nishta,samo shto je nerealno da che osvojiti to sve:D
Naravno da je nerealno, pošto će Štrumpfovi biti najbolji film, režiser ova riba sa patetičnom američkom patriot-story, a možda nešto bude među sporednim ulogama za IB...
nishta,samo shto je nerealno da che osvojiti to sve:D
Naravno da je nerealno, pošto će Štrumpfovi biti najbolji film, režiser ova riba sa patetičnom američkom patriot-story, a možda nešto bude među sporednim ulogama za IB...
Originally posted by stinky
a koji ti je najbolji? pakleni šund?
Da.
Ako nisi upoznat sa fenomenom shitty patriotskih pricha,pogledaj moj posta na avatar topicu da si barem malo ublazhish pain
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
A ja ga taman skinuo. Isto cu bacit oko. Nego, meni je 100 puta bolje skinut kakav blue ray rip i zavalit se u mir moje sobe, nego bilo koje posrano kino di me guzvaju, preskupo mi naplacuju sve, pilaju me pola sata sa reklamama i jos mi stave pauzu usred filma. Bljuv. Samo Avatar se isplati gledat u kinu tj. MORA gledat u kinu.
IB mi je tek na četvrtom mjestu T. filmova.Petparačke priče,Ulični psi,Kil Bil su ispred! Ne mogu mu oprostiti dosadu i razvučenost na momente.A i ono što valja Wolcovo je djelo(a njega je premalo). Čisto moj doživljaj T. film(ov)a!
ej chovjek se zatvorio sa preko deset cura u hotel na neodredjeno vrijeme i pisao IB,morash pogledati...
pa pogledat ću sigurno veliki sam filmofil i gledam sve (osim azijata)
El vidiš da smo slični!!! Ja ne gledam azijate (ili veoma retko), ali mogu da odgledam skoro svako đubre...
IB NIJE tipičan Tarantinov film, ali je njegov drugi najbolji koji je uradio. Mislim da je najzad uspeo da svoj talenat usmeri u najboljem mogućem smeru.
Po meni najveći pretendent za najbolju režiju, najbolji film i najbolju mušku sporednu ulogu. Veoma subjektivno, pa šta??
A zašto vas dvojica filmofila ne gledate azijate? Nemojte mi reći da ne volite Kurosawu, Yamadu, Wakamatsua, Kim Ki-duka...? Možda njih volite jer su iza kamere, ali ne volite kosooke glumce i glumice?
To really live you must almost die And it happened just that way with me
Da, i normalno da ce biti mladji glumac, jer ce snimiti prequel, Spidermana prije 1.filma. Toby Maguire je sam rekao da se cini sam sebi prestar za tu ulogu.
Mala preporuka za film Imaginarium of Doctor Parnassus, dobar film sa dobrom glumačkom postavom i gilliamskom režijom u kojoj ima dosta pythonovskog i naravno ovozemaljske prljavštine (mislim na mjesta snimanja). Zadnji Ledgerov film u kojem su scene u kojima nije glumio odradili Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrel. eto:))
Fino deluje, kolaz gradskih pricha na foru Paris je t'aime. Nisam uspeo da nadjem NY kad se tek pojavio, gotovo sam i zaboravio na taj film... Skidam sutra.
Kad sam prošli put bio u kinu vidio sam trailer za Moon gdje je bio prezentiran kao akcijski film
somebody is in for a nasty surprise
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Ako volite uzivati u totalno ludom scenariju , u filmu punom najboljih glumaca svoje generacije, i ako zelite da vas sutra od smijeha bole trbusni misici , e onda je ovo definitivno film za vas.