Author |
Topic |
Black_Pirate
Starting Member
7 Posts
Member since 14/01/2010 |
Posted - 27/01/2010 : 02:28:10
|
Zainteresovan sam za kupovinu relativno dobro ocuvanih Dilan Dog stripova iz stare Sclavijeve serije.
Posto jedan dobar dio iz te serije imam, pa bih po mogucnosti narucio ono sto mi nedostaje u zavisnosti od cene koja se nudi.
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
Black_Pirate
Starting Member
7 Posts
Posted - 27/01/2010 : 20:34:24
|
Nov sam na forumu, pojma nemam ko je taj drb, niti nameravam da ga trazim. Ako ima neko ko prodaje na teritoriji Crne Gore, neka mi se javi . |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/01/2010 : 21:13:32
|
bitno je da ti je stalo do stripova. možda bi još da ti ih netko donese do kućnih vrata a i htio bi i besplatno? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
|
Black_Pirate
Starting Member
7 Posts
|
elva
Junior Member
391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 28/01/2010 : 01:00:17
|
je,je,a na crnoj listi si crni gospodar. |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 28/01/2010 : 07:44:12
|
quote: Originally posted by Black_Pirate
Nov sam na forumu, pojma nemam ko je taj drb, niti nameravam da ga trazim. Ako ima neko ko prodaje na teritoriji Crne Gore, neka mi se javi .
Nov si to stoji ali nijesi valjda toliko GLUP da ne možeš da potražiš nik DrB na spisku članova, pošalješ mu PM ili jednostavno pitaš za broj telefona. Milo ako si ti izvini molim te!!!! |
... |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 28/01/2010 : 10:27:02
|
Nov sam na forumu, pojma nemam ko je taj drb, niti nameravam da ga trazim. Ako ima neko ko prodaje na teritoriji Crne Gore, neka mi se javi .
javljamo se i puno vas pozdravljamo ... |
|
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 28/01/2010 : 10:28:17
|
quote: Originally posted by jaki
bitno je da ti je stalo do stripova. možda bi još da ti ih netko donese do kućnih vrata a i htio bi i besplatno?
ma on ni u samoposlugu ne ide , stize mu hleb u postansko sanduce
|
|
|
Black_Pirate
Starting Member
7 Posts
Posted - 28/01/2010 : 17:09:32
|
oHOHO vidi provokatora celi copor
Eto imam dosta internet iskustva i jesam postavljao raznorazne teme na raznoraznim forumima, ali ovoliko iskompleksiranih ljudi jos ne privukoh
Kad bolje razmislim, logicno mi da se ovde nalazi bas takav profil ljudi. Neugledne spoljasnosti, a jos ruznije unustrasnosti tipovi koji po celi dan blenu u ekran, svadjaju se oko stripova i star wars serijala
Gde upadoh jbt
Dragi pacenici, ne zelim vam dalje davati materijal za frustraciju i time hraniti vase pateticne zivote. Nisam dosao iz tih poriva ovde, vec iskljucivo da bih trgovao, ali kako vidim,nemoguce je uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, a ne realizovati trgovinu.
Dobra strana svega je ta sto sam odmah video o kakvoj se deponiji radi, pa ni u ludilu ne bih ulazio u ozbiljnu kupovinu, a verujem da ce ova moja teme posluziti kao upozorenje i ostalim novim clanovima ovog virtuelnog smetlista.
Vas Gospodar,
Black_Pirate
|
Edited by - Black_Pirate on 28/01/2010 17:11:00 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/01/2010 : 19:22:29
|
Eto imam dosta internet iskustva i jesam postavljao raznorazne teme na raznoraznim forumima, ali ovoliko iskompleksiranih ljudi jos ne privukoh
Kad bolje razmislim, logicno mi da se ovde nalazi bas takav profil ljudi. Neugledne spoljasnosti, a jos ruznije unustrasnosti tipovi koji po celi dan blenu u ekran, svadjaju se oko stripova i star wars serijala
Gde upadoh jbt
Dragi pacenici, ne zelim vam dalje davati materijal za frustraciju i time hraniti vase pateticne zivote. Nisam dosao iz tih poriva ovde, vec iskljucivo da bih trgovao, ali kako vidim,nemoguce je uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, a ne realizovati trgovinu.
Dobra strana svega je ta sto sam odmah video o kakvoj se deponiji radi, pa ni u ludilu ne bih ulazio u ozbiljnu kupovinu, a verujem da ce ova moja teme posluziti kao upozorenje i ostalim novim clanovima ovog virtuelnog smetlista.
Vas Gospodar,
Black_Pirate
Gospodaru, hvala što si nas počastio tvojim prisustvom i mudrim rječima. Ja odmah stavljam sve koji su ti pruturječili na crnu listu mojih neprijatelja te više nikada neću progovoriti s njima. Ponizno te molim da mi javiš svoju adresu kako bih ti poslao komplet koji tražiš (naravno besplatno). Također se ispričavam u ima svih ostalih članova ovog sajta sa nadom da se ovakva drskost više nikada neće ispoljiti. Osim toga, pokušat ću prekinuti patetičan način na koji sam do sada živio. Nastojat ću manje buljiti u ekran i svađati se oko stripova i Star Wars serijala. Možda prikupim hrabrost te priđem i nekoj djevojci. I to imam zahvaliti samo tebi i isključivo tebi. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/01/2010 : 19:25:54
|
Ne moraš mu poslati, ja ću mu ih osobno odnijeti, zaslužio je nakon ovakvog mudroslovlja |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
pknezevic
New Member
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
DrB
Senior Member
Serbia
1128 Posts
Posted - 29/01/2010 : 08:30:57
|
Gde upadoh jbt
Vas Gospodar,
Black_Pirate
Putuj Igumane :) |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2010 : 15:15:46
|
quote: Originally posted by pknezevic
bi crni idijot,obavezno ko je najbliži da mu dostavi na kućnu adresu da se čovjek ne pati. naravno besplatno
Ja ću, rekao sam, samo mi pošaljite te stripove |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 29/01/2010 15:16:03 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21132 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Black_Pirate
Starting Member
7 Posts
Posted - 29/01/2010 : 16:13:20
|
Gospodo pacenici, sta ste se svi uzburkali sada ? Zar bas toliko vas da se pronadje u tekstu. Zar vas, bednika, toliko ovde ima ?
Vidim da sam neciljano opekao ove sa najvecim brojem posotva. Ljudi se sami prepoznali u mom tekstu Sta da se radi....
Nego, ja ovamo imam neki zivot, pa nemam vremena da ulazim u dalje diskusije sa ovde prisutnom isfrustraranom masom. Mada vi to ne mozete da razumete jer zivite od prepucavanja preko interneta.
Odjavljujem se sa ovog rugla od foruma |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 29/01/2010 : 17:14:20
|
Gospodo pacenici, sta ste se svi uzburkali sada ? Zar bas toliko vas da se pronadje u tekstu. Zar vas, bednika, toliko ovde ima ?
Vidim da sam neciljano opekao ove sa najvecim brojem posotva. Ljudi se sami prepoznali u mom tekstu Sta da se radi....
Nego, ja ovamo imam neki zivot, pa nemam vremena da ulazim u dalje diskusije sa ovde prisutnom isfrustraranom masom. Mada vi to ne mozete da razumete jer zivite od prepucavanja preko interneta.
Odjavljujem se sa ovog rugla od foruma
Meni ćeš jako nedostajati. Forum neće biti isti bez tebe. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Posted - 29/01/2010 : 17:30:08
|
Gorke ćemo suze liti |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 29/01/2010 : 18:29:26
|
Koji car
Nego, jel ima osnove za ban?
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
Ovo je čak i vrjeđanje svih ljubitelja stripa. |
. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40320 Posts
Posted - 29/01/2010 : 21:14:53
|
Ma vidis da je lik dosao da se zajebava.. Meni je to smesno.. Pa cak se ni DrB i ostali nisu uvredili... Ali potpis mu je najjaci: "Vas Gospodar" Hahahaahahahahahaha |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Topic |
|