forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "4 ASA(Hajdučka)!"-objašnjenje nagradnih aukcija**
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2010 : 14:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
**Ukratko,postavljene aukcije(i one koje će još biti postavljene)sa slikom karte(na poleđini je grb Hajduka,slučajno naravno) su nagradne.Onaj tko u kupljenom stripu pronađe jednu od ove 4 karte(4 aša),dobit će sve stripove koje kupi na aukcijama besplatno.Znači,trebalo bi biti 4 kupca jer su u stripovima 4 karte.

Joker karta(vidi sliku na aukciji LMS 4 u vitrni),osim besplatnih stripova koje pronalazač karte kupi na aukcijama,donosi tom sretniku vrlo simpatične tri nagrade,a to:
1.-strip:BLAGO CRVENE PLANINE(LMS-4)Zagor*(očuvanost 4+)

2.-strip:NASILJE U DARKVUDU(ZS 13)Zagor*(očuvanost 5-)

3.-komplet stripova:ALAN FORD(Strip agent),tvrde korice,nečitano od br.1 do br.92!

*Slike stripova koji su nagrada postavit ću naknadno.Sretno svima!

-Trgovački gledano,dobar marketinški potez.Razlog:ćefnulo mi se!

*Popis di se kriju karte je kod Marka(Markos).Kada sve aukcije izađu,objavit će se.Pretpostavljam da se vjeruje najviše vlasniku sajta,pa sam popis poslao njemu.Sretno!

Edited by - dveribad on 26/02/2010 20:23:59

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/02/2010 : 16:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Druze Dveribade.........
lijepo,pohvalno u najmanju ruku ,ali brate nelogicno

Kako da znam da sam kupio strip sa kartom u njemu?Ko mi garantuje da je ili nije karta u stripu koji sam osvojio??
U igri je samo tvoja licnost i glas koji te prati kao velikog kolekcionara,covjeka koji djeli stripove,koji je humanista i u svrhu humanitarnu poklanja stripove u velikoj vrijednosti.
Pa prema tome da se mjerimo i na to oslonimo ili???
Samo igramo na tvoj obraz,postenje i tvoju rijec ili imas jos kakvog Asa/Aduta u rukavu???
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2010 : 16:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Druze Dveribade.........

Kako da znam da sam kupio strip sa kartom u njemu?Ko mi garantuje da je ili nije karta u stripu koji sam osvojio??
U igri je samo tvoja licnost i glas koji te prati kao velikog kolekcionara,covjeka koji djeli stripove,koji je humanista i u svrhu humanitarnu poklanja stripove u velikoj vrijednosti.
Samo igramo na tvoj obraz,postenje i tvoju rijec ili imas jos kakvog Asa/Aduta u rukavu???

Druže Elvise,samo na to.Možda otkrijemo jel šta vrijedi taj obraz!?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2010 : 16:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druze Dveribade.........

Ustvari,moža bi bilo najkorektnije da nekome tko će šutjet javim u koih 5 stripova su karte.Evo,predloži nekoga tko će bit fer i šutjet.Možda Marku,vlasniku sajta?
Može nekakav prijedlog?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/02/2010 : 16:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Može, meni javi, ne namjeravam kupovati, a garantiram poštenje i iskrenost.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/02/2010 : 17:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Druze Dveribade.........

Ustvari,moža bi bilo najkorektnije da nekome tko će šutjet javim u koih 5 stripova su karte.Evo,predloži nekoga tko će bit fer i šutjet.Možda Marku,vlasniku sajta?
Može nekakav prijedlog?

Pa da ti kazem,bolje da ostane ovako kako si zamislio(moje misljenje),a nemora biti tako.Opet je odluka u tvojim rukama.

Mislim,niko nista ne gubi u ovoj igri.Ono sto kome treba,neka osvaja za sebe,a sad ako nesto"uz"uleti,dobro doslo,a ako ne,nikom nista....Imam ono sto sam htio i zelio(ako se uspije osvojiti),jel??
To je tvoja dobra volja da dijelis,neko ce 100% dobiti,a sad ko,nije toliko ni bitno!!!

Ono sto bi bilo lijepo i stvar da bude do kraja fer regulisana je da se covjek koji osvoji aukciju i uz to dobije poklon,uslika sa istim uz tablu svog grada,mjesta ili sela(ako postoji).Tako bi se dokazalo da je Dveribad i njegova igra fer bila,a stripovi stigli u Bihac
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 18/02/2010 : 17:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Ovo je vise kao tombola Elvise...
kupis koju srecku i nadas se ces dobiti

EDIT:
Pitanje za Ratka da li je gotovo postavljanje stripova koje ucestvuju u ovoj tomboli na aukcije odnosno kad ce biti???

Be yourself; everyone else is already taken.

Edited by - ponki on 18/02/2010 18:10:08
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/02/2010 : 18:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Pa naravno,napisao sam da niko nista ne gubi ovdje,ali da bi to sto ubjedljivije ispalo,malo komuniciramo i predlazemo,nista lose

Nebi mi krivo bilo uslikati se sa tim lijepim poklonima uz tablu Bihaca.Ali posto nevolim nagradne igre i igre na srecu,ovdje necu ucestvovati,pa stoga nista od te ljubavi
Go to Top of Page

tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts

Member since 04/05/2008

Posted - 18/02/2010 : 19:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tronožac a Private Message  Reply with Quote
"Udarnik Ratko-ilegalac iz Zagreba okupiranog Libellusovim agentima"
to je poklon za džokera,a ne neka tamo četvorka...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/02/2010 : 20:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, nije loša ideja, a verujem da će Ratko ispoštovati i uraditi pošteno kako je zamislio, ipak je tu u pitanju lički obraz, evo i moja Ličanka potvrđuje!!!
Naravno, ja neću ušestvovati na ovim BINGO aukcijama!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40594 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2010 : 20:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja odigrao na par aukcija iz ciste zajebancije... Valjda dobijem dzoker-pot...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/02/2010 : 01:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Može nekakav prijedlog?

javi meni,ipak je hajduk u pitanju

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 19/02/2010 : 12:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Ratko, ali priznajem da nisam ni toliko iznenadjen kad si ti u pitanju, samo odusevljen.
Sto se mene tice, ne moras nista nikome govoriti gdje su karte, ali ako mislis da ima sumnja, daj npr Markosu u zatvorenoj koverti spisak koji su stripovi i on to otvori s tobom i npr nekim drugim, sluzbeno, na nekakvom stripofilskom dogadjanju (mafest je malo daleko vjerojatno)
Isto sam dosta prestao kupovati ZS i LMS, ali cu morati nesto kupiti jer sam jednostavno igrac u dusi.
Eto.
Ciao

TK
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/02/2010 : 15:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je biti darezljiv,to se 7 puta vrati.
Malkice si pretjerao kod poklona,ali i to je bolje nego biti stipsa.
Koliko ce biti aukcija sa 4 ASA?
Znao sam da ce biti i sumnji,to su stipse ,ipak si sa svojim aukcijama pokazao da imas najoriginalnijih ideja kod prodaje stripova,time si nedvojbeno prodavac nummero uno u bivsoj zemlji.
Samo jos da imas kraci jezik ,covjek bi te kao mehlem mogao staviti na ranu .
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 19/02/2010 : 23:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Ma zaigrat ću i ja , kockar sam u duši, prokletoj.
Ako uleti Joker onda ćemo nešto i popit, pojist.
Takvi smo mi sa tromeđe (Lika, Gorski Kotar, Kordun)

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tronožac

"Udarnik Ratko-ilegalac iz Zagreba okupiranog Libellusovim agentima"
to je poklon za džokera,a ne neka tamo četvorka...

E,to je pravi strip "UDARNIK RATKO"!
..da,baš su se uzjebali ovi agenti od Libellus-a.Nije više smješno,čak se "mudonja" i prijeti.Mislim da čovjek nije shvatio šalu.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

EDIT:
Pitanje za Ratka da li je gotovo postavljanje stripova koje ucestvuju u ovoj tomboli na aukcije odnosno kad ce biti???

Ma di gotovo,tek sam počeo.Svi stripovi koji na slici imaju dodatak-kartu sa Hajdukovim grbom su u tim aukcijama.Mislim da će ih bit oko 1000,ako!?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Može nekakav prijedlog?

Može,pošalji mi kućnu adresu,poslat ću pismo i unutra navest di su 4 asa,a di je Joker.Otvaramo nakon aukcija(kad završe).Mislim da bi to bilo fer.Pošalji adresu,valjda će se virovat moderatoru!?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tristan

Svaka cast Ratko, ali priznajem da nisam ni toliko iznenadjen kad si ti u pitanju, samo odusevljen.
Sto se mene tice, ne moras nista nikome govoriti gdje su karte, ali ako mislis da ima sumnja, daj npr Markosu u zatvorenoj koverti spisak koji su stripovi i on to otvori s tobom i npr nekim drugim, sluzbeno, na nekakvom stripofilskom dogadjanju (mafest je malo daleko vjerojatno)
Isto sam dosta prestao kupovati ZS i LMS, ali cu morati nesto kupiti jer sam jednostavno igrac u dusi.
Eto.
Ciao

Živio Tristan.Bit će tu i ostalih stripova,ne samo ZS I LMS.Zima je,pa malo da razbijemo monotoniju.
Mislim da ovi na Mafestu jedva čekaju da navratim-ne bih se iznenadio crvenom tepihu.Misle me zastrašit prijetnjama,a ustvari je ljubav obostrana!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Znao sam da ce biti i sumnji,to su stipse ,ipak si sa svojim aukcijama pokazao da imas najoriginalnijih ideja kod prodaje stripova,time si nedvojbeno prodavac nummero uno u bivsoj zemlji.

Bit će oko 1000 stripova,valjda.
Što se tiče jezika,da,baš šteta što pričam gluposti po forumu.Mlad sam ja,naučit ću(ili će me,kako čujem,"naučit")
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 01:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by il cattivo

Ma zaigrat ću i ja , kockar sam u duši, prokletoj.
Ako uleti Joker onda ćemo nešto i popit, pojist.
Takvi smo mi sa tromeđe (Lika, Gorski Kotar, Kordun)

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 20/02/2010 : 03:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Fakat,1000 aukcija...Ja ne bih imao staviti 100 pa makar rasprodao i sve lektire iz osnovne skole,i to svaku pojesinacno
Dveribade nema ovde toliko kupaca koliko ti s3pova imas
POzdravljam ovu akciju,samo napred
Radi njegove bezbednosti ,predlazem da ne objavite ko je srecni dobitnik jockera

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/02/2010 : 04:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što se tiče jezika,da,baš šteta što pričam gluposti po forumu.Mlad sam ja,naučit ću(ili će me,kako čujem,"naučit")

Zato kazu covjek se uci dok je ziv,ne pises gluposti ali kako ono kazu:sutnja je srebro a pricanje zlato,dok je nekad bolje izabrati srebro.....mozda.
Nije valjda dotle doslo,da ce doci do obuke,ako jeste nevalja cak bih rekao nevalja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/02/2010 : 07:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Može nekakav prijedlog?

Može,pošalji mi kućnu adresu,poslat ću pismo i unutra navest di su 4 asa,a di je Joker.Otvaramo nakon aukcija(kad završe).Mislim da bi to bilo fer.Pošalji adresu,valjda će se virovat moderatoru!?

evo,poslao sam ti pm...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 14:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zato kazu covjek se uci dok je ziv,ne pises gluposti ali kako ono kazu:sutnja je srebro a pricanje zlato,dok je nekad bolje izabrati srebro.....mozda.
Nije valjda dotle doslo,da ce doci do obuke,ako jeste nevalja cak bih rekao nevalja.

-"Šutnja je zlato"...,da,može bit..to me podsjeća na onu "krv nije voda"...kako kome,no meni je to,kao dugogodišnjem darovatelju krvi apsolutna besmislica.
Obuke će valjda bit,treba vjerovat čovjeku od riječi,vidjet ćemo.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2010 : 14:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Može nekakav prijedlog?

evo,poslao sam ti pm...

piše "MOSACKA"...jel to MOŠAČKA ili MOSAČKA?
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000