Fino, fino... Krck-Fu je valjda jedina do sada bez i jednog člana grupe TNT na naslovnici
Ne bi se reklo. Nedavno je bio AF 'Poručnik Gruber' bez ijednog člana grupe TNT ili npr. 'Doktor Rakar' gdje uopće nema prikazanih likova osim šteke cigara
Fino, fino... Krck-Fu je valjda jedina do sada bez i jednog člana grupe TNT na naslovnici
Ne bi se reklo. Nedavno je bio AF 'Poručnik Gruber' bez ijednog člana grupe TNT ili npr. 'Doktor Rakar' gdje uopće nema prikazanih likova osim šteke cigara
Uh koliko ih ima, Stupica za grupu TNT, Superhikov veliki pothvat, pa Guzva u Monte Kablu, Isto-Isto itd...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Lagano započinje "urušavanje" ali će sad 80-tak brojeva ostati razina prethodnih brojeva, tj. dosta bolja od Krck Fu... Kad umre Br.1 jao nama, s Klasika nakon HIK HIK HURA treba skinuti markicu Klasik jer ne zaslužuje, od 2OO dalje ni u ludilu.. U ITA su dogurali do visokih brojeva, živo me zanima do kada će TNT Gold gurati, s obzirom da je SUPER Alan Ford (talijanski TROBROJI) već stigao do 400 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Rekli su mi u SNK,da će Maxmagnus ići dalje,ali neznaju kada.I ja sam nestrpljiv,prodao sam staru kolekciju Maxmagnusa,(koja je bila prilično ofucana),da bih kupovao novu,ma da samo izguraju do 25 epizode,a da ne završe kao Satanik i Kriminal.,i volio bih poslje vidjeti u novom ruhu i Družinu od vješala,no to bi već bilo previše optimistično.
ovih dana valjda... po prvi putao original naslovnica No.93 __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •