forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 21:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
aha
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2010 : 23:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Meni ne samo da je kec dobar,nego su sva 4 dobra.A sad mi cura rekla da je sve pogledala u kragujevcu,i svi su losi.Eh...

E Mrmada! Da li ti je sad jasno sto mi kukamo na kvalitet? Pazi, cela tura u Kg kazes da je losa. Cemu ja da se nadam iz Nisa koji nemam ni Trafike, niti mogucnosti da odem u Bg kad hocu?! Dok ja dodjem do svog primerka, svi dobri ce biti razgrabljeni. Tako da nemam ja nista protiv VC, imaju oni protiv mene.

Inace, Cronos ima predlog posto je u krizi, pa da ga citiram: "marcelo preuzmi sve i uradi stvar valjano kao sve sto radis, a ne da fanovi d.doga probiraju, dok ne nadju kasvetnu knjigu. pa nije ovo loto."

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 30/01/2010 : 10:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ma znam ja sve zasto ljudi kukaju.Pa i meni iste stvari smetaju,samo sam konsatovao da su mi prve 4 njige dobre.Ne bas perfektne,ali dobre.E sad za petu me strah da teram curu da mi kupuje,iako kao moze da se menja,jer ja licno nikad nista nisam menjao.Videcu da malo sacekam(iako sam poprilicno nestrpljiv),ili da zamolim krešu da mi uzme u Bg posto tamo ima veci izbor.A Marcela bih takodje i ja zamolio da preuzme kormilo Dylanove galije u svoje ruke i da naredi da se knjige stampaju valjano.Iako je Mister no moj omiljeni junak od kad znam za sebe,smatrm da je serijal dilana doga izuzetno kultan i znacajan serijal koji zasluzuje da se radi valjano.Pa ja sam libellusovog mister noa poceo da kupujem kad su ljudi vec izdali 20 brojeva.Nekako sam dosao do broja 12 i kad sam ga procitao,shvatio sam da taj kvalitet mora da se ima bez obzira na cenu.I sad imam sve.E valjalo bi tako i sa dilanom.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 30/01/2010 : 20:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Kupio 5cu i sve je u redu i sa uvezom i sa stampom. Prekinite da paranoisete.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 30/01/2010 : 20:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Znaci ovi ljudi koji su kupili lose su blesavi? Ne razumem! Paranoici? Sta?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2010 : 21:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro znaci ima dobrih i lose odradjenih ocigledno,samo je pitanje ko ce na kakav naleteti.
Ne stamparija im je uzas zivi,totalno neozbiljno.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 30/01/2010 : 21:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Pa sta bre uopste kupujete lose primerke ako znate da postoje i dobri???

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Skappy
New Member

229 Posts

Member since 07/09/2008

Posted - 31/01/2010 : 00:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skappy's Homepage  Send Skappy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Pa sta bre uopste kupujete lose primerke ako znate da postoje i dobri???

Dobri primerci su u manjini (i to "dobri" je relativno). A ljudi koji ne zive u Beogradu imaju ogranicene mogucnosti za odabir ili zamenu primerka. Mislim, iritirajuce je da moram da se zezam oko svake izdate knjige da obezbedim prihvatljivu kopiju.

Ali je tako.

http://theauthority.ws/
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 31/01/2010 : 10:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Kupio broj 5 u libellusu. Malo je losiji otisak nego u zadnje dvije. Pregledao sam desetak primjeraka. Nista spektakularno lose, ali eto ostaje taj gorak okus da je za te novce moglo malo bolje da se otisne. Na nekim mjestma se jace vidi otisak sa suprotne stranice, ali to je radi papira koji je isti u svim izdanjima.

Nisam za teske rijeci i opcu pljucacinu, ali slazem se da bi se neke sitnice mogle i morale popraviti.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/01/2010 : 12:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro ako je samo otisak,nego kazu da ima primeraka koji se raspadaju i kojima su izguzvane stranice.Par bledjih stranica cu preziveti.

Go to Top of Page

Sandman.
New Member

Serbia
209 Posts

Member since 21/10/2008

Posted - 31/01/2010 : 12:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Sandman. a Private Message  Reply with Quote
Ja jos nisam stigao ni 4. knjigu da uzmem,ali sam juce u prolazu pored jedne Trafike video iz izloga dva primerka 5. knjige i razlika u jacini stampe naslovnice je bila dosta velika.Jedan primerak je podosta ubledeo.
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 31/01/2010 : 13:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sandman.

Ja jos nisam stigao ni 4. knjigu da uzmem,ali sam juce u prolazu pored jedne Trafike video iz izloga dva primerka 5. knjige i razlika u jacini stampe naslovnice je bila dosta velika.Jedan primerak je podosta ubledeo.

Vjerovatno je pojeo losu stampu.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1373 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 01/02/2010 : 10:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Kupio Knjigu 1! Odusevljen sam, ne kajem se iako imam sve Dnevnikove, ovo je nesto novo i puuno bolje od Dnevnika, Ludensa, SD/a, Abatona, szst comicsa i koga sve vec!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 10:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Ni Rambo Amadeus ne bi mogao bolje!

Pravedni javi se, okači neku tvoju sliku, skeniraj ličnu kartu, daj krv, pokaži im da stvarno postojiš, popeli su mi se na glavu više...

Ma zasto sad takva reakcija? Ja se salio samo..znam ja dobro Nedeljka pravednog..stari smo antagonisti on i jA!

POZDRAV ZA PRAVEDNOG!

Pravo kazes Dok! Zauvek najbolji (ne)prijatelji. Pozdrav za sve momke sa Juzne pruge!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 11:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Betmen je u pravu za ono prvo de je metnuo plusce, a za ovo drugo ce vidimo sutra. Ako alafaka nije vecerao nocas na tu petu knjigu mozda i moz' da prodje.

Dok,pogledao sam u "Trafici" u Novom Sadu i primerci knjige DD su sasvim OK. Kupovao sam KI Zagora i ljubazna prodavacica mi je od svakog donela po 5-6.primeraka da izaberem. Kupio sam knjigu DD za mog druga Sanjiku i sve je iu redu - rikna,uvez,otisak...sve sam pomno pregledao.
I Sanjiki su svi ti tehnicki detalji bitni. Nisam naleteo ni na jedan primerak kome bi bile izguzvane stranice.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 11:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Inace,"Trafika" radi svaki dan do devet uvece (cak i nedeljom)...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/02/2010 : 11:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Kupio Knjigu 1! Odusevljen sam, ne kajem se iako imam sve Dnevnikove, ovo je nesto novo i puuno bolje od Dnevnika, Ludensa, SD/a, Abatona, szst comicsa i koga sve vec!

Dobrodosao u klub.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/02/2010 : 11:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

Betmen je u pravu za ono prvo de je metnuo plusce, a za ovo drugo ce vidimo sutra. Ako alafaka nije vecerao nocas na tu petu knjigu mozda i moz' da prodje.

Dok,pogledao sam u "Trafici" u Novom Sadu i primerci knjige DD su sasvim OK. Kupovao sam KI Zagora i ljubazna prodavacica mi je od svakog donela po 5-6.primeraka da izaberem. Kupio sam knjigu DD za mog druga Sanjiku i sve je iu redu - rikna,uvez,otisak...sve sam pomno pregledao.
I Sanjiki su svi ti tehnicki detalji bitni. Nisam naleteo ni na jedan primerak kome bi bile izguzvane stranice.

E odlicno,znaci u NS-u su ok knjige,imam varijantu da mi uzme drugar.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 11:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Ni Rambo Amadeus ne bi mogao bolje!

Pravedni javi se, okači neku tvoju sliku, skeniraj ličnu kartu, daj krv, pokaži im da stvarno postojiš, popeli su mi se na glavu više...

Ostavite coveka vec jednom na miru...On je Inz ja sam Pravedni - i tacka.
Osim toga,vec sam napisao sta volim a sta ne od stripova,tako da mozete videti da smo dva razlicita coveka. Jedino obojicavolimo da citamo avanture besmrtnog "Duha sa sekirom"...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 11:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Nema sekiracije...sigurno ce ti izabrati dobar primerak...Jos moze da se bira.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/02/2010 : 11:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Nema sekiracije...sigurno ce ti izabrati dobar primerak...Jos moze da se bira.

Super,sad sam se cuo sa ortakom,uzima mi.Hvala na informaciji Pravedni.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/02/2010 : 16:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Moguce je, stigao je meni moj primerak iz Darkwood-a, doneo ga elfak a birao Sloba. Necu da kenjam kako je mnoooogoooo lose, ali necu ni da kazem kako sam mnogo zadovoljan. Verujem da mi je Sloba odabrao jednu od najboljih, ali i pored toga, VC su zajebali stvar u odnosu na prethodne tri. One su i licile na nesto, ova sad je na nivou one prve, samo je uvez nesto bolji. Ima tu i tamo slabije odstampanih stranica, nije lepo stisnut zljeb, pucketa prilikom otvaranja..sto ne bi smelo da se dogadja kada je rec o jednom takvom izdanju! Gledali i neki ljudi van foruma primerke iz "trafike", i kazu da su bili skoro pa katastrofe! Ali, nema veze. Naravno, ja nastavljam sa ovim izdanjem pa kakvo god bilo.

Marcelu i ekipi koja radi tekstualne dodatke, svaka cast! Odlicni su u svim izdanjima!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/02/2010 : 16:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Bravo za odluku

Podrzavao sam te u tome, vidis da nisi pogresio

Uzeo si prvu knjigu... druga, treca i cetvrta su jos bolje odradjene (price znas, pa njih ne pominjem) tako da ces tek da se odusevis

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 01/02/2010 : 17:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message  Reply with Quote
Sasvim solidan primerak....
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 01/02/2010 : 19:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

VC su zajebali stvar u odnosu na prethodne tri. One su i licile na nesto, ova sad je na nivou one prve, samo je uvez nesto bolji. Ima tu i tamo slabije odstampanih stranica, nije lepo stisnut zljeb, pucketa prilikom otvaranja..sto ne bi smelo da se dogadja kada je rec o jednom takvom izdanju! Gledali i neki ljudi van foruma primerke iz "trafike", i kazu da su bili skoro pa katastrofe! Ali, nema veze. Naravno, ja nastavljam sa ovim izdanjem pa kakvo god bilo.

Marcelu i ekipi koja radi tekstualne dodatke, svaka cast! Odlicni su u svim izdanjima!

Ovo je ja mislim najpreciznije, isto tako je izgledalo i onih desetak primjeraka koje sam ja pregledao. Nije katastrofa, ali moglo bi bolje.

Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000