Originally posted by docA Eh, za dobrim konjem prasina se dize! Pozdrav stripovi.com suradniku ;), eto mene kod vas uskoro, navuk'o se opasno na libellus MM, pa cu vam ostavljam pere, treba mi od posle broja 15..nadam se da ima toga?
Ima tih Martija, vec si odavno preveslao kriticne brojeve
I molim te, samo nemoj nama da ostavljas pare, nego za svoje pare kupuj i ostavljaj sebi sta volis
@ Sloba Fala, Slobo za odabir knjige, i elfak mi javio da je super. Jeee! Super sto ima tih Martija iza 15-ice! Prvi odlazak za prestonicu i..veni, vidi, kupih!
Očigledno da Darkwood izdavačka kuća više nije tajna, ali javiće se oni koji to treba da predstave.
Uglavnom najzad Tarzan, od pravih majstora, od kojih je sve i počelo. Puno je ljudi tražilo Hogartovog Tarzana, koji kod nas nikada nije objavljen u celosti. Kreće se koliko znam sa delom iz 1972. "Tarzan of the Apes", adaptacija prve novele o Tarzanu.
Pa stoji današnji datum, valjda je friška :D Tarzan i Gea, nisam preterano zainteresovan, ali svejedno odlično! Srećno!
Bas super ovaj link gore, bar sam uspeo da vidim kako izgleda Darkwood Vidim da tamo ima dosta Libellusa, tako da kad opet dodzem za Beograd, vidimo se
UUUUUUUUUU, kakva vest!! Hogartov i Fosterov Tarzan - svaka čast.Ostao sam bez texta. A i Gea mi se sviđa - kratko ali jebitačno. Džimi svaka čast, odradio si ovo kao da stojiš pred kamerama svaki dan.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Džimi, da pokušaš sa stalnim angažmanom na TV?Svaka čast, ovo si odradio manirom čistog profesionalca;-)). Oduševljen sam Tarzanom.Hogahrhovog i Fosterovog je praktično nemoguće naći u nekoj normalnoj ediciji,čak i na engleskom. Dakle ovo je super vijest i imate moju punu podršku.Kad možemo očekivati prvi broj;-))?
Sunce vam poljubim, pa k'o da sam se za Pink slikao, pa treba da imam depilirana ledja. :)) Ispricao sam ja tu svasta, ali ljudi su uspeli koliko toliko da izmontiraju i da spasu stvar. Ovo je najvise sto se od mene moglo napraviti. :)
Sloba ce uskoro sve da vam objasni. Nisam ovlasten da pricam vise od ovoga sto mi se vec omaklo na televiziji. :)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Novinar sa renomiranog medija, koji ce da dobije po prstima zbog sirenja dezinformacija? :) Ah da, zaboravio sam da pomenem da ce uz Geu da krene i KMiki. HC narafski.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.