Poll Question:
Prema izboru forumaša stripovi.com 5 najboljih filmova desetljeća su dolje navedeni. Ostaje nam još samo odabrati najboljeg. Glasanje traje do nedjelje u 20.00 h, a onda proglašavamo pobjednika. Dakle, filmovi su sljedeći:
Donnie Darko
Requiem for a dream
Saw
Snatch
The lord of the rings
Choices:
Donnie Darko (2001)
Requiem for a dream (2000)
Saw (2004)
Snatch (2000)
The lord of the rings (2001)
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Prva dva nisam gledao, treci mi se ne svidja, Gospodar (njaahh... ima i boljih) Dakle, Snatch, u ovoj konkurenciji mi je najbolji...
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Prva dva nisam gledao, treci mi se ne svidja, Gospodar (njaahh... ima i boljih) Dakle, Snatch, u ovoj konkurenciji mi je najbolji...
Ja također nisam gledao prva dva, ali sad je super prilika da ih napokon pogledam budući da su dosta hvaljeni, pogotovo Donnie Darko. Saw mi je odličan, Gospodar srednja žalost, a Snatch jako zabavan s tim da mi je čak i bolji sličan film Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.
Ja također nisam gledao prva dva, ali sad je super prilika da ih napokon pogledam budući da su dosta hvaljeni, pogotovo Donnie Darko. Saw mi je odličan, Gospodar srednja žalost, a Snatch jako zabavan s tim da mi je čak i bolji sličan film Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.
Što fali tom filmu, ali bez podcjenjivanja čisto kritički osvrt. Naravno ovo se odnosi samo na prvi dio.
Kritichki osvrt.Hm...Ajde da sjedne chitav forum jedan dan i da pochnemo pisati scenarij za horor koji u sushtini neche biti horor nego neka vrst kvaziakcijskog trilerea sa tjeskobom da te chuva pri tom da pazimo da ne zaboravimo ni najmanju misao najvehe mrzhnje da stavimo u scenarij.HOchu rechi;smishljajmo najbolesnije nachine da se neko ubije.Snimimo film o tome i po prvi put shokirajmo ljude jer che biti u prilici da prvi put na tv mogu vidjeti toliku kolichinu surovosti.
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Originally posted by hello Ja također nisam gledao prva dva, ali sad je super prilika da ih napokon pogledam budući da su dosta hvaljeni, pogotovo Donnie Darko. Saw mi je odličan, Gospodar srednja žalost, a Snatch jako zabavan s tim da mi je čak i bolji sličan film Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.
Doni Darka sam skoro skinuo po drugi put, moram ga konacno pogledati... a dve cadjave dvocevke..haha... za nijansu mi je bolji Snatch, ali je i ovaj fenomenalan. Mogu ih gledati u svakom trenutku.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Zašto to, prvi dio je odličan, inovativan, i drugi je bio solidan, tek su nastavci bili mlaćenje prazne slame.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Zar nije pravilniji prevod "Slagalica" ili nesto slicno tome.
nemam pojma, ali me asocira na jigsaw, a i ceo film se sastoji od nekih slagalica i zagonetki. Kako je preveden kod nas?
Moja su dva filma prošla Šteta što nije i Yip Man, bio je blizu ako se ne varam
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
od svih ljudi na svetu/forumu, ti bas da pitas kontam da znas engleski, pa da znas da Saw znaci testera a kontam i da znas da je Saw naziv horora koji je u ovoj trci za film godine na stripovi.com
ne znam cemu ""
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.