@rgorgiev druze hvala na podrsci, ovaj moj projekat je totalno ne komercijalan i stripovi predstavljaju poklon mojim drugarima koji su interni junaci u stripovima. Svaki strip ima 5 internih junaka i tiraz je 5 primeraka
ako se izrazio zelju u jednom od sledecih primeraka mozes biti "junak tozinog stripa" :)
@rgorgiev druze hvala na podrsci, ovaj moj projekat je totalno ne komercijalan i stripovi predstavljaju poklon mojim drugarima koji su interni junaci u stripovima. Svaki strip ima 5 internih junaka i tiraz je 5 primeraka
ako se izrazio zelju u jednom od sledecih primeraka mozes biti "junak tozinog stripa" :)
andjelt, nemas sta mnogo da ramisljas i razmatras, prijatelju, napravio si jako dobru stvar..jer, ovo je ODLICNO! I font je definitivno TO! Naravno! Svaka cast!
Ma ovo je užitak pratiti, i sve bolje je i bolje; nego, nikako da pitam - koji su kriterijumi potrebni da se uđe u magnifisent fajv? Rado bih ubacio nekolike fotke lepooke drugarice Tozi na mail, no - ne znam; bih li time kršio neka pravila?
Ma ovo je užitak pratiti, i sve bolje je i bolje; nego, nikako da pitam - koji su kriterijumi potrebni da se uđe u magnifisent fajv? Rado bih ubacio nekolike fotke lepooke drugarice Tozi na mail, no - ne znam; bih li time kršio neka pravila?
nema reda i pravila, posalji na andjelt@gmail.com , bude u jednom od narednih brojeva
ovo je mali koji mi je poslao ned_lynx i koji predstavlja kritiku onog sto radim :
Nezahvalnu si mi ulogu dodelio, forumski kolega; kako mi je potpuno jasno koliki si trud uložio, ne mogu ikakvu iskrenu kritiku dati, kad poštovanje za takav i toliki rad retko iko da shvata.
No, što mogu da primetim je da je izbor fonta naslova: pecaroške priče (Ariel koji je svuda prisutan), pogotovo efekti fotoshopa (valjda bevel i emboss) loš. Šta predlažem kao rešenje? www.dafont.com - riznica fontova; pravilno odabran font ne treba nikakav efekt, govori sam za sebe. Bojom i oblikom. Bez senki čak. I tako i najbolje izgleda.
Pozdrav, & sve najbolje,
Ned
hvala ti druze na konstruktivnoj kritici, potrudicu se
hvala ti druze na konstruktivnoj kritici, potrudicu se
Radi se, zapravo, o sugestijama; usput, nisam očekivo da ćeš obznaniti privatne poruke na Forumu. Ili mailove. Whatever.
Transparencija pre svega? Fine with me;)
Keep on goin';)
ma ne , bezveze, odavno cekam da mi neko da konstruktivnu kritiku ... uvek pitam ljude za misljenje ... stavio sam tvoj mail da bude podstreh za ostale , nadam se da se ne ljutis
KAD OTVORIŠ TO LADNO PIVO VLADO OLI DODAT MI GA TI
Danas sam konacno odstampao i ukoričio "Pecaroške priče" br. 5 i predstavljam vam prvog junaka iz tog broja moj drug Vlada "foteljas" zrenjaninskog Delhema. Inace odmeren dečko predan svom poslu i "Belo pero" u "Pecaroškim pričama"