forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 OSCAR 2009
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 02/02/2010 : 06:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Za mene je Maus album godine.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/02/2010 : 07:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Bio sam ulogiran kada sam glasovao. Marko zašto me ne prepoznaje?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2010 : 07:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
NEŠTO SE PROMJENILO-Mister No maxi
OČI I TAMA-Libellus G.Simeoni

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 09:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:
Originally posted by Markos

Hm. Sad gledam, prema ovome što ja vidim, ti nisi glasao, bar ne sluzbeno, mozda anonimo, ali to onda ne mogu vidjeti i spojiti s tobom.

Hmm možda sam bio anoniman jer sam na poslu glasovao.
Jbote koji tupan. Volim si tepati.
Sada mi neda glasovati jer kaže da nisam ulogiran iako jesam. Malo sam zbunjen.

Trenutno niste prijavljeni. Ukoliko želite glasati pod svojim korisničkim imenom i sudjelovati u nagradnoj igri, morate se prvo prijaviti ili registrirati! U suprotnom, vaš glas će uči među anonimne glasove i neće biti uvršten u službene rezultate izbora!

Ako ti kaze da nisi prijavljen, onda nisi. Prijavi se na vrhu stranice, lijevo, i onda ti se to ne bi trebalo pojaviti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 09:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam ulogiran kada sam glasovao. Marko zašto me ne prepoznaje?

Ne znam, ono sto vidim je da ljudi uredno ostavljaju svoje glasove bez problema. Ocito nisi bio ulogiran. Da bi me uvjerio da jesi, posalji mi skrinšot na kojem se vidi da si logiran i da ti se pojavljuje poruka "niste prijavljeni..."

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 09:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by umpahpah

Mislim da fali Princ Valijant 7

Dodao. Sorry.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/02/2010 : 09:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Primetio sam da dosta ljudi misli da ako su ulogovani na forumu, da su automatski prijavljeni i na glavnoj stranici. Možda je to i ovde slučaj.
Ako se Bardho prijavio na forumu pa tek onda otišao da glasa bez da se još jednom uloguje, onda je glasao anonimno.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/02/2010 : 10:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Strip svesci:

1. Dylan Dog LUGG 5: Totentanz - Zločini iz ljubavi - Sudnji dan (10 bodova)
2. The Amazing Spider-Man BG 9: Amazing Spider-Man #9 (9 bodova)
3. The Amazing Spider-Man BG 8: Amazing Spider-Man #8 (8 bodova)
4. Dylan Dog LUGG 6: Stanar s trećega kata - Taksi - Tjeskoba - Margerita (7 bodova)
5. Tex Willer LU 95: Sedmorica ubojica (6 bodova)
6. Tex Willer LU 96: Helltown (5 bodova)
7. Mister No SASP 8: Kralj Sertaa (4 bodova)
8. Mister No SA 51: Čudovište iz močvare (3 bodova)
9. Zagor LEX 170: Potopite "Destroyer"! (2 bodova)
10. Zagor LEX 176: Krilati osvetnik (1 bodova)
Strip albumi:

1. Mister No LIB 29: Hodnik za pakao (10 bodova)
2. Mister No LIB 35: Krv na snijegu (9 bodova)
3. Martin Mystere LIBG 12: Deset pošasti (8 bodova)
4. Mister No LIB 26: Mister No ide u rat (7 bodova)
5. Magični Vjetar LIB 18: Prekrasni leševi - Sin trinaestog mjeseca - Vjetrove spilje (6 bodova)
6. Nathan Never LIB 5: Indija - Feniks - Gospodarica smrti (5 bodova)
7. Odgoda KOLORKA 5: Odgoda (4 bodova)
8. Putovanje u Italiju KOLORKA 4: Putovanje u Italiju (3 bodova)
9. Plave bluze BG 1: Plave bluze Integral (2 bodova)
10. Fulu ORKA 16: Fulu (1 bodova
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/02/2010 : 10:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Primetio sam da dosta ljudi misli da ako su ulogovani na forumu, da su automatski prijavljeni i na glavnoj stranici. Možda je to i ovde slučaj.
Ako se Bardho prijavio na forumu pa tek onda otišao da glasa bez da se još jednom uloguje, onda je glasao anonimno.

Hvala. Bio si u pravu. Nisam pojma imao da se moram logirati i na prvu stranu.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 02/02/2010 : 10:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Strip sveske svih 10 u izdanju Lavirinta, a ovo drugo... onako, presubjektivno.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 02/02/2010 : 10:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Ja ostavljam glasanje za kraj mjeseca dok procitam jos nekoliko naslova iz prosle godine...
meni ce u svakom slucaju i Redov Bili naci svoje mjesto posto je izdanje odlicno iako nisam primjetio da je drugima u top 10...
Koliko vidim neko od Fibrinih izdanja (OHF,Maus,Mort Cindera itd.) bi moglo i ove godine odnijeti Oskara za album godine...samo sto je ove godine situacija mnogo neizvjesnija...prosle je godine From Hell dosta odskocio od ostalih a ove je bilo dosta odlicnih albuma i od drugih izdavaca...nadam se da ce i ova godina biti poput prosle ako ne i bolja sa kvalitetom a ne samo kolicinski...

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/02/2010 : 12:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ukratko:
kiosk-sedmorica ubojica-tex ludens.
album:
torgal 4 -beli put.

Edited by - cronos six on 02/02/2010 12:11:14
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/02/2010 : 12:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Strip sveske - Lavirintova izdanja i dva Maxi Texa.
Albumi - samo Tex Biblioteka i giganti
BTW,nigde nisam zapazio Tex Kolor Biblioteku
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 12:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ah. Evo, sad cu to popraviti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 02/02/2010 : 12:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Za mene je od strip sveski najbolja Strip revija

Najbolji album mi je Sharaz-De i Mort Cinder.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

635 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 02/02/2010 : 14:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Kiosk izdanja ne kupujem, pa sam popunio samo reda radi.

Strip albumi:
1. Mort Cinder ORKA 15: Mort Cinder (10 bodova)
2. Sharaz-De ORKA 17: Sharaz-De (9 bodova)
3. Crna rupa ORKA_SP 3: Crna rupa (8 bodova)
4. Fulu ORKA 16: Fulu (7 bodova)
5. Macchu Picchu BIBKV 2: Macchu Picchu (6 bodova)
6. Mali blues sa Zapadne obale ORKA 14: Mali blues sa Zapadne obale (5 bodova)
7. Ofucani holivudski film ORKA_SP 4: Ofucani holivudski film (4 bodova)
8. Sam samcat ORKA_SP 6: Sam samcat (3 bodova)
9. Zarobljenik zvijezda LIB 1: Zarobljenik zvijezda (2 bodova)
10. Corto Maltese BG 6: Zlatna kuća Samarkanda (1 bodova)

Ne nađoh Avanture Giuseppe Bergmana?! Možda je moj previd...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 14:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, i Giuseppe isto fali, u pravu si. Sad cu ga dodati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/02/2010 : 15:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Svakegodine omašim nešto,tj. ne primetim u moru naslova. Već sad vidim da su mi promakli OFH i Zrobljenik zvezda. :P

Nije ni meni pretjerano pregledno. Promakao mi Propovednik...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/02/2010 : 16:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam šlogiran kada sam glasovao. Marko zašto me ne prepoznaje?

i još pitaš!!???

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 02/02/2010 : 16:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Svakegodine omašim nešto,tj. ne primetim u moru naslova. Već sad vidim da su mi promakli OFH i Zrobljenik zvezda. :P

Nije ni meni pretjerano pregledno. Promakao mi Propovednik...

U principu bi idealno bilo da je izbor galerijskog tipa... Dvije galerije naslovnica s izlistanim svim izdanjima i onda glasači kliknu na naslovnice koje su njihov izbor?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Bio sam šlogiran kada sam glasovao. Marko zašto me ne prepoznaje?

i još pitaš!!???

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 02/02/2010 : 17:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Jedva sastavih ovih 10 kiosk izdanja(skoro pa nista vrijedno pažnje),a jos teže od 30-tak strip albuma,ostadoh na 10 pobjedničkih! Ove je godine stvarno izaslo superkvalitetnih izdanja!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!

Edited by - Prodigy on 02/02/2010 17:14:40
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
730 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da se ne sramim (kao Rico) objaviti svoje subjektivne favorite, eto ih! Odabrao sam samo one koje sam kupio. Za utjehu, nisam forsirao da svi koje sam kupio moraju biti na listi.

Strip svesci

1. Tunga SMG 7: Tunga
Sjajan omjer cijene i kvalitete, a stripovi su me odusevili! Cjeloviti stripovi su mi drazi od stripova u nastavcima; mozda zato jer sam razmazen, mozda zato jer imam problema sa koncentracijom?

2. STRV 1: Strip revija #1
Zacudio sam se kad je netko (Deers?) napisao da se nije susreo sa Neugebauerima do izlaska Strip revije, a onda sam skuzio da se nisam ni ja osim kroz 'Patuljka Noska'. Nisam cak ni znao da je Walter vladao i realisticnim crtezom! Sjajan omjer cijene i kvalitete, divno i poucno!

3. Otrica Besmrtnika ALG 11: Oštrica besmrtnika #11
Da je ponudjena Ostrica ALG 13, ta bi bila na drugom mjestu. Ovako je ovdje ona u kojoj saznajemo da je Shira zapravo totalno poludio. Jadni Shira.

4. Durango SMG 8: Durango
Opet dobar odnos cijene i kvalitete. Podnosljivi stripovi. SMG-ovi 6 i 9 nisu usli u listu jer su popunjeni nerijetkim govnom, a ne stripovima.

Strip albumi

1. Macchu Picchu BIBKV 2: Macchu Picchu
Kakvo izdanje! Je li Machu Picchu zavrsen? Pa, djeluje prilicno zavrseno i savrseno dok mi stoji na polici. Mali, ponosni monolit.

2. Noć bez kraja LIB 2: Iguana
Ono sto se na prvo citanje cinilo kao reciklaza 'Noci bez kraja' na drugo citanje je postalo vrlo dobra reciklaza. K vragu i magicni realizam!

3. Fulu ORKA 16: Fulu
Ima sise, dakle u popisu jest.

4. Srce bitaka ALG 2: Verdun
Ima homoseksa, dakle u popisu jest.
Neizmjerno bolje od Tarasa Buljbe. Napetije od prvog dijela 'Srca bitaka'.

5. Ofucani holivudski film ORKA_SP 4: Ofucani holivudski film
Okej, ovdje sam varao. Nisam ga ni kupio ni procitao. Procitao sam samo preview, ali cu ga uskoro kupiti! Valjda se nece rasprodati?

6. Chicanos LIB 2: Chicanos vol. 2
Bolji od 'Chicanos vol. 1'. Chicanosi su mi opcenito daleko losiji od Iguana dvologije.

7. Taras Buljba ALG 1: Taras Buljba
Stepa, Kozaci, malo neobicnije pripovijedanje na onih par stranica gdje su tri paralelne price. Nedovoljno neobican da bi bio inovativan, ali krasno nacrtan i sve u svemu dovoljno dobar da ga ne bih preskocio.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 02/02/2010 : 19:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
Marko!

Ne mogu glasati i pojavi se sljedeće:
"trenutno nije moguće prijaviti svoje glasove, pošto izbor traje isključivo za vrijeme veljače".
Što trebam učiniti?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2010 : 22:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by deangelis

Marko!

Ne mogu glasati i pojavi se sljedeće:
"trenutno nije moguće prijaviti svoje glasove, pošto izbor traje isključivo za vrijeme veljače".
Što trebam učiniti?

Jedino što mi pada na pamet je da si provjeris datum na kompu, da ti mozda nije krivo postavljen.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000