forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/02/2010 : 18:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Poklepović novi trener Hajduka, jeeeee....
Koga zanima više evo link: http://www.net.hr/sport/page/2010/02/12/0573006.html?pos=n1

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/02/2010 : 09:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
gizdićeva knjiga

111 velikih utakmica Hajduka: Padali su United, Pao, Real i Ajax

Čekajući bijeli dim odluke o novom treneru čelnici Hajduka uz okupljeno mnoštvo uzvanika, od klupskih legendi do navijača promovirali su na svečan način u kino dvorani poljudskog stadiona još jednu vrijednu knjigu klupske biblioteke.

Užežin 99. rođendana, a najavljujući ujedno i program proslave velebne stote godišnjice koja nam pada točno za 365 dana, promoviran je još jedan ukoričeni uradak sportskog kroničara Jurice Gizdića pod naslovom “Hajdukove povijesne utakmice”.

Gizdić je na jedno mjesto sakupio novinske izvještaje sa 111 utakmica za koje je procijenio da su – povijesne.

Zašto 111, pitate se? Gizdić je objasnio da je Hajduk stogodišnjak, rođen 1911. godine...

A povijesnih utakmica ima zacijelo više nego 111. Međutim na jednom mjestu je sakupio trofejne utakmice a i mnoge veličanstvene pobjede makar bile potom demantirane porazima u uzvratima na europskoj sceni ili pak ostvarene u prijateljskim susretima.

Odavno smo pisali da je Hajduk prvak svijeta u prijateljskim ogledima, pa su se tako u Gizdićevu uratku našla izvješća i sa takvih podviga splitske momčadi kad su svladani i takvi velikani kao Manchester United sa 6:0, Panathinaikos sa 5:0, Real Madrid sa 4:2, Ajax sa 3:0 i 4:2 itd.

Knjigu su biranim riječima prezentirali predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar, prvi čovjek Uprave Joško Svaguša, glasnogovornik Nikica Vukašin, a posebno slovo o knjizi dali su i jedan od Hajdukovih kroničara Mijo Grabovac, te sam autor Gizdić.

Petroslav Sapunar je kazao:

- Mnoge su utakmice obilježile klupsku povijest i zahvalni smo autoru Gizdiću za njegov uporan rad. Vrijeme odmiče i ne čeka, pepeo zaborava pada, a cilj ove knjige je da otrgne fragmente iz povijesti i ostalih zapisane za sva vremena na jednom mjestu.

- Zahvaljujem autoru što je ovim uratkom mnoga imena izvadio iz zaborava. Posebno je dojmljiv bio istup predsjednika Svaguše koji je rekao:

- Neka vide mladi kako je to bilo, neka vide i sadašnji igrači kako se lipo sitit prošlosti i da je naježe kad iziđu na teren jer od njih očekujemo da napišu nove stranice naših povijesnih utakmica. Igrati za Hajduk nije stvar novca, nego je to čast i ja ću sa svoje strane kao predsjednik kluba na tome istrajati – poručio je Svaguša.

Knjiga je tiskana u nakladi od tisuću primjeraka, ali će po iskazanom interesu i nadasve sadržaju, zacijelo iziskivati tiskanje novih primjeraka.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/02/2010 : 09:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Hajduk slavi 99. rođendan! U toj prigodi točno u 12 sati u predvorju poljudskog stadiona bit će otkriven spomenik legendarnom Bernardu Bajdi Vukasu, a u 15.30 sati Hajduk će ugostiti Željezničar. Bit će to prva utakmica novog trenera Stanka Poklepovića, prilika da se počne upoznavati s momčadi (još nije odradio nijedan trening!), ali i igrači s njim.

Pretplatnici će moći besplatno na tribine, ostalima su cijene 20 (sjever), 40 (istok) i 60 kuna (zapad). Na Hajdukovu feštu najavljuju dolazak i navijači iz Sarajeva, nema sumnje da će tribine stadiona prvi put ove godine privuči značajan broj gledatelja.

Bit će to sedma pripremna utakmica splitskih nogometaša ove godine. Imaju četiri pobjede (Young Boys, Legia, Malaga B i Junak), te po jedan remi (Austria Beč) i poraz (Arka).

Prvo prvenstveno kolo na rasporedu je za dva tjedna, Udruženje prvoligaša odgodilo je početak za sedam dana, bit će to prilika Poklepoviću da se bolje upozna s momčadi do dvoboja protiv Slaven Belupa...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/02/2010 : 09:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ŠPACO SE VRATIO
'Imamo odličnu momčad koja može osvojiti Kup i igrati lijepi nogomet!'
'Svi koji me poznaju potvrdit će vam da ja imam dvije velike ljubavi. Moju suprugu i djecu, te Hajduk kao drugu ljubav. Činjenica da sam dobio ugovor na tri mjeseca nije važna'
-Svi koji me poznaju potvrdit će vam da ja imam dvije velike ljubavi. Moju suprugu i djecu, te Hajduk kao drugu ljubav. Žao mi je što ste puno čekali dok se donijela odluka, ali bilo je turbulentno, no sve je završilo i moramo se posvetiti poslu. Činjenica što sam dobio ugovor na tri mjeseca nije mi opterećenje jer je dobro zamišljeni projekt iznad svega - rekao je Poklepović koji se na Poljudu pojavio oko 17 sati i prije nego li je došao do novinara sjeo je na razgovor s čelnicima Hajduka.
Poklepović nije mogao potvrditi da će već u subotu poslije podne sjediti na klupi jer takav detalj ne smatar presudnim u ovom trenutku.
- Moguće je da utakmicu sa Željezničarom s klupe vodi moj pomoćnik Španjić, nismo još o tome razgovarali. Sigurno je da ja neću nekim svojim iznimno pametnim napucima promijeniti stav momčadi jer neću imati do tada ni jedan trening s njima. Ako Uprava bude željela, ja ću radi ukupnog dekora sjesti na klupu protiv Željezničara.

Koliko poznajete aktualni kadar s kojim raspolaže Hajduk?
- Prve informacije govore da Hajduk uistinu ima jako dobru momčad, a činjenica je da je prema svim izvješćima, posao koji je vodio Reja bio jako dobro vođen. Ja imam osjećaj da bih taj posao mogao nastaviti u cilju ostvarenja projekta, a to je primarno osvajanje Kupa i potom stvaranje igre koja će pružiti atraktivnost za oko gledatelja - naglasio je Poilepović, svjestan kakvi ga ciljevi očekuju.

Je li vam dobro došla odluka Udruge 1. HNL da se start proljetngo dijela prvenstva odgodi za sedam dana?
- Osobno mi se odluka dopada jer očito je da su vremenske prilike takve da ne bi pružile odigravanje dvoboja na kvalitetnim travnjacima. Uz to, meni daju mogućnost bolje upoznavanja igrača. Znate da sam ja trener koji želi poznavati svakog igrača u dušu. Kada spoznaš igrače u dušu onda točno znaš što i kako treba raditi - zaključio je Poklepović, u svom rječitom i prepoznatljivom stilu inaguracijsko predstavljanje.

Promocija Poklepovića bio je trenutak pun optimistčkih tonova u kojima su dominirali Svagušine poruke.
- Nikada nisam bio gubitnik, neću ni u Hajduku. Napravit ćemo veliki klub a ove stvari koje smo pokrenuli na njima ćemo do kraja istrajati. Ne želim da nas svađaju sa navijačima jer sa Torcidom želimo korektan odnos i zajednički graditi veliki Hajduk.

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 13/02/2010 : 21:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
Frane Matošić,Dragan Holcer,Jurica Jerković,Aljoša Asanović, i danas JURICA BULJAT!Dobio kapetansku traku Hajduka.Koja sprdnja od kluba,za ne virovat...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/02/2010 : 22:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

Frane Matošić,Dragan Holcer,Jurica Jerković,Aljoša Asanović, i danas JURICA BULJAT!Dobio kapetansku traku Hajduka.Koja sprdnja od kluba,za ne virovat...

Pa što nije Andrić igrao, obično ju on ima?

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 14/02/2010 : 20:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

igrao je i imao je i kad je izlazio dao ju je maestralnom jurici buljatu na sinovčićštimacpoklepovićev mig...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 14/02/2010 : 20:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

igrao je i imao je i kad je izlazio dao ju je maestralnom jurici buljatu na sinovčićštimacpoklepovićev mig...

Da, čudan izbor, no ajd, valjda bilo puno zamjena pa se tako poklopilo...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/02/2010 : 08:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Hajduk dovodi pojačanja:

· nizozemac Van Forme,

· turčin Nikaj Nemre

· nigerijac Obe Lewe.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/02/2010 : 08:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Hajduk dovodi pojačanja:

· nizozemac Van Forme,

· turčin Nikaj Nemre

· nigerijac Obe Lewe.

DA,DOVODI IH MENADŽER AJDEMI DUDLI

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 16/02/2010 : 11:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Hajduk dovodi pojačanja:

· nizozemac Van Forme,

· turčin Nikaj Nemre

· nigerijac Obe Lewe.

Ne nego Rumunj Radim Nakranu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/02/2010 : 10:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Hajduk dovodi pojačanja:

· nizozemac Van Forme,

· turčin Nikaj Nemre

· nigerijac Obe Lewe.

Hehehe, ovo su pojacanja koja je prvo dinamo doveo, to se odavno pricalo po ZGu...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 17/02/2010 : 20:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
Evo i vase stare garde ;)

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/02/2010 : 21:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Peruzović

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/02/2010 : 21:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

Moj sumještanin poginija u prometnoj... Torcida misli na sve!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/03/2010 : 23:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
jel dolazi tko u zapresic?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/03/2010 : 17:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
BIJELI DJELUJU MOĆNO

Tri boda Hajduka u Zaprešiću

Hajduk je na najboljem putu da postane hit proljeća, u dvije utakmice obje pobjede, razlika 8:0. Možda prerana prognoza ali su “bijeli” čvrsto zakoračili ka svome cilju, da stave stvari na svoje mjesto i postanu barem drugi na ljestvici ako je već Dinamo predaleko odmakao. Ambiciozan početak, naglašena ofenziva, nabujali motiv i sve to zarana na travnjaku u Zaprešiću pokazalo tko je pravi gazda na terenu.

Hajduk trkački djeluje moćno, da podignemo još jednom palac u vis priprema u Španjolskoj, zadovoljni što se naše percepcije s obale Marbelle nisu pretvorile u praznu tralala priču ili mjehur od sapunice. Na neupitnu fizičku sposobnost nadovezao se i pravi mentalitet, karakter momčadi pa je logično da su zaredali i golovi, da kvaliteta s papira se pretoči u djelo.

I to je sulkus ove utakmice u kojoj su se nastavile serije Intera i Hajduka, Inter u svom poraznom nizu, a Hajduk koji, zajedno sa završnicom jeseni, bilježi ukupno petu pobjedu za redom. Bilo je tu svega što bi zadovoljilo istančani ukus Hajdukova navijača, ono čemu teži trener Stanko Poklepović, a to je atraktivnost. Anasov tunel i Ibričićev lob mogu nači mjesto u bilo kojem nogometnom pregledu na globusu, a da se otvore vidici pobjede trebala je agresivnost neumornog Strinića.

Hajduk je bio jači i od samog sebe. U staru utakmice odrekao se takvog majstora kao što je Florin Cernat nazvavši ga – Pandžom te ga je morao sa pričuvne klupe zbog omaške u protokolu poslati na tribine. Ništa zato, 3:0 se briše.

SLAVEN ALFIREVIĆ

Marko Miščević / CROPIX

Danijel Subašić - – neocijenjen, besposlen.
Goran Rubil 6 – Nevidljivo pouzdan.
Ivan Strinić 7,5 – Otvorio je puteve pobjedi i zbog toga dobio prednost u odnosu na čarobnjaka Ibru u izboru za naj igrača utakmice.
Josip Skoko 6,5 – Nemojmo ga prebrzo slati u staro željezo, još ćemo mi zažaliti kad nam se ovog ljeta odseli kući u Australiju.
Matej Jonjić 6 – Pozitivan debi, b.o., bez osobitosti, bez opasnosti.
Jurica Buljat 6,5 – Doživio je da on bude gazda i neprikosnoveni zapovjednik mlađima oko sebe.
Marin Tomasov 7 – Laka koraka, desno krilo kao sprinterska pista, preskakao je protivnike kao zapreke, dojmljiv.
Srđan Andrić 7 – Neumorni tempaš koji je pretvorio u ništavilo suparnički vezni red.
Ante Vukušić 6,5 – Dobar, napasan, opet opravdava svoj izbor u početnu jedanaestoricu.
Senijad Ibričić 7,5 – Ibrakadabra, stigao je kao šlag na tortu.
Anas Sharbini 7 – Poklepović mu omogućuje da se oslobodi pritiska lijeve štrike u da uđe u sredinu, ponudi se za dupli pas. Njegov dribling, kroz noge “žutima”, također je čaroban trenutak Hajdukove glatke pobjede.
Sudac Cernatu: Ti nisi Pandža!
Utakmica u Zaprešiću kasnila je pet-šest minuta zbog bizarnog događaja. Naime, sudac utakmice Draženko Kovačić došao je do Hajdukove klupe s pričuvnim igračima, prišao Florinu Cernatu i rekao mu: - Ti nisi Pandža!
Pa naravno, u čemu je problem, začudio se Rumunj.

No, problem je u protokolu što je omaškom, propustom, greškom, tko zna kako u zapisnik s utakmice među pričuvama Hajduka s brojem 28 upisan Boris Pandža (koji zbog ozljede nije doputovao na ovo gostovanje) a time je izostao jedan od pričuvnih igrača s lica mjesta, slučaj je htio da to bude baš Cernat.
Pregledavajući uredno i autentičnost protokola sa stvarnim stanjem na licu mjesta Kovačić je uočio grešku. Nemogućnost da se promjeni zapisnik, greška se dogodila i nije bilo pomoći nego se Cernat morao udaljiti s klupe za pričuve.

Predstavnici Hajduka na klupi bili su Krešimir Mikulandra i sportski direktor Ivica Kalinić a sigurno će u Hajduku znati objasniti kako im se to dogodilo.
Inter Zaprešić – Hajduk 0:3 (0:1)

ZAPREŠIĆ – Stadion Intera, ŠRC Zaprešić. Gledatelja oko 3500. Sudac: Draženko Kovačić (Križevci) – 7.
Žuti kartoni: Balić i Golem (obojica Inter Zaprešić).
Strijelci: 0:1 Strinić (18), 0:2 Ibričić (60), 0:3 Ibričić (82).
Najbolji igrač: Ivan Strinić (Hajduk).
Inter Zaprešić: Delač (5), Golem (5), Balić (5), Cavrić (5) (od 64. Batarelo -), Budimir (5), Pecelj (5,5), Živko (5) (od 72. M. Šarić -), T. Šarić (5,5), Sivonjić (5), T. Jonjić (5), Emmanuel (5) (od 64. Bosec -).
Hajduk: Subašić (-), Rubil (6), Strinić (7,5), Skoko (6,5), Jonjić (6), J. Buljat (6,5), Tomasov (7), Andrić (7), Vukušić (6,5) (od 80. M. Ljubičić -), Ibričić (7,5) (od 90. Ah. Sharbini -), An. Sharbini (7) (od 73. Oremuš -).

Tijek susreta:

1 - Počeo je susret.

2 – Kako je Hajduk jurnuo od prve sekunde vidjelo se da nema namjeru dugo čekati nego odmah su “bijeli” poželjeli nametnuti svoj ritam, odmah su se svi preselili na polovicu domaćih.

4 – Pa ipak prvi pokušaj pripao je Interu u dodavanju Sivonjića i zaprešičkog Jonjića, potonji je zapucao iz daleka, neprecizno.

15 – Evo već drugog žutog kartona za domaće “žute”. Najprije je u 13. minuti požutio Balić, a onda je žutka zaradio i Golem. “Bijeli” su izmicali domaćima koji su onda posezali za prekršajima.

18 – Hajduk je došao u vodstvo i naplatio svoj ambiciozan početak. Agilni Strinić koji se nametao po lijevom beku/krilu osvojio je loptu protiv Golema, osvanuo iskosa prema budućem vratara Chelseaja i onda ga oštrim udarcem iskosa u suprotnu malu mrežu – probušio – 0:1, zasluženo vodstvo Splićana.

27 - “Bijeli” su imali veliku šansu da povise vodstvo kad je Ibričić uposlio Vukušića okomito kroz zadnju liniju domaćih. Vukušić je izbio sam na Delača ali je mladi vratar pokazao svoju darovitost, ušao je u šut i obranio. Akcija se nastavila, opet je pokušao Vukušić, ali su se već žuta tijela ispriječila na putu prema golu, pa je pokušao Anas zaključiti tu akciju pogotkom, ali je pucao neprecizno, a možda je mogao poslužiti bolje postavljenog Ibričića... Od svega ništa.

29 – Nakon nabujalih ambicija Hajduka eto ponešto i od Zaprešićana. Najprije su tražili da sudac Kovačić kazni žutim kartonom Juricu Buljata kad je ramenom odnio Živka u skoku, sudac Kovačić je pustio prednost iz koje se izrodio korner za domaće. A iz kornera ništa....

35 - Torcida glasna, Hajduk bolji, Inter bezopasan.

41 – Pola gola za Hajduk! Naime, Anas Sharbini je pucao iskosa s lijeve strane, lopta je prošla Delača i onda je u suprotnom kutu uklizao Tomasov u mrežu. Ne bi bio pogodak da Tomasov nije intervenirao ali je potez Tomasova bio – u ofsajdu. Međašnji sudac Darko Novoselnik iz Belišća pokazao je da imamo bolje arbitrne nego na UEFA sceni koji kojekakve ofsajde propuštaju u mrežu i pretvaraju u golove. Visoko podignuti barjačić označio je zaleđe strijelca Tomasova i nagnao službenog spikera u Zaprešiću da se ugrize za jezik. Brzo se ispravio: - umalo gol za Hajduk – javilo je s razglasa.

Poluvrijeme.

48 - U drugo poluvrijeme obe momčadi su izašle u istom sastavu.

54 - Bez većih uzbuđenja u Zaprešiću.

60 – Prazan notes u drugom dijelu dok Hajduk poveo sa 2:0. Bila je to blic akcija, točno na centru je Ibričić osvojio loptu u dvoboju sa Cavrićem, pokušao mu je prodati “šešir” ali je tom loptom pogodio u nos Cavrića i nokautirao ga. Cavrić je ostao ležati na travi a Ibričić je krenuo u solo prodor. Poslužio je na lijevo Anasa Sharbinija koji je potom izveo čaroban dribling, gurnuo je balun kroz noge Budimiru, i to su ti potezi koji Anas izdižu iznad prosjeka. Kad je Anas prošao kroz zid, kroz nemoguće, doslovce kroz Budimira, odigrao je povratnu za Ibričića koji je sa 6-7 metara imao vremena i prostora da se namjesti i plasira loptu u nezaštićeni dio mreže za novi gol Splićana.

75 – U jeku Hajdukove blage dominacije Inter se pokazao u ofenzivi kad je utekao mladi Bosece, izmigoljio se pažnji splitskih stopera da bi onda izgubio dah i korak te uputito pileći udarac koji je jedva doskakutao do Subašića da eto splitski čuvar mreže opipa balun na ovoj utakmici.

82 – Ulaskom Oremuša Hajduk je dodatno živnuo, tako da su ptencirana nastojanja “bijelih” da postignu što više pogodaka, a to im je uspjelo iz matnog poteza u režiji Senijada Ibričića. Polulijevo, nečuvan tempirao je lob udarac u suprotne rašlje što ubija u pojam i tako darovite golmane kao što je Matej Delač – 0:3.

Kraj!

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 06/03/2010 : 23:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

bio i vratio se

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/03/2010 : 23:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bio i vratio se

kako je bilo u metropoli?
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7537 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/03/2010 : 09:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Lijepa igra, sve divno, krasno za ove naše prilike, ali prokleto prekasno!!

Trebala je čitava jedna polusezona da bi se momčad uskladila što je stvarno previše. E sad treba izvući što se da izvući za ovu sezonu i pokušati ući u sljedeću kao jedan moćan, autoritativan klub bar za ove naše seoske prilike.

Nažalost to Hajduk zadnjih godina nikako ne uspijeva, gubi prvenstva u startu, uvijek je neka stresna atmosfera.

Valjda će se napokon posložiti garnitura u rukovodstvu koja neće izluđivati i igrače i navijače da nam Hajduk napokon bude onaj pravi za stogodišnjicu.
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 08/03/2010 : 15:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

bio i vratio se

kako je bilo u metropoli?

ugodno kao i uvijek,jedino nam je žao što više nema divljih svinja,baš su bili simpa!

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8337 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 08/03/2010 : 17:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
kako stvari stoje , dogodine gradski derbi u Splitu

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/03/2010 : 19:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedino nam je žao što više nema divljih svinja,baš su bili simpa!

da, obojica su vrlo kulturni
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 08/03/2010 : 21:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jedino nam je žao što više nema divljih svinja,baš su bili simpa!

da, obojica su vrlo kulturni

,dobra!

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/03/2010 : 23:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

kako stvari stoje , dogodine gradski derbi u Splitu

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page