Odista se izvinjavam ukoliko je ovakav ili slican topic vec otvaran, no ja nisam uspeo da pronadjem. Voleo bih da cujem sta za vas predstavlja vrh ponude ovog izdavaca; razlozi su jednim delom objektivne prirode zbog specificnosti profila naslova koji Fibra neguje, a vecim delom subjektivne - posto za sada imam samo FH i Sharaz-De, sta je to od albuma sto niposto ne bi trebalo da propustim? Otuda top 5 (naravno, moze biti i top 3, ukoliko to vise prilici). Hvala unapred svima.
Eternaut Maus Špageti b./Alvar Major Mort Cinder Svagdanja borba/Ofucani holivudski film nažalost Pakao,Toms bar i Fulu mi još nisu stigli , a Bilješke ,Šaraz-De, Potočiće i Autocestu nisam stigao da pročitam, verovatno bih još nešto ubacio u top five
Zaboravih Metabarone, imam ih od BP, pa sam smetnuo sa uma da ih je i Fibra izdala- nisu mi za top 5, ali dve debele knjižurine sa prelepim crtežom i ludim Hodom - obavezno!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hvala svima jos jednom, sjajni ste! U nacelu, krug naslova koji figurira je veoma slican onome sto sam i ja zamisljao. Posto vec imam Metabarone od BP i Mausa (B92), nekako je moj plan bio da pored Pakla i Sharaza koje dakle vec imam, uzmem jos Eternauta, Morta Cindera i Alvara. To bi bio neki pocetak. No, vidim da ste skoro svi naveli Svagdanju borbu u vasem pick-u, pa cu debelo da razmislim i o njoj.
@Anto Zahvaljujem ti se na sugestiji, svestan sam i ja da je tesko suziti izbor na samo 5 naslova, jer se radi o veoma profilisanom izdavacu. Voleo bih da bude vise (eh, tesko zabu… )) ali sam prevashodno zeleo da kupim i procitam nesto sto bi bio Olimp Fibrine produkcije, a na Olimpu – barem ja to tako vidim – ne bi trebalo da ima previse mesta. Zato sam hteo to da “zgusnem” a drugi put ce biti prilike i za prosirenja. Uz naravno prihvatanja uslovnosti da nije svakom Olimp iste visine i povrsine… A naposletku, kao i svi ovde patim od nekoliko teskih i opetovanih bolesti (Libellustitis, VCtitis, Ludenstitis, naravno i Fibratitis), a posto svi znamo kako se to leci, ti lekovi su jako skupi, tako da se mora suziti izbor i uzimati dozirano…
Nisam se htio mijesati, iz ocitih razloga, a i jer mi je prilicno tesko izabrati, no svakako bi Svagdanja borba bila u top 5. Ako te zanima, savjetovao bih ti da požuriš s kupovinom jer broja 1 na skladistu imamo samo jos 5 primjeraka.
Nisam se htio mijesati, iz ocitih razloga, a i jer mi je prilicno tesko izabrati, no svakako bi Svagdanja borba bila u top 5. Ako te zanima, savjetovao bih ti da požuriš s kupovinom jer broja 1 na skladistu imamo samo jos 5 primjeraka.
Ne bi loše bilo da i ti (sa stanovišta čitaoca) daš tvojih pet favorita
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Hvala Marko, i drago mi je da si se i ti javio. Veoma cu imati u vidu tvoj savet. Pomisljao sam da li da se usudim na taj svojevrsni hybris i zamolim te da i ti eventualno napravis tvoj izbor. Tja, znam da su to sve tvoja deca, ali ako pokusamo da zanemarimo "ocigledne razloge" i zamislimo da si neko "od nas iz publike", sa ove strane, a pre svega LJUBITELJ stripa pa tek onda izdavac (znaci, cisto po subjektivnoj liniji), tvoj izbor bi bio... ? Naravno, ukoliko ipak smatras to netakticnim, ostavimo po strani.