forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 103

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 27/01/2010 : 10:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by www2

Mass Effect 2......za sada nije niti loše iako nisam ljubitelj ovog tipa igara

Kakav je? Ja nisam ni jedinicu igrao.

Nisam niti ja igro jedinicu.....a općenito niti jedan RPG nisam u zivotu zavrsio....sve su pre pre pre preduge......pa mi brzo dosade,ali ovo je stvarno puno vise pucacina nego rpg.

Da sumiram. Ocjena 8/10 i to od jednog mrzitelja rpg-a.

PS

Upravo izašao prvi DLC

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 27/01/2010 : 11:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Da pitam one koji igraju Kings bounty, jel ima da se na netu skidaju nove mape, odnosno misije. Znam da sam skidao stotine mapa za HOMM koje su fanovi pravili i uzivao u njima, pa me zanima da li i ova igrica ima tako nesto

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/01/2010 : 11:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Iako KB po kvalitetu stoji rame uz rame sa HOMM (barem moj sud),po poularnosti ne može da se meri sa njom,iako su Heroji nastali upravo po uzoru na ovu igru(!).
Dakle armija fanova KB nije toliko brojna,pa sumnjam da postoje dodatne mape na kojima su oni radili.
Ja nisam naleteo na nešto slično,al' možda nisam bio dovoljno uporan.
Ako ti budeš imao više sreće,javi.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 27/01/2010 : 17:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nolo contendre

Iako KB po kvalitetu stoji rame uz rame sa HOMM (barem moj sud),po poularnosti ne može da se meri sa njom,iako su Heroji nastali upravo po uzoru na ovu igru(!).
Dakle armija fanova KB nije toliko brojna,pa sumnjam da postoje dodatne mape na kojima su oni radili.
Ja nisam naleteo na nešto slično,al' možda nisam bio dovoljno uporan.
Ako ti budeš imao više sreće,javi.

Neznam dal sam dobro shvatio ovaj post. Hoćeš reći da su Heroes of MM nastali po uzoru na igru King's Bounty?
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/01/2010 : 20:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message  Reply with Quote
Originalna igra King's Bounty je punoletna,dakle stara preko 18 godina.Razvojni tim koji je napravio ovu igru kasnije je po uzoru na nju napravio HOMM.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2010 : 15:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Igra ko D&D Online?

MMORPG iz D&D svijeta, po njihovim pravilima... Sada se može besplatno igrati po serverima. Ja sam par dana gore i mogu reći da me zarazila igra. zasad igram solo misije, ali i s frendovima sam odigrao par partija pljačkanja dungeona. Odlična priča, grafika također, i uopće nije zahtjevna.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 29/01/2010 : 15:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Video sam to ranije, nisam igrao ali evo, ako valja a plus je i besplatna, sto da ne? Cini mi se, po logou i uopste sto je iz 2006 da su 4.0 pravila ( ) ali setting je Eberron (Znaci ima Warforged-ova !! ), aj sad cu da skinem pa da probam.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2010 : 15:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Video sam to ranije, nisam igrao ali evo, ako valja a plus je i besplatna, sto da ne? Cini mi se, po logou i uopste sto je iz 2006 da su 4.0 pravila ( ) ali setting je Eberron (Znaci ima Warforged-ova !! ), aj sad cu da skinem pa da probam.

Warforged možeš igrati samo ako kupiš rasu kod DDO storea, ta rasa nije besplatna... Ostale jesu. Isto tako par klasa se mogu jedino kupiti, Monk i još neki.

PRavila su kako piše: "based loosely on the D&D 3.5 Rule-set" valjda s anglaskom na loosely.

Izbor likova:

Screenshot:

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 29/01/2010 15:30:34
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7867 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/01/2010 : 15:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Upravo san proša Ninja Blade. Vrlo dobra igra, prebacili su je s konzola na PC nakon nekoliko mjeseci. Šteta što to nije češći slučaj.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 29/01/2010 : 15:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Uhm, ne, ja sam bio u krivu, 3.5 su, 2006 nisu jos postojala 4.0, ja sam se zaabrojao :P.

A bas sam mislio biti Warforged Monk, sad me ubi u pojam.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2010 : 16:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Uhm, ne, ja sam bio u krivu, 3.5 su, 2006 nisu jos postojala 4.0, ja sam se zaabrojao :P.

A bas sam mislio biti Warforged Monk, sad me ubi u pojam.

Uvijek možeš biti ženski halfling rogue.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/01/2010 : 12:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Interesiraju me time-management, strategy igre, pa ako mi netko može preporučiti koju dobru? Naime, ja sam odigrao njih pregršt... ali onih malih, sitnih što možete skinuti sa web-stranica Reflexive, Big Fish i Pop Cap-a. Ima ih sjajnih, slatke su ali kratke... pa bi nešto jače, više i duže. Nešto poput Sim City 4 ili Zoo Tycoon.
Naglasak je ovdje, i to se traži, city-building; izgradnja grada, njegovom održavanje i zadovoljavanje raznoraznih potreba građana.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 31/01/2010 : 16:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Igram Mass Effect 2.
Zasad savršeno.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 31/01/2010 : 22:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Interesiraju me time-management, strategy igre, pa ako mi netko može preporučiti koju dobru? Naime, ja sam odigrao njih pregršt... ali onih malih, sitnih što možete skinuti sa web-stranica Reflexive, Big Fish i Pop Cap-a. Ima ih sjajnih, slatke su ali kratke... pa bi nešto jače, više i duže. Nešto poput Sim City 4 ili Zoo Tycoon.
Naglasak je ovdje, i to se traži, city-building; izgradnja grada, njegovom održavanje i zadovoljavanje raznoraznih potreba građana.

1) Vidim da ti se sviđaju banane države, pa provaj "Tropico 1" + "Paradise island expansion pack":

- http://www.gamespot.com/pc/strategy/tropico/index.html?tag=result;title;2

2) Meni su pak najbolje povijesne Sierrine city-building igre.
Poredane po privlačnosti:
- Pharaoh + Cleopatra exp. pack (Egipćani)
- Caesar 3 (Rimljani)
- Rise of the Middle Kingdom (Kinezi)
- Zeus (Grci)

3) Ne znam jel te zanimaju: Patrician 3, Dungeon Keeper 2, Evil Genius, Startopia, Anno serija, Children of the Nile, Roller Coaster tycoon, Capitalism 2, Railroad tycoon 2 i 3, Sim city serija.
Osim još par tycoon igrica, ostalo nije vrijedno spomena. Slabo ima čistokrvih city-building igara u modernom vremenu.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 01/02/2010 : 00:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
I Stronghold je city building pomesano sa RTSom.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 10:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

1) Vidim da ti se sviđaju banane države, pa provaj "Tropico 1" + "Paradise island expansion pack":

Baš sam i pomišljao na "Tropico" serijal.
Što je sa nastavcima? Kakav je Tropico 3 koji je sada aktualan?
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/02/2010 : 14:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Inferno

quote:

Baš sam i pomišljao na "Tropico" serijal.
Što je sa nastavcima? Kakav je Tropico 3 koji je sada aktualan?

Tropico 2 "Pirate Cove" se bavi piratima i totalno je šugav i sterilan. Unazađena grafika i dosadan gameplay

Od Tropico 3 sam nedavno skinuo demo, ali pošto mi je frame rate bio 2 sličice u minuti, nisam baš nešto puno igrao. Međutim, ne čini mi se loše. Grafika je odlična i sve stare dobre stvari su tu, pa ako imaš dobar kompjuter, slobodno provaj.

Tropico 1 ima najviše šarma i siguran je ulog. Radanja se zbiva na nekom latinoameričkom banana otoku 1950.-ih godina, a traje do 2020., mada ti možeš nastaviti dalje igrat, samo ti se ne uračunava u score. Ti si diktator/prezident, tipa Castra, Noriege, Peron i jako je bitno prije same igre odredit svoje osobine, kvalitete i mane. Onda pažljivo odaberi konfiguraciju otoka (kava je najskuplja, ali raste samo na uzvišenjima gdje je teško graditi zgrade). Prvo što imaš su Palaća s par vojnika, dok koji ti služi za izvoz, par farmi koje moraš podesit, obrt bauštelskih radnika i prenositelje. Odmah iza toga, gradi malu pilanu i izvozi drvnu sirovinu. Zatim, napravi jeftinu komunističku zgradu da zbrineš početne beskućnike. Onda kliniku i pozovi školovanog doktora iz inozemstva i pazi da ti se ne zaposli neki klošar tu. Jako bitna je crkva da zadovoljiš duhovne potrebe svojih tropikanaca. Dalje je improvizacija s napomenom da je ekonomija dosta kompleksna, da ima puno vrsta (pasivnih) troškova (building maintance, plaće, proglasi, korupcija, krađa...), a glavni prihodi dolaze od anualnih američko/sovjetskih fondova, izvoza industrijske robe i turizma. Nakon već 5-6 godina moraš tjerati plus na računu. Izbori su najzajebanija stvar. Ima toliko frakcija koje nikako ne možeš zadovoljiti u isto vrijeme. Na malo većim težinama kasniji izbori su gotovo uvijek kocka (zato nemoj odmah igrat na level 3+ težinama). Moraš paziti tko se nakotio na otoku, koga ignorirati, koga podmičivati. Uvijek možeš likvidirati protukandidata, podmitit Tropikance, namjestiti da na izborima dobiješ 110% glasova, ali onda ti pada kredibilitet i počinješ vodit Tropico kao vojna hunta što zna bit prilično zabavno, ali te ovisno o scenariju udaljava od objecitva. Dakle, ima nekoliko frakcija: komunisti, kapitalisti, fašisti, militaristi, intelektualci, religiozni, zeleni, prorusi, proamerikanci... Ako recimo ideš u susret religioznima, automatski zakidaš intelektualce, itd...
P.S: Nemoj odmah igrati misije, jer su teške, već random mape.

http://www.youtube.com/watch?v=qFEfzLPnTJQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NjS0zpwQvDw&feature=related

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 14:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Vech 4 godine igram iskljuchivo Wow-a.No kako se igra svela na puko ''farmanje'' razmishljam o tome da prestanem i bacim se na konzole;)

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12645 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 01/02/2010 : 20:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Torchlight. Skužio sam da na mojem compu možem igrati STALKERA: Shadow of Chernobyl pa evo igram i njega. A počeo sam i sa Fallout Tactics.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 01/02/2010 20:33:33
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21394 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/02/2010 : 17:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
prešao sam medal of honour all.ass. - NAPOKON!!!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
756 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 07/02/2010 : 20:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Instaliravam novi Call of Duty na komp...
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 07/02/2010 : 20:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Madden '08 ...nastavljam svako malo moj Fracnhise save....trenutno na 7 sezoni......

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21394 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/02/2010 : 21:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Benefactor - igrica za Amigu 500 - VRH
Blager - C-64 - takođe
City connections - Mame(automati) - kultna igra

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4606 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/02/2010 : 15:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Te igrice su prezarazne za mene, i to strategijice. sad ću se vratit 10-15 godina unatrag, na dune 2000, red alert itd. zbog toga me nije bilo u školi tjednima, dok moji nisu došli na u školu na informacije za vrijeme nastave, dok sam ja doma prašio po atreidima. jedan od gorih dana u životu. Kao što je neko već ranije rekao, previše igara, a tako malo vremena.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/02/2010 : 16:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Vech 4 godine igram iskljuchivo Wow-a.No kako se igra svela na puko ''farmanje'' razmishljam o tome da prestanem i bacim se na konzole;)

Pa probaj skočiti na Dungeons&Dragons online, svježi početak uvijek dobro dođe.

Go to Top of Page
Page: of 103  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000