Nathan, naravno. U 5 epizoda Nathan može imati 2 loše ili dosadne, ali i 2 dobre ili zabavne i barem jednu vrhunsku. I tako je uvijek. Koliko god neka epizoda bila loša, sljedeća te već ugodno iznenadi. A giganti su savršenstvo na neki način.
MV je tako dobro počeo, razrađivao priču i kontinuitet, ali se onda posve izgubio u političkim spletkama i previše se udaljio od horror/westerna, a likovi su polako postali nevažni i gubili na karakterizaciji (tako od broja 50 nadalje, iako je i ranije bilo uvida da će se nešto tako dogoditi). Nadao bih se da se kasnije vrati na pravu stazu, ali kolege forumaši kažu da je pravi pad nakon stotke, u što mi nije teško povjerovati.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Magični vjetar mi se čini kao vrlo zanimljiv strip,ali nisam do sada puno čitao Never ima fenomenalnih trenutaka i bolje sam upoznat sa serijalom tako da moj glas ide Nathanu