forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 crteži strip fanova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 09/02/2010 : 21:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
a ja izbrojao 6 prsta :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 09/02/2010 : 21:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Simao

Po ovim crtežima vidim, da dobro napreduješ sa stripom. Odlično. Jedva čekamo, da vidimo cjeli strip. Koliko stranica pripremaš?

Oko deset strana, ali imam masu obaveza, tako da stignem crtati sat, najvise dva, a to je malo.
Evo jedna vinjeta, Ciko je razocaran i odlazi Jedna skica Zagora jos neizbrusena...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/02/2010 : 21:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
imao bi s ove gole skice ferri uciti sto o proporcijama, a ostali o dinamicnosti... vec se vidi da ce biti strava crtez... moram priznati da mi se cak vise svidjas od fenomenalna Simaa...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 09/02/2010 : 22:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Radim tipske table npr. jedna: Zagor u akciji, kao prethodna skica. Zagor i ciko idu i svadjaju se ;imaju vec tri slicice ovdje.Grupne scene, sibacina, atmosfericne situacije , gdje je Ferri daleko ispred svih itd.
Razmisljam da uvedem i neke poznate prijatelje i neprijatelje, npr. Hagot mi je inspirativan, a i pojavice se uskoro u Italiji.Trazili su table bez teksta, tako da pokreti i likovi moraju biti izrazajni.
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 09/02/2010 : 22:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Kakve god nam dolazile priče u budućnosti kada vidim kakav će biti crtež znam da ću uživati. Samo naprijed!
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 09/02/2010 : 22:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by satko

Kakve god nam dolazile priče u budućnosti kada vidim kakav će biti crtež znam da ću uživati. Samo naprijed!

Hvala,bice mi zadovoljstvo. Mada u razgovoru sa nekim od crtaca vidim da je situacija i kod njih prilicno losa, recesija je ucinila svoje i nema posla ni za aktivne autore ,tako da cu najvjerovatnije sacekati pravi trenutak.Nazalost , ali to je realnost, Zagor ima najlosiji staff i kada Ferrija vise ne bude , mislim da ce to biti veliki udarac i gubitak jedne dimenzije.Zato vec postoje rezervne opcije kao Nuccio i Verni, ali pitanje je koliko oni kapaciteta i smeka imaju da zamijene Maestra kod starije publike.

Edited by - wolland on 09/02/2010 22:25:23
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 09/02/2010 : 22:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Za Wollanda:

Dobra ti je ta ideja da pokušaš biti aktuelan sa izdanjima u Italiji, neka urednici imaju sa čim porediti tvoj rad.

Jedna sugestija, riječ je o ličnom zapažanju pa nemogu biti u potpunosti objektivan ali mislim da će se bar neko složiti sa ovim što ću napisati. Potpuno si savladao Zagora, najviše liči na Ferrijevog, bolji si i od Vernija i od Nucija, šta misliš da neke od prepoznatljivih likova iz serijala, kao npr. Džimija Gitaru, braću Salivenove, Super Majka (ima još par takvih likova) pokušaš nacrtati svojim (Ferrijevskim) stilom da tako kažem ali da ne budu samo kopija Zagora. Da li me to oči varaju ili su svi gore pomenuti likovi potpuno slični Zagoru (razlika je samo u boji kose, načinu na koji im je nacrtana frizura, odjelu i sl.) odnosno samo se u nekim nijansama razlikuju o njega. Mislim da me shvataš a siguran sam da ćeš i uspjeti ako pokušaš.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 09/02/2010 : 22:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by satko

Za Wollanda:

Dobra ti je ta ideja da pokušaš biti aktuelan sa izdanjima u Italiji, neka urednici imaju sa čim porediti tvoj rad.

Jedna sugestija, riječ je o ličnom zapažanju pa nemogu biti u potpunosti objektivan ali mislim da će se bar neko složiti sa ovim što ću napisati. Potpuno si savladao Zagora, najviše liči na Ferrijevog, bolji si i od Vernija i od Nucija, šta misliš da neke od prepoznatljivih likova iz serijala, kao npr. Džimija Gitaru, braću Salivenove, Super Majka (ima još par takvih likova) pokušaš nacrtati svojim (Ferrijevskim) stilom da tako kažem ali da ne budu samo kopija Zagora. Da li me to oči varaju ili su svi gore pomenuti likovi potpuno slični Zagoru (razlika je samo u boji kose, načinu na koji im je nacrtana frizura, odjelu i sl.) odnosno samo se u nekim nijansama razlikuju o njega. Mislim da me shvataš a siguran sam da ćeš i uspjeti ako pokušaš.

Dobro si primjetio ,Ferri ima najvise cetiri tipa muskaraca , zene i svi su isti.Mnogo je teze kopirati nekog nego gurati svoj izraz koji kod mene vec postoji, ali kad sam vec odlucio prihvatiti izazov ici cu do kraja.
Npr. Nuccio je skidao Ferrija 5-6 godina dok nije upao u staff, a ja crtam par mjeseci tako da ima jos mnogo prostora za napredak.

Edited by - wolland on 09/02/2010 23:22:53
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/02/2010 : 00:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

imao bi s ove gole skice ferri uciti sto o proporcijama, a ostali o dinamicnosti... vec se vidi da ce biti strava crtez... moram priznati da mi se cak vise svidjas od fenomenalna Simaa...

Eto, ja ne rekoh ni riči!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/02/2010 : 00:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
šuti dok mudri zbore

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 10/02/2010 : 09:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

a ja izbrojao 6 prsta :)

Ha ha , bravo, ljudi se hvataju za sitnice, a ti si prvi primjetio pravu anomaliju Inace crtaci , a posebno Ferri cesto nacrtaju vise ili manje prstiju, ali ako saka stoji dobro , nema veze. Mada Talijani mi komentarisu dlake, trepavice i takve sitnice da se najezis

Edited by - wolland on 10/02/2010 11:27:07
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 10/02/2010 : 15:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
vise je bila sala, jer su negde pominjali sestoprste :) a ovde mi slucajno zapalo za oci.
a posto mislim da sam negde ranije reako da su ti crtezi odlicni mislim da nema potrebe da se ponavljam ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 11/02/2010 : 18:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Evo jos jedna olovka, radi se pomalo

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/02/2010 : 19:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
imas bas dobar potez rukom
sta ono erce, koliko dugo se bavis crtanjem kursevi, skole, i slicno....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/02/2010 : 20:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Prijatelju, nemoj se naljutit, vjerojatno bi ovo ispravija u tušu, ali eto pošto navijam za tebe da uletiš u posao, mala sugestijica... ciki je preduga desna ruka, tj nisko mu je lakat, eto...

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/02/2010 : 20:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a to mu je ruka?????????????

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 11/02/2010 : 20:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

a to mu je ruka?????????????

odličan je wolland, svidja mi se potez i sve, al eto, kad smo vec tu:)
Ne provociraj:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/02/2010 : 20:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
rekao sam i ja da je izvrstan. ali mislio sam da je ovdje dao zeru erotskog naboja

Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 11/02/2010 : 22:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Prijatelju, nemoj se naljutit, vjerojatno bi ovo ispravija u tušu, ali eto pošto navijam za tebe da uletiš u posao, mala sugestijica... ciki je preduga desna ruka, tj nisko mu je lakat, eto...

U pravu si druze, to je samo gruba skica, original mora biti anatomski besprekoran, iako cu Cikovu ljutitu ruku malo naglasiti radi efekta
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 15:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/02/2010 : 15:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

sta ono rece, koliko dugo se bavis crtanjem kursevi, skole, i slicno....

ako je profesionalna tajna, reci - profesionalna tajna

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 17:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sta ono rece, koliko dugo se bavis crtanjem kursevi, skole, i slicno....

ako je profesionalna tajna, reci - profesionalna tajna

Ma ne nije nikakva tajna, samo nisam procitao post.
Magistar sam slikarstva, crtam od malih nogu, a sada imam 28.
Go to Top of Page

wolland
New Member

Bosnia and Herzegovina
206 Posts

Member since 18/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 20:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wolland a Private Message  Reply with Quote
Posto vidim da je Marti tema na naslovnici, evo par fotki iz Alessandrinijevog studija u Italiji. Ne znam gdje da ih stavim, pa ako, moderator zeli, moze ih prebaciti.

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 12/02/2010 : 20:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Otkud ovo!?! Bio si tamo?

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 12/02/2010 : 20:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolland

Šta je s ustima?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000