forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Darkwood
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 20/02/2010 : 01:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

...pouzdan si, mnogo si pouzdan
da te ne znam, rekao bih da si i neozbiljan

Nope, samo sam spor.

Edited by - Gil-galad on 20/02/2010 01:36:10
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/02/2010 : 01:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Je li, samo za Svedjane vazi da ih s lopate skupljaju iz Finske posle svakog vikenda? Ja sam buduci zubar, za mene ima leba u Norvesku

vala, ako budes radio kao zubar u norvesku, ima jeftini da ti budu ovi asterixi
¨
ne znam bas to za finsku, ili barem, ne kapiram sta znaci taj izraz

a pricamo istim jezikom :O :D :P

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Kako ne razumes?! Svedjani odu da se napiju u Finsku za vikend (jeftinije), idu trajektom u petak, a vrate se mrtvosani u nedelju. Bukvalno lopatama ih skupljaju, pa cera doma Di Norvezani idu? U Svedsku?

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/02/2010 : 01:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako ne razumes?! Svedjani odu da se napiju u Finsku za vikend (jeftinije), idu trajektom u petak, a vrate se mrtvosani u nedelju. Bukvalno lopatama ih skupljaju, pa cera doma Di Norvezani idu? U Svedsku?

prema toj logici, ocigledno je da cene opadaju kako se kreces prema istoku
dedukcija nalaze da finci idu u Rusiju

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
A Rusi u Mongoliju, A Japanci u Ameriku

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/02/2010 : 01:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Ako si od gruje izvukao 7 poena pa ti si onda solidan igrac ,veruj mi da sa obicnom daskom za secenje mesa 90% ljudi bih uzelo manje GLEDAO svojim ocima.......... Mnogo zeznut sport za razocarenje zato sto je tehnicki i snaga ne igra nikakvu ulogu.

[/quote]

Tesko da moze da se kaze kako sam ih ja izvukao. Pre ce biti da je to bilo vec neko eksperimentisanje sa njegove strane kada je vec imao debelu prednost. Koliko se secam, samo jedan direktan poen sam iz igre dobio. Ostalo su bili njegovi promasaji, ili preterivanje sa servisom. Ma sramota jedna. Iako sam najcesce pobedjivao, nije mi bilo strano da izgubim, ali to je licilo uvek na mec. Ovo je bila parodija. Ne znam zasto sam to toliko duboko doziveo, kao malo sta u zivotu, ali zasita jesam. Trener je govorio slicno sto i ti, da je on veliki talenat, nasa perspektiva... ali sta to vredi klinji u osnovnoj skoli. Ja sam to doziveo da sam izgubljen slucaj za taj sport i otisao dalje. Imam jos i diplomu za trece mesto sa tog turnira, da me podseca na bruku dozivotno

Nego da li su treninzi snage jos uvek jaki, kao nekada? Ljudi obicno misle za stoni tenis, nema tu sta, mlatis lopticu i to je to. Ali mi smo i kao klinci imali jake i fizicke pripreme, a na tehnici se radilo iscrpljujuce.

Edited by - Sloba on 20/02/2010 01:45:47
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Moj brat od strica, koji trenira stoni tenis, razbijao me, nisam znao gde sam. Tad sam uvideo koliko pojma nemam Traumaticno iskustvo, a ja mislio znam da igram (s dripcima iz srednje, koji dobro da su znali da je ping pong loptica bele boje ).

Edited by - Bob Rok on 20/02/2010 01:47:12
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

Ako si od gruje izvukao 7 poena pa ti si onda solidan igrac ,veruj mi da sa obicnom daskom za secenje mesa 90% ljudi bih uzelo manje GLEDAO svojim ocima.......... Mnogo zeznut sport za razocarenje zato sto je tehnicki i snaga ne igra nikakvu ulogu.

Tesko da moze da se kaze kako sam ih ja izvukao. Pre ce biti da je to bilo vec neko eksperimentisanje sa njegove strane kada je vec imao debelu prednost. Koliko se secam, samo jedan direktan poen sam iz igre dobio. Ostalo su bili njegovi promasaj, ili preterivanje sa servisom. Ma sramota jedna. Iako sam najcesce pobedjivao, nije mi bilo strano da izgubim, ali to je licilo uvek na mec. Ovo je bila parodija. Ne znam zasto sam to toliko duboko doziveo, kao malo sta u zivotu, ali zasita jesam. Trener je govorio slicno sto i ti, da je on veliki talenat, nasa perspektiva... ali sta to vredi klinji u osnovnoj skoli. Ja sam to doziveo da sam izgubljen slucaj za taj sport i otisao dalje. Imam jos i diplomu za trece meste sa tog turnira, da me podseca na bruku dozivotno

Nego da li su treninzi snage jos uvek jaki, kao nekada? Ljudi obicno misle za stoni tenis, nema tu sta, mlatis lopticu i to je to. Ali mi smo i kao klinci imali jake i fizicke pripreme, a na tehnici se radilo iscrpljujuce.
[/quote]Sve zavisi sad je to malo drugacije sport je spusten na sitne grane ali radi se dobro pogotovo po vojvodini i na AKADEMIJI KOCIC na s.c.11 april ali u staroj jugi najspremniji sportisti su bili stonoteniseri ,vazna je sprema ali ne presudna to mozes videti na prva dva igraca na svetu kinezi koji imaju po 10 kila viska i stomacice .Nije kao pre sad su dosta udarci drugaciji i igra se mnogo brzo i kratko sa jakim rotacijama veoma je danas tesko doci do svetskog vrha .

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/02/2010 : 01:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tesko da moze da se kaze kako sam ih ja izvukao. Pre ce biti da je to bilo vec neko eksperimentisanje sa njegove strane kada je vec imao debelu prednost. Koliko se secam, samo jedan direktan poen sam iz igre dobio. Ostalo su bili njegovi promasaji, ili preterivanje sa servisom. Ma sramota jedna. Iako sam najcesce pobedjivao, nije mi bilo strano da izgubim, ali to je licilo uvek na mec. Ovo je bila parodija. Ne znam zasto sam to toliko duboko doziveo, kao malo sta u zivotu, ali zasita jesam. Trener je govorio slicno sto i ti, da je on veliki talenat, nasa perspektiva... ali sta to vredi klinji u osnovnoj skoli. Ja sam to doziveo da sam izgubljen slucaj za taj sport i otisao dalje. Imam jos i diplomu za trece mesto sa tog turnira, da me podseca na bruku dozivotno

[/quote]POZDRAV IDEM NA SAN,ako nekad pozelis da igras i sretnes ponovo gruju kontaktiraj me na mail,pa se vidimo na akademiji dobro je za kondiciju jos jedan pozdrav

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/02/2010 : 01:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve zavisi sad je to malo drugacije sport je spusten na sitne grane ali radi se dobro pogotovo po vojvodini i na AKADEMIJI KOCIC na s.c.11 april ali u staroj jugi najspremniji sportisti su bili stonoteniseri ,vazna je sprema ali ne presudna to mozes videti na prva dva igraca na svetu kinezi koji imaju po 10 kila viska i stomacice .Nije kao pre sad su dosta udarci drugaciji i igra se mnogo brzo i kratko sa jakim rotacijama veoma je danas tesko doci do svetskog vrha .
[/quote]

Slabo sam pratio u poslednjim godinama, ali vidim da ima radikalnih promena. Valjda se i igra do 11? 5 gemova?

A gde ti treniras klince?
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/02/2010 : 02:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
[

POZDRAV IDEM NA SAN,ako nekad pozelis da igras i sretnes ponovo gruju kontaktiraj me na mail,pa se vidimo na akademiji dobro je za kondiciju jos jedan pozdrav
[/quote]

Ok. Pozdrav
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 20/02/2010 : 12:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ il cattivo
Zato je najbolje biti ucitelj i raditi sa decom. Neiskvarene duse.

A ja se sve vreme pitam zasto ti obozavas sweps.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 20/02/2010 : 12:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Sloba

Ima ih u vecoj kolicini Pedja, pa mozes njega da kontaktiras.

Pa jeli moguce da ti koji poznajes sviju i u tim si vodama profesionalno kazes da stari stripova na prodaju ima samo jedan covjek???

Ili si ga uzeo samo za primjer??

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/02/2010 : 13:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

quote:
Originally posted by Kit Carson

@ il cattivo
Zato je najbolje biti ucitelj i raditi sa decom. Neiskvarene duse.

A ja se sve vreme pitam zasto ti obozavas sweps.

To si me ti pomesao sa docOm, mada i on je iz prosvete, tako da...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 20/02/2010 : 21:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by bihac-una

Pa jeli moguce da ti koji poznajes sviju i u tim si vodama profesionalno kazes da stari stripova na prodaju ima samo jedan covjek???

Nije, ima vise ljudi neku ponudu, sigurno. Imam i ja nesto, ali u odnosu na sta sam ja navikao da se smatra dobrom ponudom(ono sto sam imao stalno dok sam tome bio posvecen od 1992 do 2005, a to znaju iskusniji, stariji stripofili, tipa Markosa, VJ-a, Dade, Ratko, Colt, Zole i ostali), moze se i reci da sada niko nema dobru ponudu. Povremeno dobru da, stalnu, ne.

Od ovih koje poznajem Pedju sam mu preporucio, jer je njemu lako dostupan, a ima sasvim solidnu ponudu i nece pogresiti u saradnji sa nijim, jer je 100% valjan i posten covek, tako da si bezbrizan kada trgujete.

Ali u tvom slucaju, pored Pedje preporuka je i Veribed, Dubac, Columbo.

Edited by - Sloba on 22/02/2010 13:53:17
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/02/2010 : 13:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ovo samo neko hvaljenje glancerima? :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 22/02/2010 : 14:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ovo samo neko hvaljenje glancerima? :)

Ne, samo pocetak transformacije. Pocinju da se pretvaraju sa jos nekim stvarima u nesto drugo. Kada bude potpuna transformacija, postavicu
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/02/2010 : 14:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by bihac-una

Nije, ima vise ljudi neku ponudu, sigurno. Imam i ja nesto, ali u odnosu na sta sam ja navikao da se smatra dobrom ponudom(ono sto sam imao stalno dok sam tome bio posvecen od 1992 do 2005, a to znaju iskusniji, stariji stripofili, tipa Markosa, VJ-a, Dade, Ratko, Colt, Zole i ostali), moze se i reci da sada niko nema dobru ponudu. Povremeno dobru da, stalnu, ne.

Od ovih koje poznajem Pedju sam mu preporucio, jer je njemu lako dostupan, a ima sasvim solidnu ponudu i nece pogresiti u saradnji sa nijim, jer je 100% valjan i posten covek, tako da si bezbrizan kada trgujete.

Ali u tvom slucaju, pored Pedje preporuka je i Veribed, Dubac, Columbo.

Kh....khh....khhhhhh,nesto se zakaslja evo

Aha,evo ide opet.Nego sta je ovo?Na prodaju?Kupiti u Darkwoodu???

PS:nisam skuzio ono oko transformacije????????
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2010 : 11:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Izgledaju fantasticno,prosto neverovatno da su tako ocuvani.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 23/02/2010 : 11:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ja sam video par kolekcija, da ti se place kad to vidis. LEPOTA.
Ima jkedan tip kod nas, sve to ima vise puta, jednom mi dao LMS 7 i LMS 10, za nekih 50 glanca nikad robom. To mu bili par puta dupli 4 i 7. Ja bolje ocuvanih ni na slici nisam video. Samo sam to pre 10 godina prodao sa ostalom kolekcijom, koja je isto bila takva glanc. Budala.
I upravo zbog toga necu ni da kupim zagora LMS i ZS dok ne nadzem takvu kolekciju.

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 23/02/2010 : 12:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rgorgiev

quote:

Ima jkedan tip kod nas, sve to ima vise puta, jednom mi dao LMS 7 i LMS 10, za nekih 50 glanca nikad robom. To mu bili par puta dupli 4 i 7. Ja bolje ocuvanih ni na slici nisam video. Samo sam to pre 10 godina prodao sa ostalom kolekcijom, koja je isto bila takva glanc. Budala.
I upravo zbog toga necu ni da kupim zagora LMS i ZS dok ne nadzem takvu kolekciju.

Imao sam i ja ovakve glancere, ali u to vreme 82/83 kad sam otišao u vojsku, pola toga se rasturilo, a kad sam se vratio, podelio sam ostatak, pa sad me muka hvata kad vidim ovako lepo očuvane primerke!
I sad kad sam krenuo ponovo da skupljam ZS/LMS, ni blizu ne mogu da nabavim onakve kakve sam imao.
Ti si tvoje bar prodao, a moji otišli džabe, ali baš me briga...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/02/2010 : 12:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim da se niko ne napija u skandinaviji previše kad su kod nas stigli finski studenti nas je bilo najviše strah da ne tko ne umre od opijanja
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 23/02/2010 : 12:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ima jkedan tip kod nas, sve to ima vise puta, jednom mi dao LMS 7 i LMS 10, za nekih 50 glanca nikad robom. To mu bili par puta dupli 4 i 7. Ja bolje ocuvanih ni na slici nisam video. Samo sam to pre 10 godina prodao sa ostalom kolekcijom, koja je isto bila takva glanc. Budala.I upravo zbog toga necu ni da kupim zagora LMS i ZS dok ne nadzem takvu kolekciju.

E bas si budala
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 23/02/2010 : 12:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:

Imao sam i ja ovakve glancere, ali u to vreme 82/83 kad sam otišao u vojsku, pola toga se rasturilo, a kad sam se vratio, podelio sam ostatak, pa sad me muka hvata kad vidim ovako lepo očuvane primerke!
I sad kad sam krenuo ponovo da skupljam ZS/LMS, ni blizu ne mogu da nabavim onakve kakve sam imao.
Ti si tvoje bar prodao, a moji otišli džabe, ali baš me briga...

Nek hvata bas
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 23/02/2010 : 13:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
Stigao uvoz iz HR. Danas ce vecina stripova biti u prodaji, a sutra svi.
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000