od svih ljudi na svetu/forumu, ti bas da pitas kontam da znas engleski, pa da znas da Saw znaci testera a kontam i da znas da je Saw naziv horora koji je u ovoj trci za film godine na stripovi.com
ne znam cemu ""
Ne znam što znači Testera. Znam što je Saw (pila), ali testera ne. Dobro, sad kad ste mi objasnili znam
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Mislim da je prevod na HRT-u bio,,Slagalica Strave,,.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
pa valjda se taj badguy zove tako kao sto ti kazes. a film se zove Saw, Testera, Pila jelte....
Ma ok, saw je testera, a kako nikad nism cuo nas prevod, oduvek sam ga zvao slagalica.. tako da mi je to i ostalo...
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
od svih ljudi na svetu/forumu, ti bas da pitas kontam da znas engleski, pa da znas da Saw znaci testera a kontam i da znas da je Saw naziv horora koji je u ovoj trci za film godine na stripovi.com
ne znam cemu ""
Ne znam što znači Testera. Znam što je Saw (pila), ali testera ne. Dobro, sad kad ste mi objasnili znam
jbg....sorry, ne mogu ovek znati koje su reci iste, a koje razlicite u nasa dva jezika
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Issssss kakva lista....iz samog protesta neću niti glasati :)
Vas dvojica se nemate pravo žaliti - niti jedan niste glasali kad je trebalo progurati vaše favorite
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Činjenica je da ovo desetljeće nije baš ni obilovalo nekim kultnim i vrhunskim filmovima kao recimo prošlo desetljeće. Pogledajte samo ove filmove: Forrest Gump, The Shawshank redemption, Pulp fiction, Seven, Fight club, Heat, American beauty, Braveheart, Unforgiven....
Issssss kakva lista....iz samog protesta neću niti glasati :)
Vas dvojica se nemate pravo žaliti - niti jedan niste glasali kad je trebalo progurati vaše favorite
Sve drzi. Ovih dana sam imao previse posla pa sam zaboravio na onaj deadline za glasanje. No, ionako ne vidim da bi Kim Ki-Duku uspjelo. Ali od ovih 5 ne vidim kandidata za film desetljeca (sry za Donnieja ), i na to se odnosio moj komentar - ako je ovo lista ostalih clanova, onih koji su glasali, onda...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Činjenica je da ovo desetljeće nije baš ni obilovalo nekim kultnim i vrhunskim filmovima kao recimo prošlo desetljeće. Pogledajte samo ove filmove: Forrest Gump, The Shawshank redemption, Pulp fiction, Seven, Fight club, Heat, American beauty, Braveheart, Unforgiven....
Ma obilovalo je definitivno.Pogledaj samo ove što smo www2 i ja nabrojali. Jedino što još nije prošlo dosta vremena da postanu kultni
To really live you must almost die And it happened just that way with me