forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 07/02/2010 : 21:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Daj nek me neko prosvetli i nek mi kaze koliko cini KI 9 u Trafici (redovna cena)???

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/02/2010 : 22:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Ja cekam Nasilje, pa cu onda
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/02/2010 : 22:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

Daj nek me neko prosvetli i nek mi kaze koliko cini KI 9 u Trafici (redovna cena)???

1800 a sa karticom je 1440 plus ako imas jos koji procenat koji se uvecava na svakih 2500 din.kupovine.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 07/02/2010 : 22:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

1800 a sa karticom je 1440 plus ako imas jos koji procenat koji se uvecava na svakih 2500 din.kupovine.

Hvala ti druze na info.
Ovih si mi dana vise puta dao potrebne odgovore.TNX

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/02/2010 : 07:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hvala ti druze na info.
Ovih si mi dana vise puta dao potrebne odgovore.TNX

U KI Zagor broj 9. imas i poznatu epizodu "Morske hijene" (ako se ne varam izasla u LMS broj 17.)
Uzeo sam u subotu u Novom Sadu bas lep primerak.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 08/02/2010 : 08:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
drupo sem tog stripa, sta ima??

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2010 : 11:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima poznata epizoda "Strvinar" ili "Lesinar" kako ga vec ko zove,ima jos nekih kratkih pricica nisu vredne pomena i ima na kraju knjige Buratinijev prolog o pricama u knjizi.Sto se tice prica devetka je najbolja do sad.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/02/2010 : 11:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ima poznata epizoda "Strvinar" ili "Lesinar" kako ga vec ko zove,ima jos nekih kratkih pricica nisu vredne pomena i ima na kraju knjige Buratinijev prolog o pricama u knjizi.Sto se tice prica devetka je najbolja do sad.

Devetka je OK. Samo da ti kazem - KI Zagora i DD bolje da ti kolega uzme u "Trafici" u Futoskoj ulici nego na SPENS-u. Imaju mnogo veci izbor i mozes izmedju vise knjiga izabrati bolji primerak za sebe.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 08/02/2010 : 12:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
E ja dok ne idem u RS ne mogu bas da biram. Sta dobijem to, pa ako je neki losi primerak, onda kupi jos jedan kad sam u RS.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2010 : 15:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:

Devetka je OK. Samo da ti kazem - KI Zagora i DD bolje da ti kolega uzme u "Trafici" u Futoskoj ulici nego na SPENS-u. Imaju mnogo veci izbor i mozes izmedju vise knjiga izabrati bolji primerak za sebe.

Uzeo ortak vec,malo je losiji uvez,nekako knjiga nije cvrsta,pricao sam o tome vec na Kol.DD topicu.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 14:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by pravedni

quote:

quote:

Uzeo ortak vec,malo je losiji uvez,nekako knjiga nije cvrsta,pricao sam o tome vec na Kol.DD topicu.

Uskoro izlazi KI Zagor knjiga 10. Idu sve bolje epizode!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 14:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ajde neka neko skenira najavu za kol.10.Ne mogu da docekam sutra da vidim.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Kada li će zvanično na trafike...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2010 : 17:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Kada li će zvanično na trafike...

Ko to zna,kad god ga najave bude za dve tri nedelje.Videcemo.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/02/2010 : 17:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
kad nece niko drugi,evo ja cu:
k.zagor desetka(mislim broj).
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 11/02/2010 : 17:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
ne znam da li je o ovome vec bila rec, ali. Ko crta ova naslovnice, uopste mi se ne dopadaju:-(((

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/02/2010 : 17:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam da li je o ovome vec bila rec, ali. Ko crta ova naslovnice, uopste mi se ne dopadaju:-(((

crta laurenti.
neznam,ali meni se po prvi put naslovna k.izdanja svidja.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 11/02/2010 : 17:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

crta laurenti.

Ma ne, ja sam mislio generalno naslovnice KI zagora. Znas ja sam jedan od onih koji jos uvek ne priznaju nista sem Ferrija i Donatellija

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 11/02/2010 : 17:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

crta laurenti.

Ma ne, ja sam mislio generalno naslovnice KI zagora. Znas ja sam jedan od onih koji jos uvek ne priznaju nista sem Ferrija i Donatellija

a ti si taj.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 11/02/2010 : 17:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma može da prođe, unutra su ionako originalne...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 11/02/2010 : 17:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
a ti si taj.

Jesam, jesam

quote:
Originally posted by profesor-inz

Ma može da prođe, unutra su ionako originalne...
[/quote]

ma znam da su i to bas dobro otiskane, ali spolja mi se ne dopada. Bas sam sad gledao i rubove i meni bi se bas dopalo da mesto (kad se sastave 9 KI) ova dva naslova vidim nesto poznatije (LMS 99 + jos nesto)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2010 : 18:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobra je naslovna,jos da se javi Brus i kaze koliko ima strana i koje su price unutra.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/02/2010 : 19:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobra je naslovna,jos da se javi Brus i kaze koliko ima strana i koje su price unutra.

- BOMBA PROFESORA VERIBADA (Nolitta/Ferri) 83
- NEPRIJATELJ IZ SENKE (Melloncelli/Bignotti) 52
- ZAGOR U NAPADU (Nolitta/Ferri) 161
- KLARK CITY (Melloncelli/Bignotti) 80

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/02/2010 : 20:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Jel ova najava izasla u specijalu?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 11/02/2010 : 20:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

crta laurenti.

Moj covek.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000