forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Je li izdavacima mesto na forumu?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/02/2010 : 13:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Moje licno misljenje da ne treba da budu na forumima i to je moj stav .A ljudima koji dobro zaradjuju i pogotovo obezbedjuju egzistenciju u ovom poslu normalno da ce se boriti za sebe i da proguraju svoj proizvod bilo to na forumu ili obicnom buvljaku,ali to je i sustina svega dobro zaraditi a na ovom sajtu ih ima i previse.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/02/2010 : 13:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
naravno da im je mjesto
po moguucnosti da daju informacije o izdanjima u sljedeca 3 mjeseca :D da se narod pripremi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4774 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 17/02/2010 : 13:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Da, ali kao Ludens, Bookglobe, SA i do skora Veseli.
Svakom izdavacu moze da se posalje mejl sa svim pitanjima, sugestijama, kritikama i sl.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 13:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Koji naravno nece procitati, i na koji automatski nece odgovoriti..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/02/2010 : 13:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Koji naravno nece procitati, i na koji automatski nece odgovoriti..

Ma hoce ali kad stranica bude pripremljenja inace da te obavestim veseli cetvrtak stranica je jos u pripremi

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 13:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Polako, golem je to posao napraviti jednostavnu internet stranicu.. Samo 2 godine je proslo... Bar jos 10-ak, pa da to bude u fullu

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/02/2010 : 13:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Polako, golem je to posao napraviti jednostavnu internet stranicu.. Samo 2 godine je proslo... Bar jos 10-ak, pa da to bude u fullu

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 16:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by drogsy

Izdavači ni trebali biti prisutni na forumu

Koji jezik da ubacim u google prevodioc da mi prevede ovu rec?

Stvarno sam se iznasmejao, jer upravo se vracam sa puta i hteo sam da vidim misljenja i onda doso do ovog posta i nakon sto sam ga neko vreme studirao i shvatio da moze da znaci i jedno i drugo, prociotao sam tvoj odgovor. Mislim da je covek mislio BI, ali sada cu da citam dalje, pa da vidim

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 16:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma znam, samo zajebavam malo..

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 16:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Odgovorio sa da,mada si trebao da razdvojis pitanje na 2 dela jer odgovor na drugi deo pitanja je razlicit od izdavaca do izdavaca

To sam namerno tako uradio, cisto da moze da se odgovori generalno sa DA ili NE, a sva ostala pitanja da mogu da se diskutiraju.

Ja licno mislim da bi trebali biti na ovom forumu i (posto to mogu i sami) da otvore svoj topic, gde bi mogli odgovarati na pitanja i sebe prezentirati kako znaju i ume. Ali ne da odgovaraju na sva moguca pitanja (pogotove ne na provokacije). U svakom slucaju jasno je da ne mora vlasnik da bude na forumu, ali kad bih ja bio izdavac, imao bih jednu osobu koja bi pored ostalog posta odrzavala topic na sajtu, i na taj nacin bi izdavac bio u postojanom kontaktu sa kupcima. To moze i na vlastiti sajt, ali nigde nece naci toliki (potencijalnih) kupaca ko ovdje na sajtu. Distanca od kupaca je nesto sto je pre puno godina mozda bilo in i je stvrano funkcioniralo, ali ne i u danasnje vreme. Jer tokom vremena (sigurno) pojavice se i novi izdavaci i kako bi bili konkurentni pokusace sve, a blizina sa kupcima pravi svoje. Pa one koji su voz propustili, vise nece biti bas tako veseli. Prije dva meseca (to su mi bili prvi stripovi zandnjih godina) kupio sam u Sabcu sve od VC, ostala KIZ broj 1. Javio sam se i u BG i oni su znali da je neki Makedonsac "oplackao" ducan u Sabcu i rekli da budem bez brige i da ce mi se uskoro javiti i poslati jedan primerak jedinog stripa koji mi fali. To je bilo pre vise od dva meseca. Ali to je samo jedna prica, da ne govorim o postojanom kontaktu.

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 16:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma znam, samo zajebavam malo..

Ma znam da zajebavas, ali nisam mogao da ne napisem kad si me uspeo tako dobro uznasmejati

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 17:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
"uznasmejati" i ova je u najmanju ruku raritetna..

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 17/02/2010 : 17:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
1. Izdavac se javlja na Forumu : Dokaz njegove sujete, angazovao gomilu ljudi koji ce da ga hvali pa sad moze da se sepuri.
2. Izdavac se ne javlja na Forumu : Dokaz njegove sujete, umislio da je velicina pa ne zeli da citaoce uputi u buduce projekte, prodiskutuje sa njima itd.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 17:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Upravo to.. Nekom ce uvek nesto da smeta.. Ali obostrana je korist ako je izdavac tu.. Meni da saznam nesto vise o stripu, da vidim tu reklamu, i da priupitam ono sto ne vidim u tom previewu, a izdavac ce imati mene za kupca... O drugoj opciji necu da razmisljam... Jer to ne ide nikom u prilog.. Dakle, naravoucenije je da treba biti prisutan na forumu i pojesti koje govno zarad opsteg dobra..

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 17/02/2010 : 18:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

quote:
Originally posted by drogsy

Izdavači ni trebali biti prisutni na forumu

Koji jezik da ubacim u google prevodioc da mi prevede ovu rec?

Stvarno sam se iznasmejao, jer upravo se vracam sa puta i hteo sam da vidim misljenja i onda doso do ovog posta i nakon sto sam ga neko vreme studirao i shvatio da moze da znaci i jedno i drugo, prociotao sam tvoj odgovor. Mislim da je covek mislio BI, ali sada cu da citam dalje, pa da vidim

Rudi druze moj,reci ti nama kojeg puta???Gdje??Sta???Bilo koki kakvi i to???
Pusti izdavace bolan,sta te za njima.Oce ili ne,necemo ni plakati za njimaJel????
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2010 : 18:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi trebali biti ovde,ipak je ovo najveci strip sajt i ovde je njihova najveca publika.Izdavacima se pruza prilika besplatnog reklamiranja i osluskivanja trzista a oni to ne prihvataju.To ne razumem.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 18:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:

"uznasmejati" i ova je u najmanju ruku raritetna..

E lud si 100%.
Sledeci poll - "Dali izadavaci trebaju novog lektora??"

1. Sawitch
2. Sawitch
3. Sawitch
4. Sawitch

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40498 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/02/2010 : 18:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Glasam za opciju 3. Ma gde sam ja lektor, gresim i ja na sve strane.. Samo mi simpaticno malo da podjebavam narod.. Tako i mene Delboj..

Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 18:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

Pusti izdavace bolan,sta te za njima.Oce ili ne,necemo ni plakati za njimaJel????
[/quote]

Pa Elvise druze, ja sam ti bre ko crnac. Skoro svaki dan idem za Skopje, jer je vecinom klijenata tamo.
I onda se popodne ili uvece vratim.

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 17/02/2010 : 18:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

Pa Elvise druze, ja sam ti bre ko crnac. Skoro svaki dan idem za Skopje, jer je vecinom klijenata tamo.

[/quote]

Evo stari moj,sad si me nasikiro,ja spavati necu moci

Posto si takva zvijezda,nema sanse da ti nama u provinciji zivis.Podhitno stan i preseljenje za Skoplje

Normala
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 18:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:

[/quote]

Evo stari moj,sad si me nasikiro,ja spavati necu moci

Posto si takva zvijezda,nema sanse da ti nama u provinciji zivis.Podhitno stan i preseljenje za Skoplje

Normala
[/quote]

JOK. Ja sam se svesno odlucio da tu zivim. U Skoplje imam kancelariju, tamo rade jos 8 ljudi, ali zivjeti tamo necu. Ovdje mi je mnogo bolje, a i lepse. mmmmmmmmmmm

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 17/02/2010 : 18:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Eto vidis,nismo svi isti

Mene daj samo u guzvu

Tu sam u svom elementu

Ali tvoje postujem,svaka cast!!

Nego,sta ti izdavaci glume bolan??

Ima da su tu
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 18:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
Ma nije da mi smeta guzva, ali ovdje imam skolu, pa mi je i to dodatan angazman, a i volim da se bavim time. Kad bi ziveo u Skoplju, sve bi to morao baciti, a gradim to vec 10 godina i postigo sam super imidz, pa ne bih da to rusim.
I ako se nekad odlucim ziveti u velikom gradu, ziveo bih u.....
Kako kaze Nikolas Cage u "familly man": "Da je sad rimska imperija, New York bi bio Rim, a gde drugdje zivjeti, nego u Rimu":-))

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 17/02/2010 : 18:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Aj vas dvojica to lepo pricajte u privatnim porukama, nema potrebe da zagusujete ovde temu.

Da, trebaju da budu. BP je dobar primer. Samo da jos nesto izdaju od toga sto obecavaju...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 17/02/2010 : 19:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Aj vas dvojica to lepo pricajte u privatnim porukama, nema potrebe da zagusujete ovde temu.

Da, trebaju da budu. BP je dobar primer. Samo da jos nesto izdaju od toga sto obecavaju...

Mali, ovo ti je vec 4 ili 5 put kako ne pazis na svoj jezik. Sve ovo bih sasvim razumeo kad bi dodavao smajlije.

A sa delom o izdavacima, ti je post sasvim ok

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000