Author |
Topic |
_saruman_
New Member
Croatia
203 Posts
Member since 07/10/2009 |
Posted - 05/02/2010 : 12:48:14
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Colt
Tada nisam bas pratio forum, pa sam danas prvi put procitao pomenutu temu. I sta se prvo primeti? Koliko su se ljudi primili u ulogu virtuelnih detektiva : "Ma Zvonko nije poslao pare vec prazan CD", "Znas da Porter ima mailove od njega", "Adnan je isao da se vidi sa Zvonkom, dakle taj zaista postoji" "Znamo da je Zvonko poslao laznu potvrdu" "Vidis da forumas XYZ lepo kaze da oni definitivno pisu sa iste adrese a i napisano da im je obojici u isto vreme bio zauzet telefon" "Utvrdili smo da covek sa tim i tim imenom ne zivi nigde u Austriji" itd itd itd... a niko u stvari nije prisustvovao nijednom njihovom razgovoru, video mail, CD, potvrdu, uplatnicu da su pare vracene niti bilo sta vezano za slucaj, dokaz da bilo ko postoji ili ne postoji. Ljudi su citave sate provodili proucavajuci postove i trazeci resenje misterije a da nisu znali ni da li se sve to actually desilo ili je neko napravio odlicnu zezanciju.
Ne znam ali ne verujem u tvoju verziju jer onda bi i Porter i Markos slagali neke stvari,pogotovo Porter,koji je koliko kontam ovde uvazeni clan.A i sto bi onaj Adnan koji se od onda koliko kontam vise ne pojavljuje ovde kvario reputaciju postenog prodavaca stripova.Ne znam ali cela prica deluje jako uverljivo.Ja verujem da se onako zbilo.
Uostalom ima on i svoj forum pa se može vidjeti što je sve pisao o članovima ovog foruma |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 17:31:24
|
quote: Originally posted by _saruman_
Tada nisam bas pratio forum, pa sam danas prvi put procitao pomenutu temu. I sta se prvo primeti? Koliko su se ljudi primili u ulogu virtuelnih detektiva : "Ma Zvonko nije poslao pare vec prazan CD", "Znas da Porter ima mailove od njega", "Adnan je isao da se vidi sa Zvonkom, dakle taj zaista postoji" "Znamo da je Zvonko poslao laznu potvrdu" "Vidis da forumas XYZ lepo kaze da oni definitivno pisu sa iste adrese a i napisano da im je obojici u isto vreme bio zauzet telefon" "Utvrdili smo da covek sa tim i tim imenom ne zivi nigde u Austriji" itd itd itd... a niko u stvari nije prisustvovao nijednom njihovom razgovoru, video mail, CD, potvrdu, uplatnicu da su pare vracene niti bilo sta vezano za slucaj, dokaz da bilo ko postoji ili ne postoji. Ljudi su citave sate provodili proucavajuci postove i trazeci resenje misterije a da nisu znali ni da li se sve to actually desilo ili je neko napravio odlicnu zezanciju.
Ne znam ali ne verujem u tvoju verziju jer onda bi i Porter i Markos slagali neke stvari,pogotovo Porter,koji je koliko kontam ovde uvazeni clan.A i sto bi onaj Adnan koji se od onda koliko kontam vise ne pojavljuje ovde kvario reputaciju postenog prodavaca stripova.Ne znam ali cela prica deluje jako uverljivo.Ja verujem da se onako zbilo.
Uostalom ima on i svoj forum pa se može vidjeti što je sve pisao o članovima ovog foruma
Na koga mislis??? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 05/02/2010 : 18:26:46
|
quote: Svašta. Drugim riječima po tebi su se među ostalima Porter i Markos zajebavali? Mislim da bi trebao još jednom polako u miru pročitati cijeli topic.
Ja i jesam pazljivo procitao ceo topik i mnoge stvari tu nisu logicne... then again, sigurno se desilo onako kako je i napisano. |
|
|
_saruman_
New Member
Croatia
203 Posts
Member since 07/10/2009 |
Posted - 05/02/2010 : 18:48:22
|
Uostalom ima on i svoj forum pa se može vidjeti što je sve pisao o članovima ovog foruma
Na koga mislis???
pa na gospodina iz Tuzle |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/02/2010 : 19:10:41
|
Na koga mislis???
pa na gospodina iz Tuzle
Nemoj da pricas da ima,nisam znao i sta je pricao tamo za ovo sve?Moze ukratko?Znaci jos uvek prodaje stripove? |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/02/2010 : 19:22:28
|
quote: Originally posted by manhunter
Vi bas volite da quotujete 5-6 posta odjednom? :P
Slucajno uziveli smo se u celu pricu pa nismo ni primetili da to radimo. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 24/06/2012 : 22:13:53
|
Ljudi, jel ikog zeznuo onaj sa stripovibanjaluka foruma? Ne znam ko je to, a žekim da kuoim od njega jedan strip. Preko mejla mi je izgledao skroz OK. |
?????? ? ??????? |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 24/06/2012 : 23:35:33
|
quote: Originally posted by Ajkula
Ljudi, jel ikog zeznuo onaj sa stripovibanjaluka foruma? Ne znam ko je to, a žekim da kuoim od njega jedan strip. Preko mejla mi je izgledao skroz OK.
Gdje ćeš njega u ovaj topik Nema brige kad posluješ sa stripovi-banjaluka |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 24/06/2012 : 23:58:32
|
quote: Originally posted by swamp thing
Ljudi, jel ikog zeznuo onaj sa stripovibanjaluka foruma? Ne znam ko je to, a žekim da kuoim od njega jedan strip. Preko mejla mi je izgledao skroz OK.
Gdje ćeš njega u ovaj topik Nema brige kad posluješ sa stripovi-banjaluka
Bio sam u pravu , ali sam ipak morao da proverim. |
?????? ? ??????? |
|
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1615 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 25/06/2012 : 09:00:11
|
Zoka je regularan skroz. Uzimaj bez bojazni. |
Elvis has just left the building! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 25/06/2012 : 23:51:43
|
Lopov svjetske klase. Toliko je bio bezobrazan da mi je poslao 490 stripoteka nakon samo jednog mail-a,bez ijedne uplaćene kinte. Strašno. U svojoj izopačenosti trudi se naći nekakav usputni prevoz za naručene stripove tako da se izbjegne dodatni trošak poštarine. Ne znam kako może mirno spavati nakon takvih podlosti. Uvijek prvo izruči stripove a onda za uplatu kaže " samo opušteno..." . Fuj. Mogao bih ovako nabrajati još dugo ali ne mogu više muka mi je. Ne znam,da je još koji takav propalitet u Banja Luci možda bi postala poznatija od Laktaša... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 25/06/2012 23:53:00 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12490 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 26/06/2012 : 10:22:15
|
quote: Originally posted by bagi
Lopov svjetske klase. Toliko je bio bezobrazan da mi je poslao 490 stripoteka nakon samo jednog mail-a,bez ijedne uplaćene kinte. Strašno. U svojoj izopačenosti trudi se naći nekakav usputni prevoz za naručene stripove tako da se izbjegne dodatni trošak poštarine. Ne znam kako może mirno spavati nakon takvih podlosti. Uvijek prvo izruči stripove a onda za uplatu kaže " samo opušteno..." . Fuj. Mogao bih ovako nabrajati još dugo ali ne mogu više muka mi je. Ne znam,da je još koji takav propalitet u Banja Luci možda bi postala poznatija od Laktaša...
|
?????? ? ??????? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 26/06/2012 : 13:03:21
|
Ima koji kradu belu tehniku, pljačkaju pare, utaje porez, navijaju za Željezničar, prevare čoveka za stripove... Svakakva bagra živi u toj Banja Luci... |
?????? ? ??????? |
|
|
zokalav
Senior Member
2036 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 27/06/2012 : 11:45:09
|
mene je najvise zezno zokalav hahahahaha hvala svima na komentarima, koliko poslujem i prodajem stripove niko do sada me nije prevario, konkretno govorim o blogu stripovi banjaluka,uvijek posaljem stripove kolekcionaru prije nego [to uplati i naknadno mu javim koja je cijena stripova sa postarinom ako je ta opcija dostave u pitanju, meni je veci problem to sto izlazi dosta izdanja a kolekcionari ipak nemaju novac za sve pa se neceg moraju i odreci hvala svima na dosadasnjoj saradnji pozzzz zokalav - aresen lupen ziveliiii |
|
|
zokalav
Senior Member
2036 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 27/06/2012 : 13:11:28
|
quote: Originally posted by zokalav
mene je najvise zezno zokalav hahahahaha hvala svima na komentarima, koliko poslujem i prodajem stripove niko do sada me nije prevario, konkretno govorim o blogu stripovi banjaluka,uvijek posaljem stripove kolekcionaru prije nego [to uplati i naknadno mu javim koja je cijena stripova sa postarinom ako je ta opcija dostave u pitanju, meni je veci problem to sto izlazi dosta izdanja a kolekcionari ipak nemaju novac za sve pa se neceg moraju i odreci hvala svima na dosadasnjoj saradnji pozzzz zokalav - aresen lupen ziveliiii
Poverljivo. otkrio sam da je ovaj zvezdaš P.S. Meni šalješ Mačka Frica |
?????? ? ??????? |
|
|
zokalav
Senior Member
2036 Posts
|
Topic |
|