forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Bob Dylan u junu u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 18/02/2010 : 21:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
http://www.popboks.com/vest.php?ID=12308

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271?yyyy=2010&mm=02&dd=18&nav_id=412108?nav_id=412108&fs=1

Hell, yeah!!!

Edited by - manhunter on 07/06/2010 23:36:26

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 19/02/2010 : 02:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Gledah ga na Radar Festivalu na stadionu u Varaždinu prije 2 godine...
Uživajte Beograđani!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 19/02/2010 : 02:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
uffff,dylan,ma ne znam vishe.uvijek mi je bio smor i ostao.spada mi u kategoriju poetichara koji koriste gitaru kao medij poetichkog izrachavanja,whoa

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/02/2010 : 08:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
I kada se sve stisa pasce teska kisa...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4692 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/02/2010 : 08:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Sve u stihu sve u prozi...
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 19/02/2010 : 09:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Problem je što u junu već imamo Claptona i Eltona , sad još i Dylan , a novčanici prazni . Ipak , Eric je najveći , njega neću propustiti , Voleo bih čuti i Dylana , ruku na srce sva trojica su legende

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/02/2010 : 12:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by pravedni

Sve u stihu sve u prozi...

Jedan od legendarnih pesama Boba Dylana...
P.S. Ovaj Dylan nije u rodbinskoj vezi sa junakom trecerazrednih horor pricica iz SBE...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 19/02/2010 : 12:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by C Celtic

Problem je što u junu već imamo Claptona i Eltona , sad još i Dylan , a novčanici prazni . Ipak , Eric je najveći , njega neću propustiti , Voleo bih čuti i Dylana , ruku na srce sva trojica su legende

Od ove trojice propusticu samo Elton Dzona...Claptona sam vec triput gledao i opet cu...Kada nisam mogao gledati najveceg (Hendrixa) da jos jednom vidim njegovu prvu rezervu!!!
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 27/02/2010 : 13:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
http://www.bobdylan.com/#/tour

Jun 2 Bucharest, Romania
Jun 3 Sofia, Bulgaria
Jun 4 Skopje, Macedonia
Jun 6 Belgrade, Serbia
Jun 7 Zagreb, Croatia
Jun 9 Bratislava, Slovak Republic
Jun 11 Prague, Czech Republic
Jun 12 Linz, Austria
Jun 13 Ljubljana, Slovenia
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/02/2010 : 16:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by soulfly tribe

Gledah ga na Radar Festivalu na stadionu u Varaždinu prije 2 godine...
Uživajte Beograđani!

Bolje da nisam bio na tom koncertu.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 27/02/2010 : 21:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
E, neka ga u Zagrebu...zadnji put sam trijezan oso na koncert...ovaj put idem u drugom modalitetu

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 01/03/2010 : 15:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Ma Manic Street Preachersi su zasjenili "velikog" Boba u Varaždinu.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/03/2010 : 18:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
velik Bob je bil velik i u Varaždinu...ne znam kaj su ljudi očekivali, da ima remasterirani glas kao na albumima!? Pa njemu svaki koncert u zadnjih nekoliko desetljeća zvuči ovak kak mu je zvučal i u VŽ, takav bu bil i ove godine i zato ovo ponovno ne proupuštam (naravno ukoliko potvrde ZG datum)!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/03/2010 : 22:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Jel sam ili dolazi i Gručo?

Grucho je na proslom koncertu pao s bine i uganuo koleno

Btw, nzm, mozda budem ishao sa ovima iz mog odeljenja, al' ne znam odakle mi pare za sve :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4682 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 02/03/2010 : 08:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
a bogami i u skoplju! jeee!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 02/03/2010 : 10:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by il cattivo

Dylan je bio skroz solidan u Varaždinu,baš je bio ok koncert.Nemožeš od 70godišnjaka očekivati da skače po pozornici.A MSP meni nisu ozbiljan bend i nastup im je bio dosadan,Majke su bolje od njih.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 02/03/2010 : 12:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by soulfly tribe

quote:
Originally posted by il cattivo

Dylan je bio skroz solidan u Varaždinu,baš je bio ok koncert.Nemožeš od 70godišnjaka očekivati da skače po pozornici.A MSP meni nisu ozbiljan bend i nastup im je bio dosadan,Majke su bolje od njih.

Ako Cohen može 3 sata provesti u komunikaciji s publikom i unošenjem emocija u cjelokupnu izvedbu, e pa brate , onda može i kaj je najbitnije, mora, i Dylan.
Poserem mu se na sve ako dođe, ne pogleda u publiku cijeli koncert (još i stoji bočno okrenut), kamo li joj se obrati, i izvede do neprepoznatljivosti prearanžirane pjesme.Meni je to lagani "tko vas jebe".
MSP su odsvirali (ne odradili) jedan od boljih njihovih koncerata, sa odličnom komunikacijom s publikom uz sve to (čestitali na pobjedi protiv Švaba dan prije)..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/03/2010 : 14:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a kad je to Dylan imal komunikaciju s publikom?

to me podsjetilo na koncert Laibacha kad su se ljudi žalili da ih nisu pozdravili. Ljudi pa to je takav tip izvođaća, malo informiranja na čiji se nastup ide prije dolsaka ne bi škodilo!

Edited by - dosada on 02/03/2010 14:16:58
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/03/2010 : 14:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

a kad je to Dylan imal komunikaciju s publikom?

to me podsjetilo na koncert Laibacha kad su se ljudi žalili da ih nisu pozdravili. Ljudi pa to je takav tip izvođaća, malo informiranja na čiji se nastup ide prije dolsaka ne bi škodilo!

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/03/2010 : 14:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako Cohen može 3 sata provesti u komunikaciji s publikom i unošenjem emocija u cjelokupnu izvedbu, e pa brate , onda može i kaj je najbitnije, mora, i Dylan.
Poserem mu se na sve ako dođe, ne pogleda u publiku cijeli koncert (još i stoji bočno okrenut), kamo li joj se obrati, i izvede do neprepoznatljivosti prearanžirane pjesme.Meni je to lagani "tko vas jebe".

Gle, to sto pricas samo znaci da ne pratis Dylana. Dylan na svakom koncertu, od sezdesetih naovamo prearanzira pjesme i rijetko odsvira studijsku verziju istih - meni to odgovara jer da sam htio te pjesme slusat onako kako zvuce na cedeu ne bih se ni maknuo od doma. A isti s publikom nije komunicirao ni na vrhuncu karijere prije cetrdeset godina pa ne vidim zasto bi to odjednom radio sad. Tu 'ko vas jebe' pricu Dylan fura otkad se bavi muzikom. I sta je najgore prolazi mu jer publika ne konta. Al bolje mi je i to nego naucene kurtoazne rijeci i kvazi-komunikacija kakva se vidja na nekim drugim koncertima. Kad odes na Dylanov koncert ocekujes te stvari. Po mom sudu jedino sta nije vljalo u Varazdinu je razlglas.

Meni su Manicsi dosadni pa o njihovom nastupu nemam sta rec. Al da je taj festival te godine bio dobar, bio je. I ne samo zbog Dylana....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 02/03/2010 : 14:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Bitnija mu je muzika i potruka pjesama od stage presence-a ili komukacije sa publikom,uostalom chovjek ti pricha dva sata,shta bi ti vishe da skache okolo i baca cvijeche u publiku?:D

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/03/2010 : 14:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Bitnija mu je muzika i potruka pjesama od stage presence-a ili komukacije sa publikom,uostalom chovjek ti pricha dva sata,shta bi ti vishe da skache okolo i baca cvijeche u publiku?:D

baš to!

Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 02/03/2010 : 22:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Gle, to sto pricas samo znaci da ne pratis Dylana. Dylan na svakom koncertu, od sezdesetih naovamo prearanzira pjesme i rijetko odsvira studijsku verziju istih - meni to odgovara jer da sam htio te pjesme slusat onako kako zvuce na cedeu ne bih se ni maknuo od doma. A isti s publikom nije komunicirao ni na vrhuncu karijere prije cetrdeset godina pa ne vidim zasto bi to odjednom radio sad. Tu 'ko vas jebe' pricu Dylan fura otkad se bavi muzikom. I sta je najgore prolazi mu jer publika ne konta. Al bolje mi je i to nego naucene kurtoazne rijeci i kvazi-komunikacija kakva se vidja na nekim drugim koncertima. Kad odes na Dylanov koncert ocekujes te stvari. Po mom sudu jedino sta nije vljalo u Varazdinu je razlglas.
Meni su Manicsi dosadni pa o njihovom nastupu nemam sta rec. Al da je taj festival te godine bio dobar, bio je. I ne samo zbog Dylana....
[/quote]

Točno.razglas i temperatura.bilo je jako hladno ,a ja sam bio u kratkim hlačama
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 02/03/2010 : 22:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam na završetku onog mog posta staviti "moje subjektivno mišljenje", znajući da ćete se okomiti na mene i da svaka daljnja rasprava nema smisla, no što je tu je.
Ako vama odgovara takav pristup glazbenika na koncertima, ok, vaša stvar.Pravi ste mazohisti.
Meni je taj dojam totalno različit od Malog Mate recimo.Radije ću ostati doma i slušati nekog izvođača na ce-de-ju nego da odem nakon koncerta doma prazan, kao da sam promatrao izmjenu plime i oseke.Vama se ne sviđa feedback?Nije to ono što vas ispunjava?Ako se vama na to diže, ok.Bio sam na isuviše koncerata i ovakvih "bogova" i ostalih "malih izvođača" da ne bih mogao svrstati Dylanov koncert na samo dno.
A raznorazne verzije o "informirati se prije koncerta" i "nikad nije dotični komunicirao s publikom" su čista fantaziranja, ne bi li se mene diskreditiralo.
A ja nikad ne izlazim van s nečim, o čemu nemam pojma, a u svrhu pobjede nad nekim tko možda nije 100% siguran, pa ga je lako poljuljati.
Neznanje je moć,ponekad, a vi se sjetite kad je Dylanu publika odlazila sa koncerata jer je previše pričao s njima...
I baš me zanimaju komentari nakon koncerata u Bg i Zg.

Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 03/03/2010 : 01:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
"kad je Dylanu publika odlazila sa koncerata jer je previše pričao s njima..."

Hehehe, good ol' Bob i turneje '79- '80!

Moj omiljeni primer:

- audio:

http://www.youtube.com/watch?v=K2Ce_QqsH3A

- pošto je zvuk dosta slab, transkript istog:

http://www.angelfire.com/rant/gospelproject/autumn/26nov79.html
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 03/03/2010 : 08:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okudzava

"kad je Dylanu publika odlazila sa koncerata jer je previše pričao s njima..."

Hehehe, good ol' Bob i turneje '79- '80!

Moj omiljeni primer:

- audio:

http://www.youtube.com/watch?v=K2Ce_QqsH3A

- pošto je zvuk dosta slab, transkript istog:

http://www.angelfire.com/rant/gospelproject/autumn/26nov79.html

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic