forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2010 : 21:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by okiboki

Dobra je naslovna,jos da se javi Brus i kaze koliko ima strana i koje su price unutra.

- BOMBA PROFESORA VERIBADA (Nolitta/Ferri) 83
- NEPRIJATELJ IZ SENKE (Melloncelli/Bignotti) 52
- ZAGOR U NAPADU (Nolitta/Ferri) 161
- KLARK CITY (Melloncelli/Bignotti) 80

Wesskowaz.Da izasla je najava u specijalcu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 11/02/2010 21:00:54
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 07:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dobra je naslovna,jos da se javi Brus i kaze koliko ima strana i koje su price unutra.

- BOMBA PROFESORA VERIBADA (Nolitta/Ferri) 83
- NEPRIJATELJ IZ SENKE (Melloncelli/Bignotti) 52
- ZAGOR U NAPADU (Nolitta/Ferri) 161
- KLARK CITY (Melloncelli/Bignotti) 80

Wesskowaz.Da izasla je najava u specijalcu.

Bice ovo uzivanje citati...Prvi put sam citao "Klark siti" u Zlatnoj seriji" kada su na naslovnu stavili Texa a unutra bio Zagor!!!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/02/2010 : 09:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Sledeci broj je... bomba , retko vidjen dobar (integral) strip na ovim prostorima .
Sto se naslovnica tice, vise bih vole da se ture originalne. Ne da imam nesto portiv samih (od majstora) Laurentijevih, nego ne treba dirati istoriju. Kakva takva uteha je da svaka naslovnica odgovara trenutnom broju.

Edited by - kasper on 12/02/2010 10:01:46
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 10:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Sledeci broj je... bomba , retko vidjen dobar (integral) strip na ovim prostorima .
Sto se naslovnica tice, vise bih vole da se ture originalne. Ne da imam nesto portiv samih (od majstora) Laurentijevih, nego ne treba dirati istoriju. Kakva takva uteha je da svaka naslovnica odgovara trenutnom broju.

U sledecim knjigama tek dolaze legendarne avanture "Duha sa sekirom".Drago mi je sto se kod nas pojavilo ovakvo ultimativno izdanje! Nekih vecih zamerki nemam - "Veseljaci" samo napred!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 11:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Samo da ga valjano odrade.A sto se naslovnica tice,meni ok ovako imamo nesto novo a imamo i originale unutra.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 12/02/2010 : 11:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by kasper

Samo da ga valjano odrade.A sto se naslovnica tice,meni ok ovako imamo nesto novo a imamo i originale unutra.
[/quote
Tako je. A dobar je i potez sto mozes da vidis kada je ta epizoda po prvi put objavljena kod nas u izdanju "Lunovog magnus stripa" i "Zlatne serije",i pod kojim nazivom je izdata. Vecinu ovih starih epizoda imam u prvim brojevima LMS i ZS...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 14:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

[quote]Originally posted by kasper

[/quote
Tako je. A dobar je i potez sto mozes da vidis kada je ta epizoda po prvi put objavljena kod nas u izdanju "Lunovog magnus stripa" i "Zlatne serije",i pod kojim nazivom je izdata. Vecinu ovih starih epizoda imam u prvim brojevima LMS i ZS...

Dobro je to samo sto me malo buni posto je dnevnik mesao naslovnice kako je stigao.

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 12/02/2010 : 18:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
Kolika je cijena ovih izdanja u eurima i broj stranica ako moze :)

Nemam potpis...

Edited by - Magico_Vento on 12/02/2010 18:05:45
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/02/2010 : 18:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da je sledeći broj 11 pravi Zagor Integral Kako imam komplet glanc ZEX odlučuo sam se na varijantu da uzimam samo pojedine knjige, a to će svakako biti 11-ica u kojoj ide priča koja nije objavljena ni u ZS ni u LMS:
- LOVCI NA LJUDE (Nolitta/Ferri) 124
- DŽIMI GITARA (Nolitta/Ferri) 10
i legendarna priča koja se ujedno i prva pojavila na ovim prstorima u ZS 13 (nažalost totalno iskasapljena u minusu sa 60 strana)
- NASILJE U DARKWOODU (Nolitta/Ferri) 188
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 18:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Čudna odluka Bruce da uzimaš samo pojedine knjige, ja imam takođe ZEXT glanc, ali uzimaću i ovo...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/02/2010 : 19:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Čudna odluka Bruce da uzimaš samo pojedine knjige, ja imam takođe ZEXT glanc, ali uzimaću i ovo...

Ništa nije čudno Ovde je pre svega prisutan finansijski momenat, jer kao što znaš uzimam još dosta što drugo, a ova godina mi je nekako planirana samo za albume što se tiče HC, Libellus M.No i pojedine knjige Zagora, mada kakve priče idu retko koju ću preskočiti
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 20:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ništa nije čudno Ovde je pre svega prisutan finansijski momenat, jer kao što znaš uzimam još dosta što drugo, a ova godina mi je nekako planirana samo za albume što se tiče HC, Libellus M.No i pojedine knjige Zagora, mada kakve priče idu retko koju ću preskočiti

Razumem te , ja sam upravo zbog finansija i prestao da širim priču...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/02/2010 : 20:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ja sam je dosta suzio, na dalje videću kako će ići, za sada izbegavam dupliranja
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 20:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Uh kakve price idu uzimaces ti sve.
Bruce jel si siguran da u knjizi 11 ne ide i "Kuca straha"?

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/02/2010 : 21:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh kakve price idu uzimaces ti sve.
Bruce jel si siguran da u knjizi 11 ne ide i "Kuca straha"?

Pa ništ nije sigurno, ali s'obzirom da "Kuća užasa" ima 134 strana, sa njom bi 11-ica imala ukupno 456 stana samo strip i nekoliko stana ostalog, pa mi je logičnije da to bude bez te priče
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
U razgovoru sa ljudima iz redakcije saznao sam da će knjige ići i do 450 stranica, preko 500 neće, tako da je moguće da se pojavi i kuća užasa...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

U razgovoru sa ljudima iz redakcije saznao sam da će knjige ići i do 450 stranica, preko 500 neće, tako da je moguće da se pojavi i kuća užasa...

Ti to nesto k'o Vronski?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 12/02/2010 : 22:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Ne Vronski, Vronski 2

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ti to nesto k'o Vronski?

Pa da li ti ja izgledam kao gore spomenuti folirant?
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Razgovarao sam na prethodnom sajmu knjiga sa par predstavnika VČ, i po njihovim rečima odluka je da i kada na red dođu duže priče sa po 200 i kusur stranica ne pređu na objavljivanje jedne epizode, kako knjige ne bi izgledale tanko, već da i tada idu po dve duže. Tako ćemo imati knjige i do nekih 450 stranica. Inače pitao sam i za ritam objavljivanja, i oni sami kažu da imaju pritisak od čitaoca da kvalitet bude visok, tako da neće žuriti, i najverovatnije za sada idu 8 knjiga godišnje!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Nesto taj pritisak mi bas i ne uradja plodom.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/02/2010 : 22:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Ti to nesto k'o Vronski?

Pa da li ti ja izgledam kao gore spomenuti folirant?

Ma taman posla! Ti, kao politicar, nikako ne bi mogao da foliras.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/02/2010 : 10:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Razumem te , ja sam upravo zbog finansija i prestao da širim priču...

Ja nikada nisam uzimao "Zagor extra",jer vecinu tih prica imam u izdanju ZS i LMS. Kao da sam slutio da ce se jednog dana kod nas pojaviti ovakvo izdanje kao sto je KI Zagor!!
A knjigu broj 11. treba da imaju svi ljubitelji SBE,a ne samo fanovi Zagora! Nije mi jasno otkud tolika lavina kritika od pojedinaca na ovo izdanje,da smo to imali pre nekih dvadeset godina,kada su se ugasila izdanja "Dnevnika",drhtali bi od srece...
Izdanje ide hronoloski,imamo uporedni pregled italijanskih i nasih izdanja,propratni tekstovi su solidni,ja kao stari ljubitelj "Duha sa sekirom"sam zadovoljan sa KI Zagorom.
Bolje ne biti cepidlaka,vec bodriti ljude da istraju u ovom znacajnom izdavackom poduhvatu...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 13/02/2010 : 10:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav Pravedni, dobro jutro legendo... Čudi me da nisi bio zainteresovan za Extra Zagora,ZS I LMS su mnogo toga propustili i oskrnavili, tako da mi je i dalje extra najdraže izdanje, žao mi je što kolekcionarski ne ide brže, ali se nadam da će opstati...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/02/2010 : 11:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav Pravedni, dobro jutro legendo... Čudi me da nisi bio zainteresovan za Extra Zagora,ZS I LMS su mnogo toga propustili i oskrnavili, tako da mi je i dalje extra najdraže izdanje, žao mi je što kolekcionarski ne ide brže, ali se nadam da će opstati...

Pozdrav i tebi,prijatelju moj! Znam da su u izdanjima "Dnevnika" mnogi stripovi o Zagoru skracivani (primer - "Nasilje u Darkvudu" za 60.strana),ali to su kod nas bila premijerna izdanja,stripovi moga detinjstva,igrali su veliku ulogu u stvaranju7 popularnosti "Duha sa sekirom" na ovim prostorima,imali su velike tiraze,a ne treba zanemariti i momenat nostalgije...To su sve razlozi zasto zauzimaju posebno mesto u srcima nas starijih ljubitelja stripa!
Kod hrvatskih izdanja mi se ne svidjaju naslovi epizoda...jednostavno sam navikao da kazem "Nasilje u Darkvudu",i cudno mi i smesno zvuci naziv "Rat" za jednu od najcuvenijih epizoda Zagora (mada je to njen naziv i na italijanskom jeziku)...
Na "Veseli cvetvrtak" gledam kao na dostojnog naslednika legendarnih edicija ZS i LMS,i zato imaju moju punu podrsku. A ljudi se i trude da im ponuda bude sve bogatija,da svako moze pronaci nesto zanimljivo za sebe. Krenuli su i sa praksom izdavanja strip albuma,sto posebno pozdravljam...Sledeci album koji cu kupiti bice "Cetvorka iz ulice Bejker". I Doca mi je potvrdio da je to kvalitetno izdanje...
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000