forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Ultimate X #1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 05/02/2010 : 10:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Jeph Loeb i Arthur Adams.

Vrlo dobar broj, toliko da ću čak morati provjeriti Marvelovu prethodnu zbrku zvanu Ultimatum, ali strip sasvim dobro funkcionira i bez njega.
Jeph Loeb se najzad sabrao i izbacio solidan broj.

A Arthur Adams? Legenda iz 80-ih i 90-ih, savršen crtež, danas ih više ne prave takve. Mislim da ima neko novo izdanje Asgardian Wars-a, nevjerojatna vještina.

www.stripgen.com

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 05/02/2010 : 11:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
nemoj ultimatum. mislim meni je finch ok ali to je nevjerovatno loše. svake tri strane neko umre i to je to. ne treba to nikome.
(he, he. a imam kuči hc. pametan sam ja)

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 05/02/2010 : 14:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Koliko god da su se ljudi trudili sa sa stotinama brojeva iz ultimate marvela, Loebu je trebalo samo 5 brojeva da posalje sve u wc solju. Najvise je fasovao X men strip tako da se cudim da ga pokusavaju objaviti s obzirom da je vecina relevantnih likova mrtva. Ovaj teenage Wolverine nije ni blizu orginala

Loeb nabij se na kurac

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 05/02/2010 : 17:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
pa nije bilo samo pet brojeva. on je to počeo več u ultimates 3. i koji si original mislio? original wolverine
iz regular marvel u,, original ultimate wolverine ili daken-a koji je sin u regular marvel u.? meni je u stvari prvi broj ovoga bio ok. kitty je odlična, a mali če vjerovatno bit antipatičan emo klinac par brojeva i onda če se vratit tata logan.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/02/2010 : 17:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Da, za Loeba je čitljivo. I prelepo crtano. A snuff stip Ultimatum zbilja treba preskočiti.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 05/02/2010 : 18:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

pa nije bilo samo pet brojeva. on je to počeo več u ultimates 3. i koji si original mislio? original wolverine
iz regular marvel u,, original ultimate wolverine ili daken-a koji je sin u regular marvel u.? meni je u stvari prvi broj ovoga bio ok. kitty je odlična, a mali če vjerovatno bit antipatičan emo klinac par brojeva i onda če se vratit tata logan.

Dobro zaboravio sam spomenuti ultimates 3
i dobro zar je bitno jel ultimate wolverine ili regularni, neke velike razlike bas i nema
I dao Bog da se tata Logan sto prije vrati

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 07/02/2010 : 13:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Evo procitao sam i jos ponesto iz ultimate comics-a
Spiderman se pretvorio u pravu teenage sapunicu, sve je manje superhero shit-a a sve vise podsjeca na seriju tipa Beverly Hills
Ultimate Avengers - hmmm ako mi ista moze ici na zivce to je zanemarivanje kontinuiteta u stripovima... Koliko Origin od Ultimate Ironmana ima veze sa ostalim stripovima pojma nemam, al evo mu brata koji je, pazi sad ovo, 10 puta pametniji od njega, War Machine Rodhey kao sadisticki black ops kreten, i ostale kopije orginalnog tima koji po pravilu su nevjerovatno uobrazeni i jedva cekamo da pocnu umirati. A tu je i famozni cosmic cube koji ima moc da izokrece stvarnost... moze biti da mnogi poginuli samo cekaju da izbace ruke iz svojih grobova...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000