forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 10/02/2010 : 15:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
Možda zavisi od prodaje Zekana? Ako se Zekan loše prodaje, to možda znači da bi se i Usagi loše prodavao.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 15:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
najbolja reklama za strip je ako ga izdaje fibra i siguran sam da će Zekan biti hit ove godine.U pitanju je FENOMENALAN strip, ja što ga više čitam sve mi je bolji, i u izdanju MC je nažalost poprilično nezapaženo prošao.
Jedan moj drugar je lepo rekao za njega:" čoveče ne znam kad sam poslednji put čitao ovako pametan strip "

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/02/2010 : 15:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja previše pričam, ali dobro. Ne, ja neću nastaviti Usagija.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 15:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Samo reci da li da ga očekujemo uskoro ili ne ?

Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 10/02/2010 : 16:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

najbolja reklama za strip je ako ga izdaje fibra

Tu se slažem!
Jedino mi je žao što više ljudi to ne uviđa, pa tiraži nisu veći...

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/02/2010 : 16:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne znam

Trouble will find me
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 16:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

najbolja reklama za strip je ako ga izdaje fibra i siguran sam da će Zekan biti hit ove godine.U pitanju je FENOMENALAN strip, ja što ga više čitam sve mi je bolji, i u izdanju MC je nažalost poprilično nezapaženo prošao.
Jedan moj drugar je lepo rekao za njega:" čoveče ne znam kad sam poslednji put čitao ovako pametan strip "

uopce nije u pitanju. "rijec je o", nista nije upitno

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ne znam

Draži si mi bio kad si bio pričljiviji.
Verovatno poučen iskustvom stanovitog člana koji se odaziva na ime Vronski , više se ne upuštaš u odavanje supertajnih informacija !

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

uopce nije u pitanju. "rijec je o", nista nije upitno

Ja tebe ništa ne razumem
Prevedi to na srpsko-hrvatski

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 17:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a vidim. evo jos jednom: u pitanju je nečiji život kad je ugrožen, u pitanju je izdavanje stripa kad ne znamo hoce li izaci... u pitanju je samo kad je nesto upitno. jel sad jasnije?
ovdje trebas reći "reč je o fenomenalnom stripu"

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ok, comprendo

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2010 : 22:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

a) Hoce.
b) 180 primjeraka u 3 mjeseca. Jeff Hawke neće:)

Prava šteta, Džef Hok je baš stripčina.Nekad sam ga strogo izbegavao u Superu, kao i Mort Cindera u Stripoteci ( u stvari izbegavao sam Def Hoka i u stripoteci), dok ih nisam "provalio".Genijalna ostvarenja.
Mort Cinder je objavljen,a nadam se da to čeka i Džordanovog junaka.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 12/02/2010 : 22:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Markose, hajde objavi Sophiju od Žeželja. ;)
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 13/02/2010 : 00:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Markose, hajde objavi Sophiju od Žeželja. ;)

[curunir mode on]Žeželjevu Sophiju. Nije Žeželj gradivna imenica pa da nešto bude "od Žeželja".[/curunir mode on]

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 13/02/2010 : 01:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote

Ali šta da čovek ima ćerku, ženu ili majku koja se zove Sofija? Moglo bi pogrešno da se shvati i obrni-okreni, dok mi ovde pričamo Žeželj mi je već sa sačmarom na vratima...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/02/2010 : 01:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

no ako bas ocete, kad je rijec o autorskim djelima, to je dopusteno reci: "si citao karenjinu od tolstoja?", iako je bolje tolstojevu karenjinu, dakako (molim da se suzdrzite od komentara "kao da ima jos neka karenjina")

no u ostalim slucajevima grozim se onog: "to mi je sin od brata", "knjiga je od ane" i sl. nakaznosti...

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 18/02/2010 : 20:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Već dugo nisam kupio Globus ali sam ga danas ipak morao uzeti - M.Š. i njegovi stripovi na četiri stranice, sa slikama, u koloru! :-) Popularizacija ide punom parom :-).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2010 : 20:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote

Još da sam uspio do kraja suzbiti taj njihov senzacionalizam...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 18/02/2010 : 20:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, ok je ispao tekst. Red drame malog čovjeka :-), red strasti, red priče o uspjehu. Dobro je, ne znam te osobno, ali uspjeh je jer nisi prikazan kao neki čudak koji se bavi budalaštinama za djecu nego kao normalan čovjek koji radi u, ajmo reć, hrvatskoj kulturi. I polako se strip probija u lifestyle rubrike. Potrebno je to, da se klinci navuku, da je to nešto za njih kul u osnovi, da se ne boje da će biti čudaci ako ih netko vidi sa stripom.
Dobar posao.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2010 : 21:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Trazio sam tekst na autorizaciju, pa sam ga dosta "umirio", tako da nije toliko los, ali nazalost, nisam mogao utjecati na opremu teksta, pa su tako naslovi i podnaslovi, blago rečeno, bezvezni (i netočni). Ali ok, to su sitnice u odnosu na pozitivni učinak teksta (sudeći po broju prevoditelja koji su mi se danas javili tražeći posao, globus čita jako puno ljudi:) )

Trouble will find me
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 18/02/2010 : 22:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
logičniji zaključak bi bio da globus čitaju nezaposleni ljudi :P
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/03/2010 : 12:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Znas, mi jesmo dosadni, ali smo srecom malobrojni. Pa ti ako imas da nesto kazes, najavis, ostavis neke naslovne strane na ovoj stranici... I tako...

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29357 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/03/2010 : 14:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Mislim da cu u utorak imati nesto za reci i pokazati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/03/2010 : 14:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
jel ima tko sken članka možda?
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/03/2010 : 15:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Hvala i u ime ostale cetvorice.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.54 seconds. Snitz Forums 2000