forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dilan Dog Biblioteka- kolekcionarsko izdanje???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/02/2010 : 06:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:

quote:
Originally posted by docA

Betmen je u pravu za ono prvo de je metnuo plusce, a za ovo drugo ce vidimo sutra. Ako alafaka nije vecerao nocas na tu petu knjigu mozda i moz' da prodje.

Dok,pogledao sam u "Trafici" u Novom Sadu i primerci knjige DD su sasvim OK. Kupovao sam KI Zagora i ljubazna prodavacica mi je od svakog donela po 5-6.primeraka da izaberem. Kupio sam knjigu DD za mog druga Sanjiku i sve je iu redu - rikna,uvez,otisak...sve sam pomno pregledao.
I Sanjiki su svi ti tehnicki detalji bitni. Nisam naleteo ni na jedan primerak kome bi bile izguzvane stranice.

E odlicno,znaci u NS-u su ok knjige,imam varijantu da mi uzme drugar.

Nema sekiracije...sigurno ce ti izabrati dobar primerak...Jos moze da se bira.

Super,sad sam se cuo sa ortakom,uzima mi.Hvala na informaciji Pravedni.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/02/2010 : 06:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Betmen je u pravu za ono prvo de je metnuo plusce, a za ovo drugo ce vidimo sutra. Ako alafaka nije vecerao nocas na tu petu knjigu mozda i moz' da prodje.

Dok,pogledao sam u "Trafici" u Novom Sadu i primerci knjige DD su sasvim OK. Kupovao sam KI Zagora i ljubazna prodavacica mi je od svakog donela po 5-6.primeraka da izaberem. Kupio sam knjigu DD za mog druga Sanjiku i sve je iu redu - rikna,uvez,otisak...sve sam pomno pregledao.
I Sanjiki su svi ti tehnicki detalji bitni. Nisam naleteo ni na jedan primerak kome bi bile izguzvane stranice.

E odlicno,znaci u NS-u su ok knjige,imam varijantu da mi uzme drugar.

Otvorena je i nova "Trafika" na SPENS-u u Novom Sadu. Moze i tamo da ti pogleda kolega za knjigu DD!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 08:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Na Spensu,nisam imao pojma.Hvala reci cu mu i za tu.
E u NS-u dve a u Zr-u ni jedna.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/02/2010 : 11:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da,nije fer. Zrenjanin zasluzuje da ima bar jednu...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 12:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da,nije fer. Zrenjanin zasluzuje da ima bar jednu...

BAR JednuVidis koliko nas ima iz ZR-a a oni drugu vec u Novom Sadu.E veseli veseli...

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 02/02/2010 : 12:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Cek be, a kam gu Nis?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 02/02/2010 12:31:38
Go to Top of Page

Cancerman
New Member

106 Posts

Member since 03/05/2009

Posted - 02/02/2010 : 15:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Cancerman a Private Message  Reply with Quote
samo da se javim da sam u prolazu video na Spensu Trafiku i cini mi se da je dosta veca od one u Futoskoj.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 16:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cancerman

samo da se javim da sam u prolazu video na Spensu Trafiku i cini mi se da je dosta veca od one u Futoskoj.

Kasnis vec smo culi.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 16:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Pa ne,ok je sto otvaraju,treba da ih bude sto vise ali mi nije jasno da recimo u NS-u ima dve a recimo u Nisu ni jedna.Mislim ko hoce da kupi strip u Novom Sadu kupice ga u Futoskoj,ne treba mu i na spensu,a covek iz Nisa sta da radi da ide u Kraljevo...Ne razumem.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/02/2010 : 18:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Dilanomanija u Kragujevcu

Prodato svih 10 knjiga

Nisam stigao da kupim

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Prodato svih 10 knjiga

Nisam stigao da kupim

Jutros u Trafici ga je bilo, kad pre?

Inace, jos jedna Trafika se otvara u Kragujevcu! Nislijama se srce cepa dok citaju prethodnu recenicu.

Takodje, prodavacica mi je rekla da bi trebalo da se uskoro otvore objekti u G. Milanovcu i Cacku. ZA TO NE GARANTUJEM, JER NI ONA NIJE BILA SIGURNA DA LI SU BAS TA DVA GRADA U PITANJU!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Inace, jos jedna Trafika se otvara u Kragujevcu! Nislijama se srce cepa dok citaju prethodnu recenicu.

Takodje, prodavacica mi je rekla da bi trebalo da se uskoro otvore objekti u G. Milanovcu i Cacku. ZA TO NE GARANTUJEM, JER NI ONA NIJE BILA SIGURNA DA LI SU BAS TA DVA GRADA U PITANJU!

I posle im kriv djavo kad južnjaci hejtuju "četvrtak"!

Trafika za Niš, Vranje, Leskovac i ostale gradove južne Srbije!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prodato svih 10 knjiga

Nisam stigao da kupim

Ma bezi bre Morisone,ja ovde razglabam o nepravdi sto je otvorena jos jedna u Novom Sadu a ne u ZR-u,a ti mi tu jos dolazis sa jos jednom u KG-u.Stvarno nema smisla.Nema mi druge nego da pisem peticiju i da sakupljam potpise za trafiku u Zrenjaninu.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Pa momci...mislim, sta da vam kazem...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 19:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I treba i Zrenjaninci ce uskoro...
Ej Doco nemoj tako a Zrenjanin?Mi vas podrzavamo za trafiku u Nisu.

Edited by - okiboki on 02/02/2010 19:55:50
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 02/02/2010 : 21:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prodato svih 10 knjiga

Nisam stigao da kupim

Ja ga uzeo danas
Bio zadnji.
Meni je tako Olimpija maznuo zadnjeg Zagora proslog meseca
pa sam morao da cekam sledecu turu.
U Kragujevcu Trafika razvaljuje kako ide prodaja.Sve se rasproda ako se brzo ne reaguje.Nije ni cudo ako se otvori jos jedna ali samo ako bude vise stizalo a ne da raspodele dosadasnje primerke na dva prodajna objekta.Meni ne znaci mnogo da li mi je prodajno mesto koji km blize ili dalje.Bitno mi je da ima stripova.
Cudo stvarno da Nis jos nije dosao na red.
Kad smo kod samog stripa ovo je bio primerak za koji sam bio najmanje zainteresovan kao citalac.Tri ponajgore price u prvih trideset brojeva.Zato sledeci broj sa "Dvorac straha","Dama u crnom" i "Njujork,Njujork"...mmmm...savrseno

Edited by - dubac on 02/02/2010 21:48:25
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 02/02/2010 : 21:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by docA

[quote]Originally posted by morrison

+ MAKEDONIJU, i mi smo bre juznjaci. Juznije ne ide. Tako da i tuznije

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 21:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Nemoj bre Dubac da nam stajes na muku. Da se razumemo imam karticu VC-a nevinu, a imam sva njihova izdanja osim albuma. Ali, nije meni ni do njihovog popusta, nego mi je bas zbog ovih KI koji ne lice na to i nemam mogucnosti da proberem, pa dolazim do nekih primeraka "unesves'",pa onda jurim da ih menjam itd,itd.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 02/02/2010 : 21:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Nemoj bre Dubac da nam stajes na muku. Da se razumemo imam karticu VC-a nevinu, a imam sva njihova izdanja osim albuma. Ali, nije meni ni do njihovog popusta, nego mi je bas zbog ovih KI koji ne lice na to i nemam mogucnosti da proberem, pa dolazim do nekih primeraka "unesves'",pa onda jurim da ih menjam itd,itd.

dobro doso u klub. kod mene ista stvar, ako tako produzim, karticu mogu da dam nekom turcinu, pa da padne krvoprolice kad je prvi put iskoristi.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 02/02/2010 : 22:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ma i ovako mi zapadne najgori.Sve uzmem poslednji jer ne stignem na vreme.Dok sam narucivao iz BG sve mi najbolje odvajali a danas uzeh zadnjeg Dylana sa poguzvanom prvom stranicom,doduse onom praznom gde samo pise Dylan Dog.Tako da ako nemas brze noge,bolje kaparisi u BG
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/02/2010 : 22:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ma imam ja brze noge. Cak i ova izdanja na kiosku idem odma' ujutru da kupim, da si lepo proberem. Za ovo mislim da bi cekao radnicu da otvori.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 03/02/2010 : 10:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

T'ga za Jug,brate Dok...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 03/02/2010 : 15:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Ma treba se naci neki novi Inc koji ce da otvori topic "Zahtev VC-KUPAC JE UVEK U PRAVU"

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/02/2010 : 16:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
T'ga za Jug,brate Dok...

Hmmm..kad Pajtos vidi ovo, znaj da si nadrljao! Cekace te na prugu sa tempiranim bombama, minama, dinamitOVima i ostlim explozivnim skalamerijama!

Nego, reci ti meni..sta vise trazis na "DD Biblioteka kolekc. izdanje"? Da li dolazimo mi na zagorelim topicima?
Ne!

Prema tome.....
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/02/2010 : 11:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
T'ga za Jug,brate Dok...

Hmmm..kad Pajtos vidi ovo, znaj da si nadrljao! Cekace te na prugu sa tempiranim bombama, minama, dinamitOVima i ostlim explozivnim skalamerijama!

Nego, reci ti meni..sta vise trazis na "DD Biblioteka kolekc. izdanje"? Da li dolazimo mi na zagorelim topicima?
Ne!

Prema tome.....

Dolazite,konkretno tebe nadjoh tamo. Ako se ne varam,bese neka diskusija oko Rakosija...Uhvacen si,sismisu!
Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000