forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus - NAGRADA VJERNIM KUPCIMA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/02/2010 : 19:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ipak imam granicu.zamisli da kupujem z.s i l.m.s,tad bi bio antialkoholicar.em skupo,em pozutelo,samo je nostalgija ostala,a zbog nje mi se neostavlja pice.

Negde mora da se postavi granica,bolje to nego da pijes Sveps kao pojedinci
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/02/2010 : 19:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

@rgorgiev
I ti procitaj svoj potpis :)

Ja sam napisao, a i Markos na prethodnoj stranici, tako da svaka dalja rasprava na ovu temu nece moci. Vazi ZA SVE, osim eventualno ne za Markosa, koliko sam ukapirao, nega ne mogu da banujem (shit) ;)

Otiso mi oftopic na temu pijanstava pre nego da vidim tvoj. Necem vise a popust pozdravljam i raduje me.
12%,malo li je,jos ako se uzme u obzir da uzimam bukvalno sve(ne mislim samo na Bonelli,vec i na LB Biblioteku,Klare,Spiroua...)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev
i ti "dado" dobiti na popularnost, ali nazalost ne pozitivnu.

Oprosti, zelis da topic ostane na temi a istovremeno me prozivas.
Kad budes vidio da sam ja nekoga prozvao, provocirao i slicno, slobodno i mene strpaj u takav kos.

quote:

Sad mi je i jasno "dado" sta si mislio s pitanjem "Od koga si nabavio Martije???" - Nisam od "dveribada".

Oprosti ali kakve veze to ima s njim? Nisam skuzio? I osobno mi je apsolutno svejedno od koga si i kad nabavio nesto.
Zar bi mi to trebalo biti bitno?
Ti si mene pitao je li ima odredjenih kompleta, jer si nabavio MM komplet i htio bi i neke druge.
Mene je zanimalo zasto ne pitas to u prodajnom mjestu gdje si vec kupio ta izdanja, imaju li oni to sto trazis.
No kad si rekao da si kupio od poznanika onda sam skuzio da nisi kupio u nekoj striparnici.

quote:

Protiv vas dvoje nemam nista (razmenio s oboma po jedan PM), ali nemojte forum i clanove foruma koristiti kao medijum.
Citaj potpis:-)))

Mogu samo ponoviti: Kad budes vidio da sam ja nekoga prozvao, provocirao i slicno, slobodno i mene strpaj u takav kos.
Koliko ja znam clanove foruma ne koristim ni zasto, pisem informacije vezane za Libellus i odgovaram na pitanja,
isto tako vezana za Libellus. S vremena na vrijeme pisem i u topicu o sportu i to je to.
Ako ti nesto vidis i primijecujes sto ja nisam, slobodno mi ukazi na to...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by rgorgiev
i ti "dado" dobiti na popularnost, ali nazalost ne pozitivnu.

Oprosti, zelis da topic ostane na temi a istovremeno me prozivas.
Kad budes vidio da sam ja nekoga prozvao, provocirao i slicno, slobodno i mene strpaj u takav kos.

quote:

Sad mi je i jasno "dado" sta si mislio s pitanjem "Od koga si nabavio Martije???" - Nisam od "dveribada".

Oprosti ali kakve veze to ima s njim? Nisam skuzio? I osobno mi je apsolutno svejedno od koga si i kad nabavio nesto.
Zar bi mi to trebalo biti bitno?
Ti si mene pitao je li ima odredjenih kompleta, jer si nabavio MM komplet i htio bi i neke druge.
Mene je zanimalo zasto ne pitas to u prodajnom mjestu gdje si vec kupio ta izdanja, imaju li oni to sto trazis.
No kad si rekao da si kupio od poznanika onda sam skuzio da nisi kupio u nekoj striparnici.

quote:

Protiv vas dvoje nemam nista (razmenio s oboma po jedan PM), ali nemojte forum i clanove foruma koristiti kao medijum.
Citaj potpis:-)))

Mogu samo ponoviti: Kad budes vidio da sam ja nekoga prozvao, provocirao i slicno, slobodno i mene strpaj u takav kos.
Koliko ja znam clanove foruma ne koristim ni zasto, pisem informacije vezane za Libellus i odgovaram na pitanja,
isto tako vezana za Libellus. S vremena na vrijeme pisem i u topicu o sportu i to je to.
Ako ti nesto vidis i primijecujes sto ja nisam, slobodno mi ukazi na to...

Nisam hteo nista drugo, nego mi se ucinolo da je ovaj topic, ne tvojom greskom, nazalost izgubio namenu.
Nemam prava i namere (a ni zelje) bilo sta medzu vas razgoriti.
Zbog toga jos jednom (kako bih prduzio cilj topica) - AKCIJA - TOP. Kamo da svi to rade, pa ko sta hoce neka kupuje. Ja se licno resio da kupim sva libellusova izdanja (i to po aktielnoj ceni, a ako bude popusta jos bolje)

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

@rgorgiev
I ti procitaj svoj potpis :)

Ja sam napisao, a i Markos na prethodnoj stranici, tako da svaka dalja rasprava na ovu temu nece moci. Vazi ZA SVE, osim eventualno ne za Markosa, koliko sam ukapirao, nega ne mogu da banujem (shit) ;)

Oprosti, tesko je kad te netko iznebuha prozove ne odgovoriti, no istina takve stvari treba sasjeci u korijenu.
Cinjenica je da ja vise ne mogu otvoriti nikakav topic o Libellusu a da ne doje par ljudi koji su tu samo da bi
provocirali. Ili postavljali pitanja na koja ih odgovor uopoce ne zanima jer oni vec sve znaju.

Meni je svejedno zbog mene osobno, neka pisu sto hoce kad hoce, ali valjda nebi trebali i gdje hoce.
Jer se u tom slucaju gubi smisao otvaranja ovakvog topica i sprijecava normalna komunikacija s kupcima
koji zele cuti novosti ili informacije oko izdanja koja ih zanimaju.
Osim toga, mozda sam ja priglup i ne kuzim, ali kljucanjem nekog topica ne sprijecava se i njegovo citanje,
nista se ne sakriva, kako neki tvrde, samo se sprijecava daljnje pisanje.
Prema tome napravite kako mislite da je najbolje.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25557 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nisam ja ni rekao da cu zakljucati topic, vec da se svi drzimo teme.

Eto, na primer, mene zanima da li je nesto vec otislo za BG, posto sam sledece sedmice najverovatnije tamo par dana. Cisto da iskoristim snizenje, iako nisam veran ;-).

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto, na primer, mene zanima da li je nesto vec otislo za BG, posto sam sledece sedmice najverovatnije tamo par dana. Cisto da iskoristim snizenje, iako nisam veran ;-).

Hot-info. U cetvrtak stize. Javio mi .... pricali smo telefonom, posle cetvrtka ja treba da podignem svoje.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da bi do kraja tjedna trebalo. Danas su pokupili robu, pa ce u ponedjeljak na carinu...
Inace, ako budes kupio izdanja u BG zvat cu carinu u CH, da te dobro pretresu na granici, moras platiti carinu.
A mogao bi i one na HR granici, samo pripremi sitni novac...

Edited by - Dado on 12/02/2010 19:37:10
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

jeste, ima posebno odvojeno za tebe. popust od minus 70 odsto

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25557 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nisu to krompiri, vec stripovi..

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Menjas sir za krompire i imas razliku
say cheeseeeee

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25557 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/02/2010 : 19:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

To mu dodje 190kn po stripu???

Pa ako je to samo za mene-moze!!! ;)

Ontopic:znaci u cetvrtak u Darkvud!!!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hihihi sto bi Renky rekao...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/02/2010 : 19:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Curunir

To mu dodje 190kn po stripu???

Pa ako je to samo za mene-moze!!! ;)

Ontopic:znaci u cetvrtak u Darkvud!!!

pa, buduci da si ovim polozio nizu matem. razinu drzavne mature, popust ti se povecava na minus 40 posto
ali, kako vidis, imas jos i carinu...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 12/02/2010 : 20:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mislim da bi do kraja tjedna trebalo. Danas su pokupili robu, pa ce u ponedjeljak na carinu...
Inace, ako budes kupio izdanja u BG zvat cu carinu u CH, da te dobro pretresu na granici, moras platiti carinu.

nije valjda da se placa carina na stripove kad ih izvozis iz HR?
nemojte me plasiti, ja kad ih kupim vozam ih iz HR u BiH pa ponovo u HR pa iz HR u EU znate li vi koliko bi to bilo samo eurica na carinu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2010 : 20:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Colt

Uzmimo u obzir tvoju teoriju da jesu. Mozes do sutra to ponavljati i cisto sumnjam da ce se neko zbog toga cele noci prevrtati po krevetu. Libellus nema konkurenciju u onome sto radi (HC Bonelli - odredjeni junaci) i logicno je da mogu da postavljaju cenu u odnosu na projektovane troskove. HC u stvari i jeste pitanje prestiza, nece niko odvajati od usta detetu da bi kupio kolekcionarskog Zagora, Texa ili Ken Parkera : kupuju oni koji to mogu sebi da priuste.

Točno.Ja im to uopće niti ne zamjeram.Čak im i čestitam na poslovnom potezu.Samo sam pokušao sebi objasnit zbog čega kupujem te stripove.Odnosno,ako to i je prestiž(što god to značilo),meni je to čista masturbacija.Nadam se samo da ovi koji kupuju iz prestiža,uživaju kao ja u masturbaciji.Ništa više.

Hoćeš da kažeš da je masturbacija dobra za ljude u mojim godinama, zbog prostate?
Onda ja sa svojih, trenutno, 130 primeraka, nemam nikakve bojazni!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 13/02/2010 : 18:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav,imam nameru u provratku za Nemacku(krajem nedelje,da svratim u Libellus prodavnicu,mogu li stripove da platim u Evrima ili iskljucivo u domacoj valuti i moze li neko u par reci da mi objasni kako najlakse da nadjem Gajevu ulicu(dolazim Autoputem iz pravca BG za ZG)Unapred zahvalan na svakom odgovoru.
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5954 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 13/02/2010 : 18:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Conspirito

Pozdrav,imam nameru u provratku za Nemacku(krajem nedelje,da svratim u Libellus prodavnicu,mogu li stripove da platim u Evrima ili iskljucivo u domacoj valuti i moze li neko u par reci da mi objasni kako najlakse da nadjem Gajevu ulicu(dolazim Autoputem iz pravca BG za ZG)Unapred zahvalan na svakom odgovoru.

Nisam vozac pa ti ne mogu najbolje objasniti kako uci u sam grad ali dovoljno je pratiti table s natpisom "centar" i nemres se zgubiti. A kad dodjes do samog grada Gajevu nebi trebalo biti problem pronaci (jedino je parking problem, prije ces dobiti na lutriji nego naci slobodno mjesto pa najbolje da parkiras u nekoj garazi, npr. Glavnom kolodvoru). Evo ti karta lokacije kad si vec u samom gradu:

http://www.sklibellus.com/gdje_smo.php

Sto se eura tice ima nekoliko u mjenjacnica u blizini ducana ali u biti moguce je platiti i u eurima ako ne stignes razmjeniti lovu.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/02/2010 : 23:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. siđeš na zagreb jug
2. kada pređeš preko mosta(pruga) ideš tom cestom (3 trake)ravno do kraja pa skreneš lijevo
3. onda na semaforu desno
4. ideš preko mosta (rijeka Sava) pa na 3-em semaforu lijevo
5. drugi semafor desno
6. kada prođeš ispod nadvožnjaka na semaforu desno
7. prođeš semafor pa na prvom sljedećem križanju(nema semafora) lijevo(ušao si u Gajevu)
8. prođeš 2 semafora i malo prije prvog sljedećeg križanja(nema semafora) se nalazi u haustoru striparnica Libellus

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19036 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/02/2010 : 08:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
više se kenja po Libellusu, više imaju razprodanih izdanja,ako to nije zanimljivo?
to je dokaz da je i negativna reklama ipak samo reklama.
Ajde Dade,nagradite dveribada color Tex2 izdanjem,zaslužio je čovjek.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/02/2010 : 15:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

više se kenja po Libellusu, više imaju razprodanih izdanja,ako to nije zanimljivo?
to je dokaz da je i negativna reklama ipak samo reklama.
Ajde Dade,nagradite dveribada color Tex2 izdanjem,zaslužio je čovjek.

Hvala na sugestiji.Da,reklama je reklama,drago mi je da si napokon shvatio.Jel mogiće da nisi skopčao da smo se sve to dogovorili?
Inače,vrlo ljepo od tebe da sugeriraš poklon,pravi si prijatelj,ali ne treba,hvala.Kupio sam si već taj strip u striparnici,ipak sam ja jedan od redovitih i cijenjenih kupaca Libellus izdanja,a vjerujem da si i ti.
Hvala još jednom.Ugodan vikend ti želim.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/02/2010 : 16:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

1. siđeš na zagreb jug
2. kada pređeš preko mosta(pruga) ideš tom cestom (3 trake)ravno do kraja pa skreneš lijevo
3. onda na semaforu desno
4. ideš preko mosta (rijeka Sava) pa na 3-em semaforu lijevo
5. drugi semafor desno
6. kada prođeš ispod nadvožnjaka na semaforu desno
7. prođeš semafor pa na prvom sljedećem križanju(nema semafora) lijevo(ušao si u Gajevu)
8. prođeš 2 semafora i malo prije prvog sljedećeg križanja(nema semafora) se nalazi u haustoru striparnica Libellus

lijepo si čovjeku objasnio
ja dodajem da u točki 7 pazi na tramvaj, a u 8 da moli boga za parking
sretno

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19036 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/02/2010 : 18:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pozdrav i tebi dveribade, slutio sam da si ti tu samo da dižeš prašinu za dobrim konjem, moram priznati da
si svoju ulugo odigrao perfektno i zato ti od srca hvala od guzouvlakuše tellera.
Hvala na ljepim željama,vikend je bio ugodan a tebi želim ljep radni tjedan gdje več bio i kako ga proveo.

ps:blago se Libellusu kad i največi kritiki kupe izdanje pre največih guzouvlakuša.
dveribad:teller 1:0

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/02/2010 : 22:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

pozdrav i tebi dveribade, slutio sam da si ti tu samo da dižeš prašinu za dobrim konjem, moram priznati da
si svoju ulugo odigrao perfektno i zato ti od srca hvala od guzouvlakuše tellera.
Hvala na ljepim željama,vikend je bio ugodan a tebi želim ljep radni tjedan gdje več bio i kako ga proveo.

ps:blago se Libellusu kad i največi kritiki kupe izdanje pre največih guzouvlakuša.
dveribad:teller 1:0

Čuj,zašto si dodjeljuješ ovu titulu?Ispada da sam te ja tako aposrofirao,a mislim da nisam,barem ne direktno?
Primjetno u tvojim postovima je da si veliki fan,što je tvoje pravo,a jedino čega se sjećam je par pokušaja neukusnog vrijeđanja upućenih meni.Jel griješim?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19036 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/02/2010 : 13:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Čuj, dok sam još na forumu i nisam bio baniran, izgleda da je ostalo samo na pokušajima vrijeđanja...
to mi je drago jer nije moj stil iako nekad reagiram previše euforično, nakraju se izpostavi da sam sa svima kojima
se zakačim na kraju u fer odnosu...a kod fanova često prevladaju emocije(vidi samo nogometne fanove svih boja i grupa),
pa tako i tebe gledam kao velikog stripfana koji se zakačio sa ljudima iz moje najoomilenije izdavačke kuče, pa ostati
sasvim neutralan ili nepogođen nije baš najlakše...nadam se da češ sa Dadama probati rešit problem(ako postoji)nisu oni
ipak neki mutivode i naduvanci da to nebi bilo moguće...u toj nadi obečavam da se u diskusiju među vama neću uključivat
a tebi kao i Dadama želim sve najbolje u poslu kojim se bavite.Pozdrav.

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000