forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Film desetljeća je The lord of the rings!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/02/2010 : 22:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Prema izboru forumaša stripovi.com 5 najboljih filmova desetljeća su dolje navedeni. Ostaje nam još samo odabrati najboljeg. Glasanje traje do nedjelje u 20.00 h, a onda proglašavamo pobjednika. Dakle, filmovi su sljedeći:

Donnie Darko

Requiem for a dream

Saw

Snatch

The lord of the rings

Choices:

Donnie Darko (2001)
Requiem for a dream (2000)
Saw (2004)
Snatch (2000)
The lord of the rings (2001)

Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.

Edited by - manhunter on 07/06/2010 23:50:31

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/02/2010 : 22:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ajme, ne mogu da verujem da je Testera prosla....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
sta hvali testeri?dvoumio sam se izmedju nje i snatch-a.a koji je ovo donnie darko?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/02/2010 : 22:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Prva dva nisam gledao, treci mi se ne svidja, Gospodar (njaahh... ima i boljih)
Dakle, Snatch, u ovoj konkurenciji mi je najbolji...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 01/02/2010 22:18:13
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/02/2010 : 22:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ja također nisam gledao prva dva, ali sad je super prilika da ih napokon pogledam budući da su dosta hvaljeni, pogotovo Donnie Darko. Saw mi je odličan, Gospodar srednja žalost, a Snatch jako zabavan s tim da mi je čak i bolji sličan film Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 22:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
SAW?????

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13520 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/02/2010 : 22:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

+1

Glasao za "Donnie Darko (2001)"
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/02/2010 : 22:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

SAW?????

Što fali tom filmu, ali bez podcjenjivanja čisto kritički osvrt. Naravno ovo se odnosi samo na prvi dio.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25961 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/02/2010 : 22:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu da verujem koji izbor filmova...
Rekvijem je jedini koji bi mogao da dobije glas, ali daleko od toga da je najbolji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/02/2010 : 22:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Ja također nisam gledao prva dva, ali sad je super prilika da ih napokon pogledam budući da su dosta hvaljeni, pogotovo Donnie Darko. Saw mi je odličan, Gospodar srednja žalost, a Snatch jako zabavan s tim da mi je čak i bolji sličan film Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.

mislis na LOCK,STOCK AND TWO SMOKING BARRELS?
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/02/2010 : 22:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ne mogu da verujem koji izbor filmova...
Rekvijem je jedini koji bi mogao da dobije glas, ali daleko od toga da je najbolji.

Premalo je ljudi glasalo, ali i da ih je glasalo i više ne vjerujem da bi se puno toga promjenilo.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/02/2010 : 22:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

mislis na LOCK,STOCK AND TWO SMOKING BARRELS?

Upravo taj

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 01/02/2010 : 22:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Izbor je radio?????

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 22:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SnotMan

SAW?????

Što fali tom filmu, ali bez podcjenjivanja čisto kritički osvrt. Naravno ovo se odnosi samo na prvi dio.

Kritichki osvrt.Hm...Ajde da sjedne chitav forum jedan dan i da pochnemo pisati scenarij za horor koji u sushtini neche biti horor nego neka vrst kvaziakcijskog trilerea sa tjeskobom da te chuva pri tom da pazimo da ne zaboravimo ni najmanju misao najvehe mrzhnje da stavimo u scenarij.HOchu rechi;smishljajmo najbolesnije nachine da se neko ubije.Snimimo film o tome i po prvi put shokirajmo ljude jer che biti u prilici da prvi put na tv mogu vidjeti toliku kolichinu surovosti.

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/02/2010 : 22:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doni Darka sam skoro skinuo po drugi put, moram ga konacno pogledati... a dve cadjave dvocevke..haha... za nijansu mi je bolji Snatch, ali je i ovaj fenomenalan. Mogu ih gledati u svakom trenutku.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 01/02/2010 22:41:41
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/02/2010 : 23:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Testera?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 23:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
zhaga,pila,testera,saw

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/02/2010 : 23:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto to, prvi dio je odličan, inovativan, i drugi je bio solidan, tek su nastavci bili mlaćenje prazne slame.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/02/2010 : 23:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Zar nije pravilniji prevod "Slagalica" ili nesto slicno tome.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25961 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/02/2010 : 23:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zašto slagalica ako saw znači testera/pila?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 23:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
SAw je doslovno pila.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/02/2010 : 23:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
@manhunter,

nemam pojma, ali me asocira na jigsaw, a i ceo film se sastoji od nekih slagalica i zagonetki.
Kako je preveden kod nas?

Edited by - Caleb on 01/02/2010 23:13:27
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/02/2010 : 23:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Moja su dva filma prošla
Šteta što nije i Yip Man, bio je blizu ako se ne varam

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/02/2010 : 23:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Testera?

od svih ljudi na svetu/forumu, ti bas da pitas
kontam da znas engleski, pa da znas da Saw znaci testera
a kontam i da znas da je Saw naziv horora koji je u ovoj trci za film godine na stripovi.com

ne znam cemu ""

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/02/2010 : 23:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@manhunter,

nemam pojma, ali me asocira na jigsaw, a i ceo film se sastoji od nekih slagalica i zagonetki.

pa valjda se taj badguy zove tako kao sto ti kazes. a film se zove Saw, Testera, Pila jelte....

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 01/02/2010 : 23:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

@manhunter,

Hm...malo sam pregledao sad po netu,upavu si,glavni negativac se zove jugsaw.saw je valjda skracheno samo

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000