forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najveci prevarant svih vremena???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/02/2010 : 19:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Najbolje da otvoriš poll u svaštari :)))

Ne,ovo je ipak vezano za strip,a nazalost u svastari ima 3-4 topika za aciku,pa kad bi ih neko podigne i spoje se,cela strana bi bila o njemu,a ja ne zelim da se ovaj topik svede na samo jednu licnost,ipak je acika izdavac makedonskih stripova,a ja ne bih zelio da ovo utice na njegov visoki rejting koji uziva kao izdavac i uopste kao stripofil..
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/02/2010 : 19:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Visoki rejting... yeah, right.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/02/2010 : 19:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Evo ukratko.
Stripovima sam opet poceo da se bavim pre oko 2 meseca. Javio se jednom prodavacu otiso do njega, ali to sto je mene zanimalo nije htio da mi proda. Ima on svoje filmove. Onda mi je rekao da mi moze ponuditi dnevnikovu kolekciju MM i to super ocuvano (ma skoro glanc). Cena mi se ucilnila previsoka, ali on mi objasnio da sada tako stvari stoje i da cene takve. Ok, ja prihvatio, a on spakovao stripove. Tako spakovani stajali do pred 2 dana i kad sam hteo da ih slozim po policama... UZAS - nisu ni priblizno do SUPER ocuvani. I nemojte misliti - glup, pa sto nisi odmah proverio - jer, ja sam i prije kod njega dosta kupovao i znao je da imam dobar potencijal za kupovinu, ali pohlepa jebi ga. Znaci moj komentar ne ide na cenu, to sam sam odlucio da cu platiti, vec na opis stripova. Nije da sam ja zlopamtilo, ali ne zaboravljam.
Ako Kerberu jos stoji ovaj topic kad zavrsim s doticnim prodavacem, njegov ce post zapoceti sa BRUKA I SRAMOTA

ko ti je kriv kad ne pitas,a rekao sam ti,imas celih 30 dana besplatni saveti
Bruka i sramota!!
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 03/02/2010 : 19:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by rgorgiev

Evo ukratko.
Stripovima sam opet poceo da se bavim pre oko 2 meseca. Javio se jednom prodavacu otiso do njega, ali to sto je mene zanimalo nije htio da mi proda. Ima on svoje filmove. Onda mi je rekao da mi moze ponuditi dnevnikovu kolekciju MM i to super ocuvano (ma skoro glanc). Cena mi se ucilnila previsoka, ali on mi objasnio da sada tako stvari stoje i da cene takve. Ok, ja prihvatio, a on spakovao stripove. Tako spakovani stajali do pred 2 dana i kad sam hteo da ih slozim po policama... UZAS - nisu ni priblizno do SUPER ocuvani. I nemojte misliti - glup, pa sto nisi odmah proverio - jer, ja sam i prije kod njega dosta kupovao i znao je da imam dobar potencijal za kupovinu, ali pohlepa jebi ga. Znaci moj komentar ne ide na cenu, to sam sam odlucio da cu platiti, vec na opis stripova. Nije da sam ja zlopamtilo, ali ne zaboravljam.
Ako Kerberu jos stoji ovaj topic kad zavrsim s doticnim prodavacem, njegov ce post zapoceti sa BRUKA I SRAMOTA

ko ti je kriv kad ne pitas,a rekao sam ti,imas celih 30 dana besplatni saveti
Bruka i sramota!!

Bruka i sramota, ali - SVE CE BITI DOBRO

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 03/02/2010 : 19:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Zar i taj prevarant?
Mili Boze,sta sve cuti necu i vidjeti
Znas li gdje je taj topic??
Uvijek sam se pitao zasto je taj lik zakljucan,vidim neki svoj sajt ima,kao nekih par desetina hiljada stripova,a zakljucan.Pa sam se pitao.Druze Sawitchu,mozes mi taj topic kako dogurati ovdje

To je bilo davno...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16740&SearchTerms=crnje
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/02/2010 : 20:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by _saruman_

quote:

Zar i taj prevarant?
Uvijek sam se pitao zasto je taj lik zakljucan,vidim neki svoj sajt ima,kao nekih par desetina hiljada stripova,a zakljucan.Pa sam se pitao.Druze Sawitchu,mozes mi taj topic kako dogurati ovdje

To je bilo davno...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16740&SearchTerms=crnje

Najstrašniji topic od svih.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 03/02/2010 : 21:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

quote:

Zar i taj prevarant?

To je bilo davno...

A covjece,preletio sam ovaj topic,ono najglavnije,pa nemogu da vjerujem
Boooooh,na kakve ljudi ideje dolaze,I sa kakvom dozom cinizma se brane,fujjjjjj

Nisam znao za ovo,hej....????
Na moju srecu,ne poznajem tog tipa,ali mi je srce uvijek govorilo da nije u redu,i stvarno nije,bio sam u pravu.Sad znam 100 %

Broj 1 na listi,bez dvoumljenja

Ali zanimljivo,dali ste primijetili
Vecina lopova dolazi iz Srbije i Bosne.Za mog vijeka na sajtu,neznam da je kakav Hrvat ili neki drugi napravio neko sranje.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 03/02/2010 : 21:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

A covjece,preletio sam ovaj topic,ono najglavnije,pa nemogu da vjerujem
Boooooh,na kakve ljudi ideje dolaze,I sa kakvom dozom cinizma se brane,fujjjjjj

Nisam znao za ovo,hej....????
Na moju srecu,ne poznajem tog tipa,ali mi je srce uvijek govorilo da nije u redu,i stvarno nije,bio sam u pravu.Sad znam 100 %

Broj 1 na listi,bez dvoumljenja

Ali zanimljivo,dali ste primijetili
Vecina lopova dolazi iz Srbije i Bosne.Za mog vijeka na sajtu,neznam da je kakav Hrvat ili neki drugi napravio neko sranje.

[/quote]

Ja sam pre nekog vremena naletio na topic i mogu samo da kazem - pa pa pa...
Ne zbog sume novca, nego... U svakom slucaju sa strane mozemo samo citati i praviti si sliku, ali suditi za nesto sto ne znamo, ne smemo...

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 03/02/2010 : 22:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Ma sta ne smijemo bolan,pa nisi topic procitao,sve je jasno stari moj,vjeruj meni.Ja sam takodje bio upleten u takvu stavr,takodje nas covjek uzeo lopatom,Isto Bosanac

Nema tu,nije ili neznamo,jes i to je kraj,jebem im .....da ne pricam,mogao bi Uzicko po takvima igrati

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 03/02/2010 : 22:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Evo ti link
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31695&whichpage=8
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2010 : 22:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E, ali nece taj Erko zavrsiti samo tako. Sluzbeno sam bio kontaktiran od strane policije i sudstva koje je krenulo u krivicni postupak zbog prevare, pa sam dao iskaz i dokaze o krivici doticnoga, sad je cijela stvar na sudu...

Trouble will find me
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 03/02/2010 : 23:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Moze li se znati ime tog Gos.iz Tuzle???

Da znam infor.....

Verovatno je to onaj Adnan Hodzic.. Neko je ovde kacio i slike kutka za kolekcionare gde ga je neki lik vijao za stripove..

Ja sam poslovao s Adnanom i sve je super prošlo, po dogovoru...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 04/02/2010 : 10:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Uvijek postoje dvije strane priče, hvala Bogu do sad nisam imao problema takve prirode kad je u pitanju aukcija (kupovina) stripova, dok se ne dokaže istina na sudu. Ali, pazi sad ovo i tu ima jedna začkoljica, čovjek može i na sudu najebati ako nema valjanih dokaza, a čist je i pred Bogom i pred svijetom 100%.
Evo vam moj primjer, radio sam četiri godine u jednoj maloj, ali čestitoj i uspješnoj firmi. Radio sam kao dizajner za dva izdanja, imao dobru platu i tako je išlo tri godine. Četvrtu godinu ponude mi da radim treći magazin, ja kažem može ali će se to posbeno platiti. Glavni urednik, a sadašnji direktor te firme kaže ok, ali kad budemo imali novac onda ćemo ti platiti. Odradim ja godinu dana (17 brojeva), bez dinara, čak je bio dogovor da mi se uzme jedno novo auto. I da skratim priču, pošto vidim da ništa od obečanog neće biti, dam ja otkaz i sve predam na sud. Imao sam jednog kolegu svjedoka i ništa više, ništa napismeno. Po meni dug je bio najmanje 10 000 eura. I šta bi poj'o vuk magarca. Još uvijek se sudimo, dosad izgubio dvije parnice, zakon je na njegovoj strani. Nemam nikakav ugovor, a moj svjedok dao izjavu tipa kao bio sam prisutan kad su se dogovarali, ali se nisu uspjeli dogovoriti, i to je bilo dovoljno za tuženu stranu i njegove advokate da dobiju spor.
Što je najgore, ja znam da ću u konačnici izgubiti spor, ali tvrdoglvo idem dalje...
Mogao sam ja naplatu odraditi mimo suda u rku od 24 sata na drugi mnogo grublji način, koji uvijek pali..., ali to je jedna druga priča koju nikome ne bi preporučio...

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 04/02/2010 : 12:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
mene je jedan iz Bosne {Ad_-_} na razne nacine krao i pokusavao da krade prije koju godinu (ne znam je li lik na ovom forumu ili je li bio)..ali to je bilo izvan ovog foruma...kakve samo ideje neljudi izmisle da bi ukrali kao da je narod toliko glup, jos kad vide/pomisle da mogu...ali vraca se to sve
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 17:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

quote:

Zar i taj prevarant?

To je bilo davno...

Jebote koje ludilo procitao sam ceo topik od pocetka do kraja,pojma nisam imao o ovome.Kako se sve odmotalo,neverovatno.A cekaj taj Adnan je i dalje nastavio da vara?
Ali Porter koja carina,trebao bi raditi kao detektiv,mada je i Markos sa onim ip adresamaodradio velik deo posla.Ludilo kao film.
Nego jel Porter jos uvek aktivan na forumu,ja ga nesto ne vidjam ovde?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 04/02/2010 : 20:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Imas Portera uvijek ovdje kad god se pojave Zagori glanceri na aukciji, a ima ga i na forumu samo rjedje posta

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 04/02/2010 : 21:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Imas Portera uvijek ovdje kad god se pojave Zagori glanceri na aukciji, a ima ga i na forumu samo rjedje posta

Kako mislis kad se pojave glanceri???

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/02/2010 : 21:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja evo čitam ovaj topic o Porteru i prevari i ne mogu virovat, ko pravi krimić...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/02/2010 : 22:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ja evo čitam ovaj topic o Porteru i prevari i ne mogu virovat, ko pravi krimić...

Ma neverovatno,ja nisam verovao dok sam citao,a ovaj Porter je stvarno car,kako ga je provalio svaka mu cast!Neverovatno je kakvih ljudi ima a i neverovatno je kako su ga branili neki(naravno iz najbolje namere)i kako mozes da se kunes u nekog ko je sasvim drugaciji od onoga sto mislis.Ma strasne stvari i jako poucan topik.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/02/2010 : 00:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Ili to ili je u pitanju jedna od najvecih sprdacina u istoriji Foruma...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 00:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Ili to ili je u pitanju jedna od najvecih sprdacina u istoriji Foruma...

Sto mislis da je sprdacina?Ti Colte uvek moras da ubacujes neki crv sumnje.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/02/2010 : 01:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Tada nisam bas pratio forum, pa sam danas prvi put procitao pomenutu temu. I sta se prvo primeti? Koliko su se ljudi primili u ulogu virtuelnih detektiva : "Ma Zvonko nije poslao pare vec prazan CD", "Znas da Porter ima mailove od njega", "Adnan je isao da se vidi sa Zvonkom, dakle taj zaista postoji" "Znamo da je Zvonko poslao laznu potvrdu" "Vidis da forumas XYZ lepo kaze da oni definitivno pisu sa iste adrese a i napisano da im je obojici u isto vreme bio zauzet telefon" "Utvrdili smo da covek sa tim i tim imenom ne zivi nigde u Austriji" itd itd itd... a niko u stvari nije prisustvovao nijednom njihovom razgovoru, video mail, CD, potvrdu, uplatnicu da su pare vracene niti bilo sta vezano za slucaj, dokaz da bilo ko postoji ili ne postoji. Ljudi su citave sate provodili proucavajuci postove i trazeci resenje misterije a da nisu znali ni da li se sve to actually desilo ili je neko napravio odlicnu zezanciju.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/02/2010 : 01:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Paka01

Ma neverovatno,ja nisam verovao dok sam citao,a ovaj Porter je stvarno car,kako ga je provalio svaka mu cast!Neverovatno je kakvih ljudi ima a i neverovatno je kako su ga branili neki(naravno iz najbolje namere)i kako mozes da se kunes u nekog ko je sasvim drugaciji od onoga sto mislis.Ma strasne stvari i jako poucan topik.

Upravo pročitah do kraja... Ne znan šta da napišen vamo, ne mogu napisat da je "prejebeno" jer je čovik stvarno bija oštećen za masu novaca, al sam se totalno uživija... Bokte.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

_saruman_
New Member

Croatia
203 Posts

Member since 07/10/2009

Posted - 05/02/2010 : 10:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send _saruman_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tada nisam bas pratio forum, pa sam danas prvi put procitao pomenutu temu. I sta se prvo primeti? Koliko su se ljudi primili u ulogu virtuelnih detektiva : "Ma Zvonko nije poslao pare vec prazan CD", "Znas da Porter ima mailove od njega", "Adnan je isao da se vidi sa Zvonkom, dakle taj zaista postoji" "Znamo da je Zvonko poslao laznu potvrdu" "Vidis da forumas XYZ lepo kaze da oni definitivno pisu sa iste adrese a i napisano da im je obojici u isto vreme bio zauzet telefon" "Utvrdili smo da covek sa tim i tim imenom ne zivi nigde u Austriji" itd itd itd... a niko u stvari nije prisustvovao nijednom njihovom razgovoru, video mail, CD, potvrdu, uplatnicu da su pare vracene niti bilo sta vezano za slucaj, dokaz da bilo ko postoji ili ne postoji. Ljudi su citave sate provodili proucavajuci postove i trazeci resenje misterije a da nisu znali ni da li se sve to actually desilo ili je neko napravio odlicnu zezanciju.

Svašta. Drugim riječima po tebi su se među ostalima Porter i Markos zajebavali?
Mislim da bi trebao još jednom polako u miru pročitati cijeli topic.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/02/2010 : 12:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam ali ne verujem u tvoju verziju jer onda bi i Porter i Markos slagali neke stvari,pogotovo Porter,koji je koliko kontam ovde uvazeni clan.A i sto bi onaj Adnan koji se od onda koliko kontam vise ne pojavljuje ovde kvario reputaciju postenog prodavaca stripova.Ne znam ali cela prica deluje jako uverljivo.Ja verujem da se onako zbilo.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000