoriju - "Avatar" je zvanično najgledaniji film svih vremena!
3D priča o Na'vima, plavim humanoidima sa planete Pandora i programu "Avatar", posle tri nedelje prikazivanja oborila je rekord po zaradi - milijardu dolara. 25. januara 2010. godine "Avatar" je oborio još jedan rekord, i to onaj najvažniji kojim je upisan u istoriju - postao je najgledaniji film svih vremena!
Milioni gledalaca širom sveta doprineli su da "Avatar" sa trona skine drugo ostvarenje istog reditelja, film "Titanik". Trenutna lista najgledanijih filmova ikada izgleda ovako: "Avatar", "Titanik", "Gospodar prstenova", "Pirati sa Kariba", "Mračni vitez".
Džejms Kameron je skromno na premijeri filma u Londonu krajem prošle godine rekao da će, ukoliko film bude hit (!?), snimiti još dva nastavka.
"Avatar" je naučno-fantastični film čija je radnja smeštena u 2154. godinu. Ljudska rasa na planeti Pandora eksploatiše dragoceni mineral unobtanijum čime preti da uništi rasu Na'vija i njihov ekosistem. Tuzna istina 
Da, dobra je ona opaska u filmu: "Kada netko ima nešto što ti želiš, samo ga proglasiš neprijateljem" Does it ring a bell   |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Member since 03/08/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 27/01/2010 : 00:32:29
|
Svi pričaju da je odličan film, idem u četvrtak u kino da ga pogledam. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 27/01/2010 : 08:33:59
|
quote: Originally posted by Bob Rok
"Avatar" je naučno-fantastični film čija je radnja smeštena u 2154. godinu. Ljudska rasa na planeti Pandora eksploatiše dragoceni mineral unobtanijum čime preti da uništi rasu Na'vija i njihov ekosistem.
Tuzna istina 
(Još) nije najgledaniji, nego je najviše zaradio  |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 27/01/2010 : 11:51:59
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
ja znam da Dzordz Lukas planira reizdavanje (ne rimejk ) Ratova zvezda u bioskopima u 3D tehnici!    samo se, naravno, ceka da tehnologija pojeftini dovoljno da bi mu se isplatilo.  mada, ruku na srce, u bilo kakvom obliku da vrati stare Ratove zvezda u bioskope, moze samo da mu se isplati   
da nije blio bi  |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/01/2010 : 13:03:49
|
pa zar si iznenadjen 
uostalom, cak i ti bi trebao da se radujes povratku Ratova zvezda na veliko platno  |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Posted - 27/01/2010 : 13:11:19
|
Iznenađen sam, priznajem. Iako je muzao Lucas lovu iz Star Wars koliko god je mogao - preko igračaka i kompjuterskih igrica do animiranih filmova i serija ipak je jednom prilikom izjavio da neće reizdavati u 3D. Očito se predomislio zbog Avatara.
 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/01/2010 : 13:31:57
|
da, rekao je i svojevremeno da nece dozvoliti da se Joda radi digitalno, tj uz pomoc animacije....  |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/01/2010 : 16:22:57
|
pa, on je sam sebi producent koliko god to smesno zvucalo, Lucas je independent  |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Topic  |
|