Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4741 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Posted - 12/02/2010 : 14:57:12
|
quote: Originally posted by Gand
quote: Originally posted by drogsy
Iza mojeg usernamea stoji jedna duga priča (koja nema nikakve veze s drogom)
Imamo vremena, samo ti pricaj.
Pa, u sedmom razredu osnovne ja sam s jednim frendom u školi razmjenjivao neke stvari i kako nismo htjeli da drugi znaju što to mijenjamo pri upitu jednoga kolege rekao sam da se radi o popisima naših kupaca droge. I tako se taj naziv kasnije promjenio u drogu radi jednostavnosti, A DROGSY je ime našeg zajedničkog malog benda kojim smo izmišljali pjsmice da zajebavamo jednog lika. Može se reći da smo tim pjesmicama stekli slavu među nekoliko kvartova...Dakako ima još puuuuuuuuuuno potnkosti koje su popratile tu našu ''zezanciju'' , ali o tome možda neki drugi put |
Go kneel and weep
|
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 12/02/2010 : 22:50:49
|
Pa, u sedmom razredu osnovne ja sam s jednim frendom u školi razmjenjivao neke stvari i kako nismo htjeli da drugi znaju što to mijenjamo pri upitu jednoga kolege rekao sam da se radi o popisima naših kupaca droge. I tako se taj naziv kasnije promjenio u drogu radi jednostavnosti, A DROGSY je ime našeg zajedničkog malog benda kojim smo izmišljali pjsmice da zajebavamo jednog lika. Može se reći da smo tim pjesmicama stekli slavu među nekoliko kvartova...Dakako ima još puuuuuuuuuuno potnkosti koje su popratile tu našu ''zezanciju'' , ali o tome možda neki drugi put
Ehe - mladelacke price |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 13/02/2010 : 08:26:42
|
Pa, u sedmom razredu osnovne ja sam s jednim frendom u školi razmjenjivao neke stvari i kako nismo htjeli da drugi znaju što to mijenjamo pri upitu jednoga kolege rekao sam da se radi o popisima naših kupaca droge. I tako se taj naziv kasnije promjenio u drogu radi jednostavnosti, A DROGSY je ime našeg zajedničkog malog benda kojim smo izmišljali pjsmice da zajebavamo jednog lika. Može se reći da smo tim pjesmicama stekli slavu među nekoliko kvartova...Dakako ima još puuuuuuuuuuno potnkosti koje su popratile tu našu ''zezanciju'' , ali o tome možda neki drugi put
Lijepa priča, ali možda malo prekratka. Nadajmo se da će Gand biti zadovoljan! |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 13/02/2010 : 17:23:01
|
Postoji li kakav snimak,demo,album?Volio bih chuti. |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts