Magicni jer Nathana nisam citao a i nemam nesto zelju za to...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Iako, nema smisla ni glasati, Magicni ce da pobedi, vise lici na Zagora.
već sam negdje pisal zašto mi je nathan objektivno bolji,pokušao sam to analizirat što objektivnije pošto čitam oba i oba mi se sviđaju
naravno da je nathan miljama ispred
mislim da su čitaoci Nathana puno kritičniji spram svog miljenika negoli je to slučaj s Magičnim... ne znam,možda zato što su nathanovi čitači puno zahtjevnija publika što se izvedbe tičepuno minucinoznija ali i da,u globalu Magični,bar ovo što dosad pročitah,ima manje scenaristički osrednjih epizoda
Iako, nema smisla ni glasati, Magicni ce da pobedi, vise lici na Zagora.
već sam negdje pisal zašto mi je nathan objektivno bolji,pokušao sam to analizirat što objektivnije pošto čitam oba i oba mi se sviđaju
naravno da je nathan miljama ispred
mislim da su čitaoci Nathana puno kritičniji spram svog miljenika negoli je to slučaj s Magičnim... ne znam,možda zato što su nathanovi čitači puno zahtjevnija publika što se izvedbe tičepuno minucinoznija ali i da,u globalu Magični,bar ovo što dosad pročitah,ima manje scenaristički osrednjih epizoda
dont try, ili ima da dobijemo jos jednu plamenu "diskusiju"
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
procitao sam prvi broj BB, i ono....nista narocito, simpa crtez ako nista drugo. mislim, nije los uopste, ali ga uopste ne treba pominjati u NN/MV temi.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.