Gledajuci neki stari intervju Milana Mladenovica, palo mi je napamet da otvorim ovaj topik. Ostavite vase favorite, mozete i neko obrazlozenje dati, pa bismo mogli napraviti i neki poll od predloga, ukoliko interesovanje bude zadovoljavajuce.
Hvala ti prije svega sto ovaj topic nisi otvorio pod poll opcijom. Gledajuci sa svoje osobne tocke , ovo bi bili bendovi koji su da se takvi i nazivaju .
Traju preko 30 godina, pa iako iza sebe imaju samo 4 studijska albuma, to je muzika koja ce nadziveti mnoge zvezd(ic)e. Chist r'n'r zvuk Krleta i Ilketa sa ekipom - za mene nema vecih i boljih u Srbiji i ex Yu.
Odmah uz njih Jelici - velika, velika YU grupa, koju poshtujem kao roditelje.
Volim i Osvajache uvek da poslusham, Kerber, Divlje jagode, Kraljevski apartman i moramo spomenuti i mlade naslednike Art diler (chuce se tek za njih, polako...)!
najveći bend sa Balkana-Azra odlični još:Animatori,Prljavo Kazalište(prva4cda),Zabranjeno Pušenje,Majke,Pipsi,Električni orgazam,EKV,Metessi&Zvijezde...
EKV Partibrejkersi Zabranjeno Pušenje (!!!) Riblja Čorba... To su neki od mojih favorita.
Šta se tiče vako hard rock/metal bendova: Osmi Putnik Crna Udovica Divlje Jagode inače, ima dosta mladih i kvalitetnih demo bendova koji sviraju metal, al ne virujem da su poznati nekome tu sa foruma, pa ni nema možda smisla da ih navodim
Punk i slične šeme: Atheist Rap (iako ne znan di bi njih baš svrsta točno) Hladno Pivo (rani albumi) od novijih bendova mi se sviđa i Lude Krawe
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
inače, ima dosta mladih i kvalitetnih demo bendova koji sviraju metal, al ne virujem da su poznati nekome tu sa foruma, pa ni nema možda smisla da ih navodim
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!