Poll Question:
Evo jedne ankete za buduće projekte. Za izdanje velikog obima, preko 4 cm debljine rikne, izabrao bih:
Choices:
a) ravnu riknu, pa makar knjižni blok padao
b) zaobljenu riknu kod koje ne pada
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Zaobljena rikna, knjižni blok ne pada dole kada knjiga stoji na polici - skuplje rešenje:
Ravna rikna, kada je knjižni blok deblji i teži odvaja se od rikne i pada dole prema polici - jeftinija varijanta:
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Ha ha ha stvarno sam glup, al jos ne kuzim....pa na obje knjige ce listovi (ili knjižni blok) padati prema dole kad su udaljeni od police 4-5 mm......ili ja tu nesto stvarno ne kuzim.
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Baš sad tražim po fotoaparatu jer sam te knjige prodao,imao sam Valijanta i Super strip Maxi uvezane. Knjige su bile stvarno super. Ako nađem poslat ču ti.
E, pitam se ja onda - zašto je tako malo obimnih strip izdanja sa zaobljenom riknom?
ravna je veća fora... imam komplet knjiga iz Večernjaka (Ana Karenjina, Karamazovi itd) - 30 knjiga s ravnom riknom, super izgledaju, mrak... onako kockasto, čvrsto djeluju..
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
A ja imam komplet Nostalgije i izgleda fenomenalno. Kao npr. i Evrogiuntiev komplet Hari Potera, sabrana dela Vuka Karadzica, oksfordove enciklopedije starog sveta, 80& knjiga pre 2000. godine...