Author |
Topic |
dessa
Advanced Member
Serbia
4353 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/02/2010 : 19:10:38
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Djole
Jel Gea ima ukupno 18 epizoda ili Italijanu to jos uvek izdaju?I koji je zanr?
Ukupno 18, zatvorena celina, kako je bilo i planirano od početka. (mada kruže priče da je bilo planirano 20 epizoda, ali su 2 cenzurisane zato što je Luka Enoh, autor serijala, u njima hteo da potkači Berluskonija, dobrog Bonelijevog prijatelja).
Žanr... teško za odrediti. Ima monstruma k'o Dilan, ima mitologije k'o Marti, a ima i humora i metafizike.
Hvala!
Hvala i od mene. Geu uzimam 100%, a Tarzana neću. Nego nije sasvim jasno u kom će obliku(SC ili HC) ići Gea. Pitam naravno zbog cene. Mada, ako je Sloba rekao da će pokušati da je progura na kioske znači da se radi o većem tiražu, tako da ne bi trebalo da bude nešto skupo. |
Edited by - dessa on 04/02/2010 19:11:19 |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
7959 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 04/02/2010 : 19:42:53
|
Juče sam gledao prilog i bio prijatno iznenađen. To me podsetilo na moju listu želja - stripova za objavljivanje kod nas (na BP press topiku), kad mi je Marko rekao da će pola od toga što sam nabrojao, prema njegovim saznanjima, biti objavljeno.
Za sada, sa spiska, pojavio se samo integral Plave bluze, ali postoje i najave za još dva stripa - Ripa Kirbija Rejmondovog i evo, sada, Tarzana Hogartovog. Nadam se da će se trend nastaviti. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 04/02/2010 : 23:12:55
|
[quote]Originally posted by Sloba Sve zavisi od stamparija i drugih okolnosti, jer Rommel i ja skoro sve sami radimo, pojacani u zadnje vreme i sa Magicom. Hogarth pod obavezno, kao i Foster, a za njima Manning i Kubert ako ostane prostora.
))
Pa ovo je fenomenalna vijest! Dajte samo molim vas crno-bijelo,jer bojati Fostera i Hogartha je zločin(pa i Kuberta).U svakom slučaju,pozdrav cijelo ekipi,siguran sam kupac. |
Bond.James Bond. |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 04/02/2010 : 23:16:15
|
BRAVO! NEKO MOŽE BITI SREĆAN SAMO KAO JA, NE VIŠE OD MENE KADA JE O TARZANU REČ!!!!!!! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 13:06:13
|
Citiran je Slobin post sa odgovorima na tvoja pitanja na prvoj strani. Najavljena izdanja me ne zanimaju previše, ali možda uzmem Tarzana ako cena bude povoljna. Siguran sam da će u budućnosti biti naslova koji će me više zanimati. S obzirom na renome strip-kluba kvalitet budućih stripova se ne dovodi u pitanje. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 05/02/2010 : 14:23:22
|
Tarzan ce ici crno beli. Gea kiosk izdanje, meke korice i trudicu se da bude sto niza cena. Inace Gea ce biti eksperiment da li se uopste moze sa kioscima raditi, posebno kada si potpuno nebitan izdavac, kao sto cemo mi biti. Ne placaju, ne izlazu, pa ne moze ni da se proda kako treba, ostecuju... Ako to moze da prodje, moja ideja je da sve sto moze bude kiosk, da bi bilo jeftinije, a u pristojnom kvalitetu, da sto vise ljudi moze da kupi. Verovatno ovo sto pricam je cista utopija, jer znam pouzdano da se sem Zagora i Dilana na kioscima nista drugo skoro ni ne pokriva, a ozaradi nema govora, osim AF u HR. |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
|
sabko
New Member
Bosnia and Herzegovina
216 Posts
Member since 12/08/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 14:45:28
|
Svaka čast Slobo! Molim te ne zaboravi ni na nas izvan granica Srbije, ako distribucija iako bude moguća za ta kiosk izdanja. |
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 19:56:03
|
quote: Originally posted by Sloba
Tarzan ce ici crno beli. Gea kiosk izdanje, meke korice i trudicu se da bude sto niza cena. Inace Gea ce biti eksperiment da li se uopste moze sa kioscima raditi, posebno kada si potpuno nebitan izdavac, kao sto cemo mi biti. Ne placaju, ne izlazu, pa ne moze ni da se proda kako treba, ostecuju... Ako to moze da prodje, moja ideja je da sve sto moze bude kiosk, da bi bilo jeftinije, a u pristojnom kvalitetu, da sto vise ljudi moze da kupi. Verovatno ovo sto pricam je cista utopija, jer znam pouzdano da se sem Zagora i Dilana na kioscima nista drugo skoro ni ne pokriva, a ozaradi nema govora, osim AF u HR.
Puno srece! |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 05/02/2010 : 20:06:42
|
Tarzan ce ici crno beli. Gea kiosk izdanje, meke korice i trudicu se da bude sto niza cena. Inace Gea ce biti eksperiment da li se uopste moze sa kioscima raditi, posebno kada si potpuno nebitan izdavac, kao sto cemo mi biti. Ne placaju, ne izlazu, pa ne moze ni da se proda kako treba, ostecuju... Ako to moze da prodje, moja ideja je da sve sto moze bude kiosk, da bi bilo jeftinije, a u pristojnom kvalitetu, da sto vise ljudi moze da kupi. Verovatno ovo sto pricam je cista utopija, jer znam pouzdano da se sem Zagora i Dilana na kioscima nista drugo skoro ni ne pokriva, a ozaradi nema govora, osim AF u HR.
Slobo, hoće li stizati u Crnu Goru? |
|
|
THEMICO
New Member
Kiribati
112 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 20:36:16
|
Svaka cast za ovo sa kiosk izdanjima,pretpostavljam da zato idete sa ovim serijalom posto je kratak a planirate sve da izdate.Puno srece,ici ce to samo polako. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 05/02/2010 : 21:14:52
|
Svaka cast za ovo sa kiosk izdanjima,pretpostavljam da zato idete sa ovim serijalom posto je kratak a planirate sve da izdate.
Koliko znam, Gea ide zato što je odličan strip, a ne zbog dužine serijala... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 21:15:52
|
Svaka cast za ovo sa kiosk izdanjima,pretpostavljam da zato idete sa ovim serijalom posto je kratak a planirate sve da izdate.
Koliko znam, Gea ide zato što je odličan strip, a ne zbog dužine serijala...
I to svakako mada nisam upoznat sa ovim serijalom osim preko foruma. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 05/02/2010 : 21:18:27
|
quote: Originally posted by Born To Run
ko ce da radi prevod
Prevod, adaptacije -Rommel, Colt, Djole i ko jos bude trebao, a zna znanje. |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 05/02/2010 : 21:20:06
|
quote: Originally posted by sabko
Svaka čast Slobo! Molim te ne zaboravi ni na nas izvan granica Srbije, ako distribucija iako bude moguća za ta kiosk izdanja.
Ja sta budem mogao, uradicu sigurno. Mnoge stvari koje bismo hteli, nekada jednostavno ne mogu biti ucinjene. Pokusacu, ali ne garantujem nista. |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 05/02/2010 : 21:21:11
|
quote: Originally posted by THEMICO
A u MAkedoniji? Posebno Tarzan?
Po nekome cu poslati odredjenu kolicinu u Makedoniju, a javicu po kome i gde ce biti. Jos je rano, ima do izlaska prvih brojeva jos vremena |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 21:23:05
|
quote: Originally posted by Born To Run
ko ce da radi prevod
Prevod, adaptacije -Rommel, Colt, Djole i ko jos bude trebao, a zna znanje.
Al se Colt razmahao.Prevodi za Mirabilis, za Darkvud.Kako stižeš sve to čoveče ? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 05/02/2010 : 21:23:58
|
Tarzan ce ici crno beli.
Zbog ovoga kupujem i Geu radi podrške, a kad već odgovaraš na brojna pitanja ; Tarzan pretpostavljam u albumimima,ali po koliko strana i na kojem formatu? |
Bond.James Bond. |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Posted - 05/02/2010 : 21:29:14
|
quote: Originally posted by Aco
Tarzan ce ici crno beli.
Zbog ovoga kupujem i Geu radi podrške, a kad već odgovaraš na brojna pitanja ; Tarzan pretpostavljam u albumimima,ali po koliko strana i na kojem formatu?
Oko formata se jos kolebam, vise zbog stamparija i enormne razlike u ceni ako bi bio kao sto ja zelim onaj poput Valijanta, ili A4 standardno. Verujem da ce ici taj A4 oversize. Strana ce biti u prve dve knjige isto kao i u originalima. A dalje, najverovatnije 3 amer.knjige u jednu nasu, znaci oko 150 strana, plus sta od uvodnika naskrabamo Rommel i ja. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 21:30:33
|
Ako ovo uspe, zadužićeš sve stripofile sa ovih prostora. Koliko ljudi bi rado pročitalo ( i imalo u kolekciji, ali ne mogu zbog para) razne stripove, samo kada bi se mogli naći u jeftinijoj kiosk formi sa mekim koricama. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|