Ako je ovo istina, to je sjajna vest. Za Tarzana naravno, a ovo drugo ne znam ni sta je
Znam da su svi nepoverljivi, pitam se zašto , ali ovo se već dugo vremena priprema, a valjda vam i ljudi koji stoje iza svega ovoga ulivaju poverenje da ovo nije još jedna prevara, jer nisu ovo neki nepoznati likovi sa foruma željni pažnje, već ljudi koje dosta ljudi zna ili su bar čuli za njih. Jednostavno rečeno ljudi imaju neku reputaciju i ne bi se glupirali sa ovakvim najavama.
Da, sa time krecemo i kako smo izgubili trku za 1001. izdavaca, prikljucujemo se trci za 2001. izdavaca
Ne znam termine izlaska, ali znam da Gea ide tri broja odjednom, ako ne uspem da ih plasiram na kioske, ili ako uspem, icice u mesecnom tempu. Tarzan krece sa dve knjige, nadam se do kraja marta, pocetka aprila, ali mozda bude i u julu. Sve zavisi od stamparija i drugih okolnosti, jer Rommel i ja skoro sve sami radimo, pojacani u zadnje vreme i sa Magicom. Hogarth pod obavezno, kao i Foster, a za njima Manning i Kubert ako ostane prostora. Krecemo sa Tarzan of the apes i Jungle tales of Tarzan. U knjigama koje nameravamo pod obavezno da objavimo, Tarzan kao lik, iako sam po sebi brend i kult u knjizevnosti,filmu i stripu, ipak manje je bitan u ovim izdanjima od rada crtacke elite koja je na njemu radila. Ostatak sta cemo izdavati, kada zavrsim dogovore oko prava.
Pa, da polomite nogu Ako nista drugo od vas nece sad, valjda, ocekujemo da otvorite kladionicu? Fala za stripciki, sve(t) u najboljem redu, ce suradjujemo kad skupim novci od stipendiju Koju neam
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Sve sem Ludensa, Strip Agenta i Bookglobe-a. Znaci i Taxi i sve od Libellusa i Tajna povijest 8,9, 10 od Algoritma, nova Modesti, dopune Fibre, Van Goga...
Originally posted by Sloba Sve sem Ludensa, Strip Agenta i Bookglobe-a. Znaci i Taxi i sve od Libellusa i Tajna povijest 8,9, 10 od Algoritma, nova Modesti, dopune Fibre, Van Goga...
A sta je problem sa SA i Ludensom Sto to ne dolazi
Da, sa time krecemo i kako smo izgubili trku za 1001. izdavaca, prikljucujemo se trci za 2001. izdavaca Sve zavisi od stamparija i drugih okolnosti, jer Rommel i ja skoro sve sami radimo
Zasto rommel ? Zar nisi mogao da nadjes prevodioca iz Srbije ? Nemam nista protiv njegovog lika i dela ali kako se radi o prevodu na srpski da li je on najbolja opcija ?
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
Da, sa time krecemo i kako smo izgubili trku za 1001. izdavaca, prikljucujemo se trci za 2001. izdavaca Sve zavisi od stamparija i drugih okolnosti, jer Rommel i ja skoro sve sami radimo
Zasto rommel ? Zar nisi mogao da nadjes prevodioca iz Srbije ? Nemam nista protiv njegovog lika i dela ali kako se radi o prevodu na srpski da li je on najbolja opcija ?
Koliko ja znam, Rommel veoma dobro govori srpski. Gotovo kao da mu je maternji. ;) Tako da to neće bit problem.
Originally posted by Sloba Sve sem Ludensa, Strip Agenta i Bookglobe-a. Znaci i Taxi i sve od Libellusa i Tajna povijest 8,9, 10 od Algoritma, nova Modesti, dopune Fibre, Van Goga...
A sta je problem sa SA i Ludensom Sto to ne dolazi
Nema problema sa njima, samo ce stici par sedmica kasnije
Slobo, ako imaš info koliko će da košta poslednja tura libellusa sa popustom (komplet)!?
Nemam nikada info o cenama dok ne stigne uvoz, jer nisu samo cene od izdavaca te koje formiraju, vec propratni troskovi, koji nisu uvek fiksni.
U svakom slucaju na Libellusov popust, ide nas od jos 5% za prva dva meseca. Bice kao i do sada, slicna cena kao u HR. Samo sto oni nemaju porez na knjigu, mi imamo.
Igor...... je najaci lik koji je radio u darkwoodu.
Ubedljivo! Nema koga nije nokautirao, od vozaca autobusa, pa do musterija
Iskreno da ti kazem i ti si bio blizu nokauta od nekih musterija,jedan od onih dana kad si nervozan i kad ti musterije nisu vazne.
Nisu trebali da propuste priliku. Ali na raspolaganju sam za nokaute svakom nadrkanom kurtonu, sredom posle 18h u Darkwoodu, ili po zakazivanju.
Ne secam se da sam kada bio neljubazan prema bilo kome, ko prethodno bahatoscu nije nesto isprovocirao i dobio zaslugom adekvatan odgovor. Inace nema te nervoze kod bilo koga od nas koja se iskaljuje na musterijama, jer smo sa vecinom prijatelji. Ti si ovde sa namerom da provociras, ili ima i nekog viseg cilja?